גרא,בבקשה תקרא...................

גרא,בבקשה תקרא...................

יש לי מן התקפי חרדה כאלה............. זה התחיל בערך לפני שנתיים שכל הבעיות באו לי במכה אחת-חזקה! רבתי עם חברה הכי טובה שלי כי היא הייתה שקרנית סכסכנית ותפסתי אותה הרבה פעמים על חם...........אז החלטתי לא לדבר איתה אבל הבעייה הייתה שהסתובבנו עם אותה "חבורה" כל הזמן ואני החלטתי שעם חברות שלי ממשיכות להסתובב גם איתה אז אני לא מסתובבת איתן וזה מה שעשיתי........התרחקתי מהן הכרתי חברה אחרת מהשיכבה ומאז כבר כמעט כל הכיתה התחילו ללכלך עליי שאני פרחה............אבל בכ"ז נשארו לי חברות אחרות ועם אלה שהפסקתי להיות בקשר טוב רק שלוםשלום וזהו.......... אמרתי מה אכפת לי העיקר שטוב לי אני נהנת עם החברה הזאת כייף להסתובב איתה אבלל........אחרי כמה זמן התחלתי לגלות שהיא מניאקית בטירוף!!!!! (סורי אבל זה נכון) והצטערתי שרבתי עם החברה שהייתה חברה הכי טובה שלי לפנייה כי לעומתה היא הייתה צדיקה! בקיצר איך גיליתי שהיא מנייאקית? הערצתי זמר מלהקה מפורסמת.......וכשהיא התחילה לבוא אליי הביתה ושסיפרתי לה עליו ושהיא ראתה את כל הדברים שיש לי עליהם אז היא החליטה שהיא גם נכנסת לקטע הזה של ההערצה וגם היא העריצה את אותה להקה רק זמר אחר ממנה...........הקיצר זה לא הפריע לי,להפך.......זה היה דווקא כיף אבל אז גיליתי שהיא שקרנית כרונית היא התחילה להמציא לי מלאאאא סיפורים ואני האמנתי לה וזה ארוך ויש הרבה סיפורים אז פעם אחרת..........הקיצר זה הגיע לשיא כשהלהקה התפרקה והלכנו לשידור ברדיו כדי לראות אותם............חיכינו בחוץ וכשהם באו הם נכנסו כל הבנות שהיו עמדו בצד אבל נאי מרוב לחץ לא ידעתי מה לעשות וקפצתי על אחד מהלהקה.............ואז גם היא וחברות שלי וכולם........אבל הבעייה שאנחנו היינו ממש עליו אז ראו רק אותנו............וחבורה של מעריצות "מפורסמות" זה בנות שכל המעריצות מכירות אותן כי הן באות לכל ההופעות ולבית של אחד מחברי הלהקה............בקיצור הן איימו על חברה שלי ואני כמו מפגרת עוד הגנתי עלייה!!!!!!1 ומה שהיא עשתה זה הלכה אח"כ לחברה שלה מעיר אחרת שגם מעריצה וסיפרה לה שקפצתי על ****.......... ואז חברה שלה סיפרה לכל המעריצות אלה שמאיימות ואז הן התחילו לאיים גם עליי שאם אני יבוא אליו ל**** מה הן יעשו לי וכל זה...........ונלחצתי ביותר.......כי אני יודעת על הרבה בנות שהן פוצצו אותן וכולן כמעט מפחדות מהן ואז התחלתי להרגיש קשיי נשימה מרוב לחץ...........לא ידעתי מה לעשות כל הזמן בכיתי כי ידעתי שאני מתה להמשיך לבוא אליו אבל אני לא יכולה.........אז הייתי באה יותר מעט פעמים ובלחץ היסטרי כל הזמן שלחתי את חברות שלי קודם לבדוק אם יש שם אחת מ"המפורסמות" ותמיד היו יותר מאחת אבל הסתדרתי ובקיצור מכל הבעיות האלה התחילו לי מהזה קשיי נשימה ובכי והכל........כי אותו זמר היה 4 שנים פשוט החיים שלי כאילו אני מכירה את כ-ל המעריצות שלו יש פה ושם כאלה שלא אבל זה כאלה "לא מוכרות" הייתי חורשת על הבית שלו הייתי רואה אותו המון פעמים הייתי במלא הופעות ועד ש"חברה" שלי התחילה להתערה הכל היה מצויין!!!!!! בקיצור רבתי עם כולם אח"כ גם פחדתי שזאת השנייה שרבתי איתה תספר עליי משהו בבי"ס משהו בבי"ס ואז גם לא באתי לבי"ס..........ועשיתי מלא בלאגנים לאבא ואמא ובקיצור זה עוד יותר הלחיץ אותי.......... וכל מה שאני כותבת עכשיו איזה שעה נראה לי זה רק בכללי יש בתוך כל אחד דיי הרבה סיפורים......זה לא מפורט :) הקיצר כשהתחיל להיות לי קשה לנשום כל לילה לפני השינה היתי מפחדת..........מהמוות פחדתי שיקרה לי משהו ואז המון אנשים אמרו לי שגם להם זה קורה והבנתי שזה טבעי וכבר הםסקתי לפחד זה נעלם לי ועכשיו אחרי החופש הגדול שחשבתי שהכל הבעיות עברו בסבבה פתאום הכל חזר לי במכה דווקא אחרי שהכל התחיל להסתדר חזרתי לבי"ס כולם מתחילים להיות איתי עכשיו בקשר ודווקא שמתחיל להיות כייף אני עוד פעם כל הזמן עצובה:( אני מפחדת שיקרה לי משהו ורק אחרי שמישהו מדבר איתי אני נרגעת.........ועכשיו גם כבר לא הכי זה מעצבןןןןןןן אותי אני רוצה שזה יעוף ממני!!!!!! אהההה..........והלכתי לפסיכולוג של בי"ס שאני חייבת לציין שהוא חמוד ביותר.........אבל הלכתי אליו פעם אחת ובזכותו חזרתי לבי"ס אבל משיחה אחת כלום לא מפתר...........אז הלכתי לרופא משפחה שלילפני כמה ימים כי היה לי קשה לנשום ואחרי סוכות הוא אמר שאני ילך לפסיכולוג כל שבוע לפגישה..........אבל עד אז זה בנתיים מעצבן אותי אני מפחדת שלא הרבה מרגישים כמוני ואני ילדה שנלחצת בקלות............. so............. יש עוד הרבה פרטים אם תרצה לשמוע......... ואני בת 16 ד"א ביי בנתיים :)

רגע רגע....

אני ואני בטוחה שעוד אנשים פה ובינהם גרא מאוד רוצים לעזור לך, אבל הדבקים שלך מבולבלים נורא. אז אם את יכולה לתמצת קצת את דברייך ולכתוב בעיקר את העיקר ולא כל מיני דברים מסביב יהיה הרבה יותר קל להגיב... יעל

גרא.

New member
קראתי בתשומת לב רבה,ואני מנסה

עדיין להבין,מה את מצפה ממני לומר לך,או למה את רוצה בעיקר שאתייחס.כתבת באמת המון,מן הסתם,כי את טעונה רגשית,מכל הכיוונים,וקשה לך להתמודד.אבל נסי להתמקד,במה שבאמת חשוב לך,ושימי לב למה שיעל כתבה לך,היא בהחלט צודקת.נסי לנסח שוב,קצת יותר בבהירות,מה מטריד אותך בעיקר..

סורי אם לא הבנתם אותי..............

אממ.......בעיקר זה שיש לי כל הזמן קשיי נשימה ואני בלחץ בגלל כל מה שכתבתי.............ודווקא עכשיו שהכל נפתר אני מרגישה עוד יותר גרוע נראה לי וזה כבר בלי קשר.........אני כל הזמן מפחדת שיקרה לי משהו הרי כל הזמן משהו רע יכול לקרות אבל זה מעצבן אותי לחשוב על זה אני כל הזמן עצבנית לחוצה ואני רוצה שזה יילך ממני............. אני מנסה לשכנע את עצמי ואני לא יודעת מה לעשות............... מקווה שהבנתם יותר............ תודה:)

האמת הבנתי אותך גם בפעם הראשונה

אבל אני פשוט לא מצליחה להבין משהו: כל זה בגלל להקה מפורסמת??? הרי תחשבי על זה שנייה לכל המצב הזה הגעת רק בגלל הערצה ללהקה ובגלל שבנות מטומטמות איימו עלייך! אולי בשבילך זה לא ואם כך אז על תעלבי אבל לי זה נשמע קצת (טוב מאד) טפשי... הרי תסתכלי על כל זה מנקודת המבט שלי מה כבר קרה? חבורת בנות טפשות איימה עלייך? נו באמת! אם מישהי הייתה אומרת לי שהיא לא מרשה לי להפגש עם נטליה אוריירו הייתי מצפצפת עליה ומצידי שתהייה מלכת אנגליה או נשיאת האגודה בעד הסמים! למה מי הן? מה הן? ואם את באמת מפחדת שיעשו לך משהו את גם יכולה לפנות למשטרה... ולגבי החברה שלך הבנתי שהיא יותר מניאקית מהראשונה רק בגלל שסיפרה לך שטויות על הלהקה... נו אז מה? אולי ההערצה המטורפת שלך אליהם פשוט הצחיקה אותה? והיא ממש לא חשבה שזה פוגע בך עד כדי כך... את יודעת גם חברה שלי צוחקת עלי שאני אוהבת את נטליה והיא גם יכולה להמציא שטויות כדי לראות את התגובות שלי אבל היא עדיין החברה הכי טובה שלי ואני ממש לא מחשיבה אותה למניאקית!!! טוב אולי אצלך זה היה שונה לא יודעת מה כבר אפשר היה להמציא כל כך נורא כדי להיות מניאקית, (היא שלחה אותך להופעה שלא התקיימה או אמרה לך לקנות עיתון ב100 שקל שבכלל לא היה בו כלום?). בכל מקרה נראה לי שממש לא צריך לסבך עד כדי כך את כל הבלאגן הזה תראי לאן הגעת... קודם כל תרגעי, אחר כך תצפצפי על הטפשות (וכבר אמרתי לך מקסימום תפני למשטרה) ולבסוף על תלחצי כל כך בגלל להקה מפורסמת!!!

לאא את לא הבנת כ"כ טוב.............

דבר ראשון גם כשאני מסתכלת ממה נלחצתי זה הדבר הכי דפוק בעולם אבל תקשיבי לי.........ארבע שנים זה הרבה זמן..............וסבבה אני שמחה לדעת שאת אוהבת את נטלייה אוריירו אבל מה הקשר? כל מפורסם זה שונה להעריץ זה נשמע לך אותו דבר אבל זה מהזה לא אני יכולה לחתום לך! אני מכירה למשל אנשים שיורדים על המעריצות וזה ואומרים דברים כאלה לא נכונים כי הם לא עברו את זה............. את יודעת מה זה להעריץ לפחות את מי שאני אהבתי? זה לראות אותו כמעט כל שבוע,לדבר איתו ללכת להופעות שלו...........אני לא יודעת אבל יש כאלה שחושבים שזה רק לראות אותו בטלוויזייה..........זה להכיר את כל המעריצות לחכות לו ליד הבית.........אני בחיים לא ישכח את זה זה היה חוויה ענקית!!!! אבל.............. אני התחלתי להעריץ אותו מגיל 12.5 (אני בת 16 עכשיו) וזה מהזה לא כמו שזה נראה לך...........אני אולי רגישה,מודה......לא רואים עליי אבל לפעמים אני לוקחת דברים קשה................אבל כשהתחלתי לאהוב אותו זאת הייתה הפעם הראשונה שבכלל אהבתי מישהו יענו רציני..........כי אף פעם לא הייתי ממש מאוהבת וזה וזאת הייתה הפעם הראשונה שבכלל העזתי להגיד שאני מסתכלת על בנים.........שאני אוהבת מישהו...........את בטח מכירה את הקטעים האלה שקטנים שאת מתביישת להגיד את מי את אוהבת ו"אני לא אוהבת אף אחד"! וכאלה................... אבל יואו אני לא יודעת איך להסביר לך זה היה בשבילי הכלללללל.............. ו"חברה" שלי ל-א צחקה עליי.......אני לא יודעת איך הבנת את זה..............היא גם התחילה להעריץ אותם בגללי ואז היא התחילה עם השקרים שלה.............אני מכירה אותה ואת לא יודעת איזה שקרים היא מסוגלת לספר גם בלי קשר ללהקה וכל זה............בקיצר היא בת___ תסמכי עליי! אני כבר לא מעריצה ככה שהן לא מלחיצות אותי אבל בכ"ז ממעריצה שכולם חברות שלה את יודעת איזה נחיתות זה שמאיימים עלייך?זה מעצבן בטירוף! אבל מה לעשות הגעתי לזה מכל הדברים האלה.......... ואז זה כבר נהפך לפחדים מהמוות וכאלה בלי קשר.................... מקווה שהוספתי עוד קצת.............

תראי

אני הבנתי שכתוצאה מכל החוויה הזאת של ההערצה, החברה והאיומים עכשיו יש לך פחדים בכלל וקשיי נשימה. בעצם כבר אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור כי אם היה אפשר הייתי מייעצת לך לחזור לאחור להתנהג ולהגיב בצורה שונה לגמרי מזאת שבחרת בה (להבהל, לא ללכת לבית ספר, להתייחס לכל זה בכזו רצינות). אבל מה שאת צריכה לעשות עכשיו זה פשוט לשכוח מכל זה. (אני מבינה שאת הלהקה את כבר לא מעריצה). אז תראי אם תשכחי מכל מה שקרה, תפסיקי לחשוב על זה ולהקדיש לזה כל כך הרבה זמן ומחשבה את גם לא תהיי כל כך לחוצה. והפחדים שלך לגבי החיים הם טבעיים את פשוט לוקחת אותם בפרופורציה לא נכונה כי הם התווספו לכל הבלאגן שהתרחש אצלך באותה תקופה. אבל אם תתיחסי לפחדים שיש לך כאל משהו בפני עצמו וגם תפתרי אותו בצורה נפרדת זה יהיה הרבה יותר קל. את לא צריכה לערבב בין הדברים. לדעתי גם קשיי הנשימה שלך נובעים מכל זה ויכול להיות שהם כבר נהיו יותר מזה אז קודם כל תתחילי דף חדש ואם הקשיים לא יעלמו עם הזמן תנסי לפנות לטיפול רפואי.

גרא.

New member
כפי שאת מתארת את יחסייך עם חברה

זו או אחרת,אין חדש.בנות רבות בגילך עוברות/מחליפות חברות,ומסתכסכות על דברים,שבמבט מעמיק יותר,באמת שאינם חשובים..גם אם הם נראים ברגע מסויים הכי חשובים בעולם.כתבת שהתחלת טיפול פסיכולוגי,ועוד,שהפסיכולוג נחמד. וכן שפנית לרופא המשפחה.זה הכיוון.יתכן ואת יכולה לקבל מהרופא שלך תרופת הרגעה כלשהיא,שתעזור לך.אבל זה לא יחליף את הטיפול הפסיכולוגי. רק אחרי שלושה חודשי טיפול (בערך 12 פגישות),אפשר להעריך אם הטיפול באמת עוזר.לגבי קשיי הנשימה,שהם סמפטום מובהק של מצב לחץ,בקשי מהפסיכולוג שלך שילמד ויאמן אותך בהרפייה עצמית,שעשוייה מאד להקל עלייך בכל רגע שהחרדה משתלטת עלייך.לבסוף,את תמיד יכולה לצלצל ל"ערן",טל´ 1201 ,ולשוחח על קשייך עם אנשים המיומנים לעזרה במצבים כאלה.

תודה רבה על התגובות וגרא...........

הרופא משפ´ שלי נתן לי "פסיפלורה" זה צמח הרגעה כזה וזה לא עוזר לי לא משנה........... תודה רבה בכל אופן!

למעלה