גראן טוריסמו 3

אילן די

New member
גראן טוריסמו 3

טוב, בעקבות ההמלצה בוואי נט, קניתי את המשחק והוא באמת לא איכזב. גרפיקה שעוד לא ראיתי במשחק מכוניות (יותר טוב מניד פור ספיד 5) תשליטה מדהימה במכוניות וריאליזם.... הכי כיף לשחק בסימולציה. יש לך 18000 דולר ואתה יכול לקנות איזה אוטו שהסכום הזה יכול לקנות (המיאטה הכי טובה בסכום הזה לדעתי). אתה יכול לצאת למירוצים ולהרוויח כסף ומכוניות. בכסף שאתה מקבל - אתה יכול להחליף את האוטו למשהו יותר טוב או לשפר את המכונית הקיימת. מבחר הדגמים הוא עצום. אני חושב שהמשחק כולל את כל המכוניות הספורטיביות (וגם לא... יש כל מיני דברים כמו מאזדה דמיו וסוזוקי אלטו וחיפושית חדשה...) הסדרתיות שקיימות בעולם (אירופאיות, אמריקאיות, יפניות...). משחק בהחלט ממכר וכיפי נורא. רק לפלייסטיישן 2.

© DrorZi

New member
אני אמשיך לי עם NFS5

כי אין לי PS2 ! ומעצבן אותי שאני לא מצליך לגמור את המסלול של הנהג מפעל !! (אני תקוע בלהגיע לנמל עם הרכב ..... חסרות לי 15 שניות !)
דרור זי, תוהה איך אין לו דוושות והגה למחשב

yaron_z

New member
חה חה חה

אני כבר מזמן סיימתי אותו (כמה פעמים בשביל הכיף)..... ובאמת צריך הגה טוב בשביל המשחק הזה

The-Viper16

New member
יש את המשחק לחבר שלי

ובאמת משחק יפה רק לא שמתי לב אם יש פרארי ולמבורגיני? יש שם?

בטאמן

New member
מתי תלמדו כבר

שאין משחק יותר טוב מגרנד פרי לג´נדז, פשוט אין? NFS, בכל אחת מ-6 הגרסאות שלו וגם בגרסאות ה-SE שלו, הוא פשוט משחק ארקייד, לא סימולטור, ולא יעזור בית דין. גראן טוריסמו הוא אכן משחק מצוין, אמת, אבל הוא לא מאפשר הסתכלות מתוך המכונית (תנאי הכרחי מבחינתי לסימולטור טוב) והמסלולים בו קצרים, ויותר חשוב, לא ממש אמיתיים. גרנד פרי לג´נדז, לעומת זאת, אופף בקרבו את כל הדרישות האלה, ומעבר לכך! יש לו את המנוע הפיזי הכי טוב מכל משחקי המחשב (עם יוצא דופן אחד אולי, קולין מקריי ראלי 2, שעוד לא יצא לי לנסות, והם אומרים שהם שיפרו את המנוע הפיזי), מנוע גרפי מצוין, ואקשן מפה ועד מחרתיים. המסלולים הכי טובים בעולם, המכוניות הכי שוות בעולם, ריאליזציה אסלי, פשוט אגדה של משחק. וכן, כל פעם שיעלה נושא משחקי המחשב אני אגיד את זה, פשוט כי אין משחק טוב ממנו, וכולם צריכים ללמוד את זה ולנהוג בהתאם! בטאמן
מצדיע לסיירה ספורטס על המשחק הגדול ביותר בתולדות הזמן...

yaron_z

New member
בטאמן חשבתי שאין לך NFS5....

ויש יותר מ6 גרסאות (זה כולל גרסאות תוספת) אבל מי סופר, ה5 הוא החדש והוטוב ביותר.

אילן די

New member
בטח שאפשר להסתכל מתוך המכונית !

בגראנד טוריסמו 3 (פלייסטיישן 2 בלבד).

The-Viper16

New member
אי אפשר לא רואים את כל הבפנים

רואים רק את הטורים ואת המהירות

למעלה