ג'קי של אמא

19 נועה

New member
ג'קי של אמא

סיפור מוקדש לנוי אני לא תמימה כמו שאמא חושבת. כשאמא מספרת בנייד שהיא לובשת תחתונים שחורים, אני יודעת שהיא לא מדברת עם חברות מהעבודה. אני חושבת שנמאס לה מג'קי ויש לה שוב מישהו חדש. מאז שהתגרשה הסתובבה עם כמה טיפוסים ואת כולם ניפנפה. דווקא ג'קי הוא חמוד ואפילו חתיך למרות שהוא קצת מבוגר. בהתחלה כשהיה נשאר לישון הייתי נשארת ערה כדי לשמוע את הזיונים שלהם. הם היו עושים מהומה ומשמיעים המון אנחות. ואני לבד בחדרי השוך, בשקט, נהנית גם... היום יש כדורגל וזה אומר שג'קי לא יבוא, וזה אומר שאמא תנסה להתפרפר עם החבר הטלפוני החדש... - חמודה, אם מישהו ישאל עלי תגידי שהלכתי לחברה שמרגישה נורא לא טוב. - בסדר, אמא. - תתנהגי יפה! - בסדר אמא. - מרגישה נורא לא טוב, עלק... בתשע נגמר המשחק. בתשע ושתי דקות ג'קי מצלצל. - חמודה, תגידי לאמא שלך שאני בדרך וכבר מגיע. - בסדר, ג'קי. קופצת משמחה. המוח עובד על הפרטים הקטנים. חמודה ? נראה... לובשת את החלוק הישן, עכשיו הוא קטן עלי וכל הרגליים בחוץ. זה שקוף קצת ורואים את החוטיני. זה צר למעלה ומבליט לי את החזה. מחכה עם פרפרים בבטן. - היי, איפה אמא, שואל ג'קי. עיניו בוחנות את מה שהן בוחנות. - אמא קפצה לחברה ותבוא אחרי עשר. תכנס! נועלת אחריו. משהו לשתות ? - יש קולה ? הוא שואל - מה קולה ? יש בירה קרה, כמו שאתה אוהב. להביא ? לא מחכה לאישור והולכת לכוון המקרר יודעת שעיניו עוקבות אחרי. מביאה שתי פחיות קרות עם אגלי לחות בדופן. מושכת את הלשוניות בתנועה מנוסה. שומעת את שריקת הגזים. מוסרת לו את הפחית שלו. הפחית השניה אלי לפה. הפחית מסתירה את עיניו. אני עומדת. הוא יושב. שדי מטר מעיניו.היד המורמת מבליטה עוד יותר. נותנת לטיפה אחת ליפול ולהרטיב את הבד. שותה לאט, נותנת לו זמן ליהנות. זהו. מורידה את הפחית. הפחית שלו עדיין בידו הבלתי מורמת ומבטו מתרומם אלי. ג'קי גבר יפה. גבוה. שזוף. שיער בהיר מקורזל. פנים אדומות ורחבות. קווים חוצים את מצחו מקנים לו אופי. בוטח בעצמו וחיוך של שמחת חיים. בשנות הארבעים. כנראה נשוי. בוטח בעצמו? כרגע הוא נראה אבוד וזקוק לדחיפה. - אני יפה כמו שאמא היתה בגילי ! - את יותר יפה ! - אתה חושב ? - בטוח. יש לך יופי כזה קלאסי, כמו... - שתה את הבירה שלך ! הוא שותה בחפזון. טיפות ניתזות על סנטרו. אני מושיטה יד לנגב. אצבעותי נעות על הסנטר המחוספס. הוא אוחז באצבעות ומנשק אותן. - עדיין רטוב לך, אומרת, מקרבת פני מלקקת את הטיפות ואת שפתיו. הוא מנסה לקום. אני מושיטה יד ועוצרת אותו. הוא מושיט יד מנסה לחבק אותי אליו אך אני נשארת כך כפופה וידי לוחצת על כתפו. הוא מייצב זרועו סביב מותני. אני מרפה מהלחץ. קרבה אליו. היד מלטפת שיערו. היד השניה אל חזהו, חודרת מתחת לחולצה הפתוחה. - אמא שלך צריכה לבוא, מזהיר - יש לנו זמן, אל תדאג ! - מה את רוצה ? בעצם זו שאלה מעצבנת. אני יודעת מה אני רוצה ? אני יודעת מה יהיה ? אני יודעת רק מה אפשר. במקום תשובה אני מתרחקת, מושיטה יד ומחייכת אליו. לוקחת אותו לחדר של אמא. הוא מכיר את המקום... אני אוהבת את אמא. בגלל זה אני משתמשת בבושם שלה, באיפור שלה, בויברטור שלה, במיטה שלה ועכשיו גם המאהב שלה. הוא משיג אותי בכניסה לחדר. מחבק ומנשק. עומד לו. אני לא מאריכה. מרחיקה אותו, פושטת את החלוק ונשכבת על המיטה הסתורה, נשענת על כפלי הכיסוי והסדינים. הוא נשכב לידי ומלקק את הפטמה הקרובה אליו. יד מושטת מפנקת את השניה. אני משלבת ידיים מתחת לראש, נהנית לראות את הגבר הזה להוט ומתענגת על הגלים העוברים בגופי. הוא עולה על גופי. אני מחלצת רגלי מתחת משקלו, פושקת אותן לצדדים ומחבקת את גופו ביניהן. -תוריד בגדים ! ואז אני זוכה במופע חשפנות בהילוך מהיר. הייתי מעדיפה יותר לאט אבל אין זמן. גופו שעיר קצת וחוט של שיער עובר בבטנו, מתחבר עם השיער שמתחת. איברו כהה יחסית לגופו. אורכו מתאים לחזותו הגבוהה וגם העובי נראה מבטיח... עכשיו הוא מנשק את רגלי מכפות הרגליים אל מפגשן. נשיקות רטובות בחלק הפנימי של הרגל. כשהוא מגיע אל הירכיים ידיו אוחזות בתחתונים ומקלפות אותן. אני מרימה אגני ומסייעת. הוא מחמיא לי על עיצוב הלב ! מנשק נשיקה עדינה במרכזו ועובר למטה אל שפתי התחתונות. מגע שפתיו ממיס אותי. לשונו מפלסת דרך בין השפתיים. כתגובה אני סוגרת מעט את רגלי, ראשו המתולתל לוחץ על שוקי וידי מלטפת שיערו. איזה כיף. עם גבר מנוסה אני לא צריכה לומר מה לעשות ומה לא. הוא יודע לבד. הוא יודע מתי אני מוכנה ואפילו עניין הקונדום נעשה במיומנות. קצת כבד עם העצמות שלו אבל זה שווה את התענוג. איהרו לוחץ על השפתיים וחודר מבלי שאצטרך לכוון. רגלי כפופות לפנים והוא משייט בתוכי בקלילות מגיע לכל עומקי בתנועה חלקה ומתונה. אני מתחילה להתנשם ונאנחת אך הוא עדיין אטי, בדפיקות ארוכות. בסופן אני מקבלת טפיחה מגופו על הדגדגן. -יותר מהר, מבקשת. ונענית. הוא מגביר את הקצב אך עדיין מבוקר. שולט בעצמו. אני זו שמאבדת שליטה. -חזק ! גוערת בו וזה עוזר. הוא מאבד שליטה.. טיפת זיעה שלו נושרת עלי. אני מחבקת.. הוא עוצר. -למה !! בתשובה הוא יוצא, הופך אותי על בטני, מרים את אגני מעט. אני רכה כמו פלסטלינה. איך שירצה...רק בוא... והוא חודר שוב. זווית אחרת. הרגשה אחרת לגמרי אך מתחברת לתענוג הקודם. ידיו חופרות בין גופי לקפלי השמיכות. אני מרימה קצת והוא חופן את שדי. רק חבל שפני החוצה. כל כך רוצה לראות את פניו בסוף... עכשיו זה באמת סוער והוא נותן הכל. גניחות. לא יודעת אם צעקתי. החדר כולו קופץ סביבי. כל כך חזק... כיףףףףףףף ! אני רוצה להתכווץ. הוא ממשיך עוד קצת ומשמיע גניחה ארוכה . מאט ומגיע עד הסוף...גומר עמוק. עמוק בתוך תוכי. - את טובה ! כמו אמא שלך... מחמאות שאחרי זיון לא צריכות להלקח ברצינות אבל... - כמו אמא ? אמא מנוסה יותר... - כמו אמא שלך ! - אמא מיוחדת ! - אמא שלך הזיון הטוב ביותר שהיה לי. שותק קצת. ואת בדיוק כמוה. ! כשהתלבש שאלתי אם נשאר לחכות לאמא. - לא. כבר אין לי זמן. תגידי לה ש...אל תגידי כלום... בטח שלא אגיד כלום. זה יקלקל את ההפי אנד. אני הייתי מרוצה. ג'קי היה מרוצה. אמא חזרה מאיפה שהיא חזרה מרוצה.(את לא ישנה? השתעממתי...) כנראה השאירה אחריה עוד נשמה מרוצה.

bugbuster

New member
אויייייייייייייייי אדדירררררררררררר

נהדר. מעניינים אגב איסורי העריות החברתיים, (להבדיל מהביולגים הממתמקדים בקריבויות גנטיות,) הרי שי ביהדות איסור לבואק על אם וביתה, אחות ואחותה, כשמבחינת הגבר, יש בכך גרוי עצום. גררררררר נהדר. וחוץ, נועה, לא התגעגעת קצת? (לפחות מ- יום האם בחודש מרץ ?)

19 נועה

New member
מה. אסור ?

סליחה לא ידעתי...פעם אחרונה. נשבעת !! התגעגעתי אבל מצב הרוח לא תמיד מאפשר סוג כזה של כתיבה. וגם קשה לי הצד המכאני של הכתיבה. את הסיפור כתבתי בשעה אבל לקח לי 6 ימים להקליד ... ותודה על הלינק ליום האם. מצאתי משהו חמוד. ראה תמונה. בתוספת שתי סוללות הופך לויברטור.

tryme 2 m

New member
וואווווו.....נשארתי בלי נשימה....

אימאל'ה!!!!!!!!!!!!!!! וואלה מגרה...היה נעים לקרוא את הסיפור.

tryme 2 m

New member
איך בדיוק?

הנשמה מפה לפה? או להביא איתי שנורקל...

פנטזיה או מציאות

לרגע נדמה שזו כבר לא פנטזיה זה חלום שהתגשם נהנתי מאוד לקרוא מרתק ומעניין אהבתי

למעלה