גראס רפואי

dikla528

New member
גראס רפואי

עקב התקפים שחזרו לחיים שלי בתדירות גבוהה מידי אני הלכתי היום לניורולוג-כל פעם עולה המינון מחדש, עכשיו אני לוקחת 500 מ"ג למיקטל ביום ו1000 מ"ג קפרה והיום עוד 500[1500 קפרה]. שאלתי את הרופא אם אפשר להחליף לגראס רפואי והוא אמר שזה בכלל לא קיים עם אפילפסיה והשווה את זה להרואין והסנפות- מה שקצת העליב ביחס. בכללי כל היחס שלו לא היה נעים. לא עכשיו ולא בפעמים הקודמות.
זה נכון? זה לא ניתן לחולי אפילפסיה?
בהתקף האחרון השבוע חוויתי בערך חצי שעה של התנתקויות ודופק מהיר ושוב התנתקות, תחושה כל כך חזקה לפני התקף שפשוט ידעתי שזה הולך לקרות כל רגע.. הבעייה היא שלא ידעתי מה לעשות ואיך למנוע את זה, בעבר מישהו פה אמר שספורט יכול לעזור למנוע- אבל אז חוויתי התקף בזמן ריצה על הליכון. שאלתי את הניורולוג מה אפשר לעשות והוא אמר שלקחת עוד כדור למיקטל, אם כל פעם לקחת עוד כדור כבר עדיף להעלות את המינון לתמיד. לא יודעת איך להרפות מהתחושות של הלחץ על העיינים, על הניתוקים, חוסר פוקוס, איבוד זיכרון לתקופת שבוע ההתקף. רבאק.
מה אתם עושים בשביל למנוע באותו הרגע?

דיקלה

חייםלוי

Member
מנהל
זה לא נכון. חולי אפילפסיה יכולים לקבל

מריחואנה רפואית. הייתה לי קרובת משפחה שלקחה את זה והגראס עזר לה. יש בעיות, עדיין, בקבלת אפשרות לקבל את המריחואנה הרפואית אבל כדאי אולי להתאמץ.

למעלה