גרא שלום

• פותח הנושא barli
  • פורסם בתאריך

barli

New member
גרא שלום

יש לי בעיה, יכול להיות קטנונית אך היא מאוד מציקה לי. אני בת 28 וחברי בן 32 ואנו עומדים להתחתן בקרוב. אז ככה: אני יודעת שחברי,בזמן שאינני בבית, מצ´וטט מול המחשב באתר נטמיטינג - בו רואים את הנמען ( בעיקר נמענת). זה מפריע לי כי הוא עושה את זה מאחורי גבי. לא מזמן המצלמה התקלקלה והיו כמה שבועות רגועים (מבחינתי). עד שהבנתי שהוא קנה מצלמה חדשה, בלי לספר לי והנורא מכל - הוא מחביא אותה וכל פעם שאני איננה, הוא מוציא אותה ומתחבר. הוא לא יודע שאני יודעת על כך, וכאשר שאלתי אותו, סתם בדרך אגב, אם הפסיק עם "המשחקים הללו", הוא שיקר וטען שמאז שהמצלמה התקלקלה הוא הפסיק. אני לא יודעת מה לעשות, אני לא יכולה לדבר איתו על כך, כי אז תתגלה החטטנות שלי.. חשוב לציין שחוץ מזה יש ביננו זוגיות מדהימה ואהבה חזקה. פחות מפריע לי הצ´יטוטים, כמו שמפריע לי שהוא משקר לי. מה לעשות?? לתת לו להמשיך לרמות אותי,או להגיד לו שעליתי עליו ואז סביר להניח שהתוצאות לא יהיו טובות. אנא עזרתך!!

גרא.

New member
קשה לאסור על חבר,כמעט בעל הרגל

הרגלים ישנים..כנראה שהוא עדיין לא התרגל לרעיון שאתם הולכים להתחתן, ויש לך משמעות הרבה יותר מחייבת מאשר מגורים משותפים..ועדיין מכור להרגל קודם שלן.יתכן שמה שהוא עושה אינו אלא שיחה ידידותית,ויתכן שזה גם יותר מזה,אינך יודעת,משום שאף פעם לא היית עימו שעה שהוא מצוטט.כך ניתן להבין מדברייך.אם אינך מרגישה שהוא עושה את זה בתמימות לב,ללא כוונות כלשהן,וזה מפריע לך,בעיקר שהוא משקר,כשהוא מכחיש שהוא ממשיך לצ´וטט.את חייבת לעצמך, לשניכם לשוחח איתו..כן את יודעת שהוא עושה את זה,זה מפריע לך ויוצר תחושה לא נעימה של חוסר אמון..כך לא מתחילים חיי נישואין,..עד כמה שאני יודע, יש לא מעט זוגות,הסובלים מהנטייה של אחד מבני הזוג,לבלות שעות רבות ליד המחשב בצוטטות,ובשוטטות באינטרנט.יש כאלה הקוראים לכך התמכרות..יחד עם זה חשוב לדעתי,גם אחרי שמתחתנים,שלכל אחד מבני הזוג יהיה זמן פנוי לעצמו, כמה שעות בשבוע,או כל סכום אחר,בו יוכל להמשיך,או להתחיל בדבר המעניין אותו.במילים אחרות,גם בחיי נישואין,יש זכות לפרטיות,אבל כמובן בהסכמה[ הדדית.אם חברך,כל כך "מכור" לנטמיטינג,כפי שאת מכנה את זה..אבל יש ביניכם זוגיות מדהימה ואהבה חזקה..את יכולה להתפשר איתו על כמה שעות בשבוע,שיעשה כחפצו..לא זה מה שיפגע בזוגיות שלכם.אבל חוסר שביעות הרצון שלך,והעובדה שהוא להרגשתך משקר לך,הרבה יותר עלולים לסכן את הנישואין שלכם בעתיד.לכן, עליכם לשוחח,גם אם לא נעים לך שהוא יחשוב שאת חטטנית...

למעלה