ג'רארד המרקד

MyMystery

New member
ג'רארד המרקד XD

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש אוהבת לראות הופעות של מיי כמיקל רומאנס ושמתי לב שבהופעות ג'רארד רוקד בצורה מצחיקה חחחח ואני אוהבת את זה וגם כשהוא שר הוא משנה את השיר קצת..כי זה לא פלייבק =P והוא גם מוסיף סיפורים לפני השיר.. וגם פראנקי משתגע עם הגיטרה חח אז..מה אתם חושבים על איך שהם מופיעים?? אני אוהבת את זה=P

שליטעעע

אני רוצה לבכות כשאני רואה הופעה... גמאני רוצהההההההההההההההההההה

EnchantedS

New member
לפחות התנועות קשורות איכשהו:)

יש כאלה שרוקדים יותר גרוע בהופעות... נגיד הסולן של סיסטם אוף א דאון חח (לפי ההופעה בema...)

MyMystery

New member
הוא רוקד יפהההההה ../images/Emo99.gif

אפילו שלפעמים זה מזכיר זמרת פופ..חחח אבל במובן החיובי כמובן

Lolly Deep

New member
ג'רארד...

יצא לי לראות כמה סרטונים של הופעות.. ו-וואלה הם יודעים לקפוץ! (ולהקפיץ!)! יש די וי די של איזה הופעה או שצריך להוריד מהאינטרנט כדי לראות?

Love Bem

New member
יש דיוידי....יותר נכון היה!

נירא לי שהוא יגיע לישראל אני קימעט בטוחה!!
אבל אפשר גם להוריד קטעים מהופעות באמיול ובקאזה! את פשוט עושה וידאו ומחפשת - My Chemical Romance

Lolly Deep

New member
עשיתי :)

ככה ראיתי הופעות עד עכשיו :) לפי מה שהבנתי יוצא די וי די חדש בתחילת 2006

Lolly Deep

New member
כן..

טוב אני התרגלתי להזמין כבר דרך האינטרנט, אבל אני מניחה שבשביל הדי וי די הזה אני אמתין עד שיגיע לארץ, כי זה ממש יקר מהאינטרנט!

MCRules

New member
אם כבר מדברים על הופעות..

אם נעשה איזושהיא עצומה אולי נצליח אולי אולי אולי להביא אותם לישראל?? -אני בטח חולמת-...

Love Bem

New member
פחח...

איפה את חייה???????
(בלי לעליב כמובן!) אנחנו כבר עשינו! כנסי! http://www.thepetitionsite.com/takeaction/901281295?ltl=1130266901

MCRules

New member
עכשיו רציני..איך

לעזאזל לא ידעתי??? גוד... רגע והם ענו? כאילו הם רואים את זה או משהו??

MCRules

New member
תחכו קצת

אני אנסה לפרסם את זה לחברים מהתיכון,כמה שיותר יותר טוב לא??

|בובספוג|../images/Emo111.gifכולכם חולמים...

אם נראה לכם שהעצומות האלה עושות משהו... באמת לא בקטע של זלזול או משו... אני נורא בעד...רק אם הם באמת היו משפיעות... הם בחיים (טוב קצת הגזמתי) לא יבואו לארץ.. כמו שנעשה עם הראסמוס(לא הגיעו) אוואנסנס (אם אני לא טועה) גם לא... ועוד הרבה כאלה(ולא רק להות רוק כן?!)... זה ממש עצוב שהם לא באים אבל ין לנו ממש הרבה מה לעשות בנושא..

למעלה