גראבים ?!

Ultra-Skater

New member
גראבים ?!

איזה גראבים אפשר לעשות בקפיצה מהמקום או בנסיעה (בלי רמפה או גאפ או משהו) אני מצליח ממש טוב MELON והיום שמתי לב שאני גם בערך מצליח לעשות מעין נוז גראב כזה

double M

New member
הנה אלה שאני מכיר....

אינדי-גראב-אתה צריך פשוט להתכוףף ולתפוס את הסקייט בין שתי הרגליים. הכי קל נראה לי. רוסטביף-גראב-אתה מתכופף ותופס את הסקייט בין שתי הרגליים, אבל מאחורה. נוז-גראב-כמו שזה נשמע טאיל-גראב-אותו דבר זה אלה שאני מכיר אבל יש עוד...

Ultra-Skater

New member
התכוונתי איזה אתה יודע לעשות...

קודם כל התבלבלתי כתבתי MELON במקום INDY .. אני יודע לעשות אינדי ממש טוב בלי גאפ או רמפה ומה ששאלתי זה אם אתה מצליח לעשות גראבים בלי גאפ או רמפה .. אז אתה מצליח לעשות טייל גראב או רוסטביף באולי בלי רמפה או גאפ ? ואני מכיר כמעט את כל הגראבים (שיחקתי הרבה הרבה הרבה טוני הוק פרו סקייטר 2.... הרבה יותר מידי ... אני עושה יותר מ 3 מיליון בקומבו)

double M

New member
אה אוקיי...

הניסוח שלך לא היה כ"כ ברור. אני מצליח רק אינדי. ולא משהו.

BAM

New member
גראבים?אפשר הרבה

אפשר אינדי,מלון,נוס,טייל,יש כאלו עושים רוסטביף אני עושה אינדי ומלון בקפיצה בלי רמפה...... תנסה גם אתה

Ultra-Skater

New member
סחטיין על ה 5 מיליון.

אתה עושה 5 מיליון בקומבו או בטוטאל סקור כי אני גם עושה בטוטאל סקור 5 מיליון והקובו הכי טוב שלי היה איה 4.2 מיליון אבל בדרך כלל הקומבויים שלי הם בסביבות ה 3 מיליון ובהורס (2 שחקנים) שזה הרבה יותר קשה כי אין כל כך שיווי משקל עשיתי 1.4 מיליון... וזה הרבה (גם בלי ספיישלים) סחטיין על ה melon וה indy אני מצליח גם לגעת בנוז רק שזה ממש לא נראה כמו גראב... אולי אם אני אשפר את זה זה טיפה יראה כמו גראב, כאילו אני נוגע שנייה בלי לטפוס בכלל זה יותר נראה שאני מביא מכה (כמו קאפה) לנוז שלי וכשאני עושה אינדי אז אני ממש תופס את הבורד, רק איזה שניה אבל תופס !

למעלה