גרא שלום

peachy

New member
גרא שלום ../images/Emo39.gif

אני בחורה בת 20 ואני תוהה אם עלי להתחיל לקחת כדורים - נגד דיכאון או כדורים שימריצו אותי קצת... כי לפעמים אני יכולה להגיע לרגשות ממש נוראיים... בעבודה, הבוס שלי שואל אותי כל הזמן אם אני בסדר (אני פשוט נראת עצובה) ואני גם תמיד נראת עייפה וחסרת מרץ זה לא המראה שלי, פשוט זה מה שאני משדרת לסביבה, שאין לי כח ושעצוב לי אז פשוט רציתי לדעת, אם יש כדורים שיוכלו להוציא ממני את העצב ולהכניס בי קצת מרץ, ואם כן, האם כדאי לי לקחת אותם? אילו חסרונות יש להם (אם בכלל) תודה רבה רבה מראש
PEACHY

גרא.

New member
חכי רגע,את תרוצי לקחת כדורים נגד..

דיכאון,או כאלה שימריצו אותך קצת,כדברייך.אי אפשר לפתור בעייה,לפני שמגדירים מהי.ואת חשה עייפות,חוסר כוח,ומרץ,ומאד עצובה..האמת שכל מה שקורה סביבינו,יום יום,מבחינה כלכלית,ובטחונית,גורם כנראה לאנשים רבים להרגיש ממש כמוך,כשהפתרון אינו בתרופות,אלא יגיע אם וכאשר הגורמים לכך ישתנו לטובה.מכל מקום,כדי להיות מודעת יותר לסבות לתחושותייך הרעות,ואולי גם כדי לקבל תרופה (כדורים),מתאימה,פני לפסיכאטר.רק הוא,ולא פסיכולוג, מוסמך לתת תרופות.אם וכאשר תקבלי תרופה מסוג מסויים,והפסכיאטר,או דף ההוראות בחבילת התרופה,לא יספקו את סקרנותך.חזרי לכאן,וננסה לעזור.

למעלה