ג'ק ובובי 118

Angelus

New member
ג'ק ובובי 118 ../images/Emo58.gif

אחרי הפסקה ארוכה (ארוכה למדי) ג'ק ובובי חזר. אני עכשיו הולך לראות את הפרק ואני אחזור בעוד שעה עם תגובה.

Angelus

New member
טוב.. ../images/Emo58.gif 118

אז הפרק היה נחמד, עברו חמישה שבועות מהפרק האחרון ששודר וככה גם בסדרה (6 שבועות). מיסי עם בחילות? הריון מצלצל לי. או שאולי אני סתם חושד כבר כי ככה זה בערך בכל סדרה. היה טוב לראות שמרקוס החליט לא לתת לקשר שלו ושל קורטני להתפתח - הוא אחלה. החברה החדשה של ג'ק מעצבנת אותי (מהפרק שהיא עישנה חשיש בערך אני לא סובל אותה), אני מקווה שיפטרו ממנה בקרוב. זהו בערך.. לילה טוב.

תתש

New member
../images/Emo58.gif אתה צודק בקשר למיסי

כי קראתי ספויילר שאמר שג'ק ובובי יטפלו בנושא שאוורווד טיפלו בו בעונה הראשונה ומיד עלה לי לראש ההריון של אחת הכיתת המוזיקה של אפרם. וגם כי ההורים של מיסי יזרקו אותה מהבית וגרייס תדאג לה. אבל לא אמרו מי האבא וחבל אם זה יהיה ג'ק.

Angelus

New member
ג'ק ובובי 119 ../images/Emo58.gif

למרות שכבר חרשו בכל צורה אפשרית את הקטע של חברה בהריון ובסוף היא עושה הפלה (לרוב) אהבתי את הצורה בה הציגו את ההריון של מיסי. זה היה אמיתי ומעניין. את מיסי אני בכלל אוהב בזמן האחרון, אני חושב שהיא הפסיקה להיות אותה אחת שהכרנו בתחילת העונה, שהיא נפרדה מג'ק בפרק 115? הבנתי אותה. אז הפרק היה די חביב והסוף היה טוב (אולי השיר הוסיף קצת). לא על זה בכלל רציתי לדבר.. אחרי שסיימתי לראות את הפרק קראתי בטעות ספוילר די ענק לגבי ההמשך ..
פרק 20-21 מי שלא קרא ולא שמע שלא יקרא את זה, אפילו אם אתם אוהבים ספוילרים. אל תיכנעו ללחצים. לכו מפה P:
מיסי תמות?@#$#@ מה?! אני אוהב אותה! איך עשו את זה?
לעזאזל, הכותבים לא מרחמים על הצופים, הא? קודם גילינו שג'ק ימות בעתיד ועכשיו מיסי? חרא. קשה לי
מה הבא בתור? קורטני? למה לא הרגו את מרקוס?

Angelus

New member
ג'ק ובובי 120 ../images/Emo58.gif

הפרק הזה באמת היה חזק, כפי שהיה מצופה. תאונת דרכים, לא יודעים מי מת ואיך כל זה קרה.. עצוב. אני ידעתי שזו תהיה מיסי כי קראתי בטעות שהיא תמות. נורא כאב לי שדווקא היא מתה ולא לדוגמא רנדי האידיוט או מישהו אחר, פשוט אני אוהב אותה.. כמה שהיא נראת שיטחית - היא ממש לא, אני דיי מרחם עליה. אני ממש מתחיל לא לסבול את בובי הזה, איך הוא בכלל הגיע להיות נשיא? ילד פשוט רע. ככה מתנהגים לאמא? משפילים אותה? נכון, האמא הזאת (וגם השחקנית הזאת) היא הדבר הכי מעצבן בערך בסדרה, אבל זו לא דרך. אני פשוט לא סובל אותו.. את קייטי אני לא אהבתי את הפרק הזה בו היא הראתה רגישות מסוימת והפסיקה לשחק אותה כזאת חסרת אכפתיות. בכלל, עיצבן אותי העבודה שהיא היתה מאלה ששונאים את המקובלים וכל מה שהם עושים והיא כולה אנטי מסוממת. רדי מהעץ.. מיסי הלכה וזה כואב. מעניין אותי לראות איך הם יתמודדו עם זה..
במיוחד אחרי כל מה שהיא עברה.. מסכנה.
may she rest in peace
ד"א, למה אני היחיד שמדבר פה על הפרקים המתקדמים? לא שמשעמם לי, אבל היה נחמד אם מישהו היה מגיב מדי פעם. ככה זורק איזה עצם..

Angelus

New member
ג'ק ובובי 121 ../images/Emo58.gif

בהמשך ישיר לפרק הקודם בו אירעה התאונה הטרגית (מותה של מיסי), הפרק הזה התמקד בחברויות בהווה ובעתיד. בין בובי ולוורן (שעוזב לשיקגו) ובין ג'ק למרקוס (ג'ק לקח עליו את האחריות וטען כי הוא נהג ברכב כאשר אירעה התאונה. שבעצם מרקוס נהג והוא שתה.. אילו המשטרה היתה יודעת את זה, הוא קרוב לוודאי היה נשלך לכלא). הפרק מבויים טוב, תסריט מעולה, באמת פרקים מצויינים. הסדרה הזאת נעשתה פשוט איכותית. אני לא יודע מה בקשר לעונה נוספת, אבל אם היא תהיה קרובה לרמה של הפרקים האחרונים - בבקשה. הרבה זמן לא הזדהתי והתרגשתי עם סדרה.

rebecca121

New member
קראתי....לצערי הרב..

אבל לא יכולתי לעמוד בפיתוי של הספוילרים.. מאיפה את רואה את כול זה??? הורדת?

Angelus

New member
ג'ק ובובי 122 **לא ספוילר**

אני לא יודע אם יחדשו את הסדרה (לדעתי לא יחדשו) אבל אני שמח ועצוב להכריז שזה עתה סיימתי לצפות בפרק האחרון (כנראה). כל הכבוד ליוצרים, לכותבים ולשחקנים. למרות שכנראה זאת תהיה העונה האחרונה אני חושב שהיא הייתה מלאה, מספקת ומשובחת. כן, ניתן להוסיף עוד סיפורים אבל זה באמת הייתה סדרה קלילה ואיכותית שממש נהננתי לראות לכל אורכה היא הייתה אמיתית וטובה. כן ירבו! ועכשיו לביקורת שלי על הפרק..
122
מספיק? כן. אז משפחת מקליסטר יוצאת לבקר את אביהם בכלא וגרייס מגלה להם בדרך שאביהם "בטעות" ירה בקופאי מאותה חנות שהם שדדו ועל כן הוא נידון למאסר עולם. בסוף בובי מחליט שלא לבקר את אביו, ורק ג'ק הולך לבקרו. אמנם ישר הראו את האבא (שלא דומה להם בכלל, אבל ניחא) וציפיתי לקטע יותר מותח עד שיראו אותו, אבל הדו שיח בינו לבין ג'ק היה פשוט טוב. השחקן שמשחק את ג'ק מקליסטר משחק ממש טוב. זה היה נראה אמיתי ויפה. *thumbs up* פוזר (סופסוף) העשן מסביב למקרה המוות הטראגי של ג'ק - הוא נורה ע"י איזה אידיוט ששדד חנות (למרבה ההפתעה, כמו אביב). ג'ק אב לשניים מת במקום. לבסוף יצא שבובי הוא שילך לנשיאות (כולם חשבו שג'ק יגיע לאזור הזה ולאו דווקא בובי) וההתחלה של הסוף של גרייס החלה.. בזמננו, קורטיני מבינה שהיא וג'ק צריכים להיות ביחד ומדברת איתו על זה - בלה בלה, הם ביחד. זהו.. זה נגמר. נחזיק אצבעות שאולי יחדשו את הסדרה לעוד עונה. ושוב, כל הכבוד.

למעלה