יעל לא רוקדת שעצוב
New member
גרא-זה ממש חשוב!!!
גרא-זה מה שאני רוצה לשלוח באי מייל לחברה שלי שמעשנת(אי מייל זה הכי טוב-כי ככה אנחנו תמיד מדברות על הבעיות הרציניות שלנו!!! *היא שלחה לי שיר לפני זה... יעללה.... השיר שכתבת היה ממש יפה ואפילו הקאתי אחרי שקראתי אותו (אבל לא הקאתי מהשיר.....) אז מה שהתכוונתי להגיד זה שהשיר היה יפה... אבל אני מקווה שאת לא באמת חושבת ככה... ושאת אומרת שאת יוצאת החוצה לעשן... אז אולי תגידי שאני כלבה מצתדקת אבל זה לא בריא ובכלל, את לא רוצה שכולם יגידו
אפילו שלא אכפת לך מה כולם אומרים) @#$%&^(כאן היה השם שלה) מעשנת.. שמעת...מה היא עישנה.... מתי .....למה....מה, היא מעשנת סמים(כי זה מה שקורה לשמועות)...היא מזריקה......היא מכורה......היא גונבת בשביל כסף לסמים.....היא מרמה ומועלת בכספי ההורים שלה....היא שדדה מישהו ברחוב.....היא דקרה מישהו כי הוא.....היא רצחה בשביל.... והדבר הבא שתדעי זה שאת מכורה לסמים ורוצחת ואת אפילו לא ידעת מזה... אז אולי תגידי שאני סתם מבלבלת בשכל, אבל זה מה שקורה לשמועות.... ואת רוצה להסתובב עם @##%#%(שם של ילד ערס) וחבורתו כי הם היחידים שיעשנו איתך??? אז זהו!!!! שלא!!! בקצור מה שרציתי להגיד זה שאם את חושבת רק דברים רעים אז זה מה שיצא ממך!!! ואולי את רוצה שזה מה שיקרה אבל אני לא רוצה!!! אז תתגברי על זה.. זה רק משבר קטן וזה עובר... אני רצינית... אני לא רוצה שזה מה שיקרה לך, ואני גם לא יכולה לדמיין את זה קורה, ולא סתם למישהו, אלא לילדה עם הכי הרבה חוכמת חיים שאני מכירה, עם יותר חוכמה מלרוב המבוגרים... את תמיד מבינה הכל הרבה לפני שכולם מבינים והכי חשוב, שאת משתפת אותי ואת כולם, את לא יודעת מה הנסיך הקטן עשה לי... הוא גרם לי להסתכל ממש אחרת על העולם.... אפילו השירים הקטנים והכאילו לא חשובים, הופכים אותי מבפנים ועוזרים לי להבין עוד פעם את העולם הקטן והעקום הזה!!! אז בקיצור אולי תגידי שאני לא מבינה ושאני סתם ילדה קטנה(מופע הארנבות של ד``ר קספר..) אבל אני לא מבינה על מה את כל-כך עצובה!! הלוואי שהייתי במקומך!! כל פעם שהדברים לא מסתדרים לי או אני לא יודעת מה אני חושבת מה את היית עושה ואז עושה את זה!!! בכל מקרה... כל פעם שאת עצובה... תחשבי על משהו שאת אוהבת-ואל תגידי לי שאין משהו שאת אוהבת בחיים שלך!!!! ואם אין משהו כזה(למרות שאני לא מאמינה) אז תצרי לעצמך משהו כזה!!! אם אין לך משהו טוב סימן שזה אשמתך!! * או שיש ואת לא יודעת לחפש(לא רוצה לחפש) * או שאת דוחה את הדברים הטובים!!! כי לפחות דבר אחד טוב יש לכל מי שמנסה!! אם אין לך אז תחפשי טוב, טוב??. ואם את מוצאת משהו חביב תהפכי אותו לטוב!!! אז אין לי מושג מה ניסיתי להגיד בכל המכתב, ואת בטח תחשבי שאני כלבתא צדקנית!!! אבל את האמת : אני מעדיפה שלא תדברי איתי כל החיים שלי מאשר שתעשני ותפכי להיות לא מי שאת באמת(את שואלת מאיפה אני יודעת מי את באמת?? אז אני פשוט יודעת!!) אז את צריכה להחליט(ואני רצינית) או שאת מבטיחה לי שיותר את לא מעשנת או שאני לא יודעת מה!! אני ממש רצינית(לא שאני מפחדת שזה יפגע לי בתדמית או משהו) אבל תחשבי!!! את רוצה להיות איזה נרקומנית אחת??? אולי את חושבת שאת סתם מעשנת סיגריה מדי פעם אבל לאט לאט את תעשני גם סתם שמשעמם לך ותמציאי תרוצים שעכשיו רע לך, ושזה רק הפעם וכו`.... ואת שואלת למה כל-כך אכפת לי?? אז זה בגלל שאת מאוד חשובה לי!! וחוץ מזה(זה סיפור אמיתי)(וזה יכול לקרות גם לך: אל תגידי שלך זה לא יקרה!!) סבא שלי מת כי הוא עישן!!! והוא לא עישן הרבה זמן: רק בזמן שהוא היה בצבא:5 שנים!! מגיל 60 (שזה לא זקן כל-כך) היתה מחוברת אליו מכונת הנשמה בגלל הסיגריות!!! את יודעת איך זה הורס את החיים??? ולא רק לו!!! אלא לכל מי שמסביבו שכל יום זה מאבק אם הוא יחיה או לא!!! אז היה לו עוד מזל!!! הוא חיי 20 שנה עם הדבר הזה שמחובר לו לאף!!! אני מכירה אותו רק עם הדבר הזה על האף!!! ואת יודעת מה זה??? כל יום לקום בבוקר ולחשוב מה יקרה אם הדבר הנורא הזה שמחובר לו לאף יפול פתאום?? מה יקרה אם הם יריבו והדבר הזה לא יאהב אותו יותר ויחליט לברוח??? מה יקרה אם פתאום יגמר שם החמצן(בבלון שהדבר מחובר אליו!!) את יודעת מה ההרגשה הזאת??? את יודעת איך הרגשתי שבסוף התפוצצו לו הראיות(או משהו בפנוכו)??? שבוע שלם הוא היה בבית חולים!!! את יודעת איך לא יכולתי לישון בלילות!! ואפילו שבועיים אחר-כך לא הצלחתי לישון!!! ואני עדיין קמה בלילות עם סיוטים מאותם לילות!!! אולי לך זה לא אכפת שזה מה שיקרה לך!!! אבל ככה את רוצה שיקרה לקרובים שלך?? הייתי אז בכיתה ג` ולא הרשו לי לבוא ללוויה!!! את יודעת איך אני מתחילה לבכות על זה שלא התווכחתי והתעקשתי לבוא?? אני לא הייתי שם בשבילו!!! אולי זה לא נראה לך חשוב אבל אני אפילו לא זוכרת את הקול שלו!!! ואני, כן אני שהייתי מספיק גדולה כדי ללכת לבית ספר ולריב עם ההורים ועם חברים!! לא הייתי מספיק גדולה כדי להבין שאני צריכה ורוצה לבוא ללוויה!! אני לא ראיתי אותו ביום האחרון שלו!!! ולא יום לפני ולא יום לפני!!! אפילו זכרון של רגע מסויים איתו אני לא זוכרת!!! הזכרון היחיד שלי זה דובי שהוא נתן לי!!! ככה את רוצה לעשות למשפחה שלך??? מה שהתחלתי להגיד לך זה שאת באמת תצטרכי לבחור בין החברים לסיגריות!!! ואל תגידי לי שלא!! כי הסיגריות ישנו את סדר החברים שלך ואני מניחה שאני אפילו לא אקרא חברה, אלא סתם איזה כלבה אחת שהייתה חברה שלך עוד בימים הרעים, לפני שמצאת את הסיגריות!!! אז אם לא בשבילך בשבילי!!! תפסיקי עם זה-בעצם, אל תתחילי עם זה אפילו!!! אני מקווה שהבנת את הנקודה שלי.!!! כי אם לא אז באמת חבל, כי את היית ילדה אגדה(למה היית את שואלת??? כי הסיגריות ישנו אותך-אז היית ילדה אגדה!!) ביי יעל/קיפי-בתקווה להישאר חברתך!!!! גרא-אני מתכוונת לשלוח לה את זה!!! אם אני לא אקבל תשובה ממך תול יומיים אני אשלח את זה... אז אם אתה יכול לענות לי מהר ולהציע עצות לשיפור המכתב!! נ.ב-שלחתי לך את זה גם באי מייל כי אולי תיכנס לשם ולא לפה תודה,יעל
גרא-זה מה שאני רוצה לשלוח באי מייל לחברה שלי שמעשנת(אי מייל זה הכי טוב-כי ככה אנחנו תמיד מדברות על הבעיות הרציניות שלנו!!! *היא שלחה לי שיר לפני זה... יעללה.... השיר שכתבת היה ממש יפה ואפילו הקאתי אחרי שקראתי אותו (אבל לא הקאתי מהשיר.....) אז מה שהתכוונתי להגיד זה שהשיר היה יפה... אבל אני מקווה שאת לא באמת חושבת ככה... ושאת אומרת שאת יוצאת החוצה לעשן... אז אולי תגידי שאני כלבה מצתדקת אבל זה לא בריא ובכלל, את לא רוצה שכולם יגידו