ג'קי עם צמות ררררראאאאהרררררררררררר.
I iAlice New member 11/11/03 #7 ../images/Emo46.gif לא נכון אל תעצבונו אותי, לי יש ת'ספרת הכי מגניבה בעולםלםלםלםלם חוצמזה שאני חדשה פה אז שלום
../images/Emo46.gif לא נכון אל תעצבונו אותי, לי יש ת'ספרת הכי מגניבה בעולםלםלםלםלם חוצמזה שאני חדשה פה אז שלום
I iAlice New member 12/11/03 #15 תודה../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אז בקשר לתספורת שדפקתי, זה בדיוק צולם ביום שבת בבוקר שקמתי מהשינה ולא היה הרבה זמן אז העברתי חלמון ביצה+סינטבון+פאן וזה התוצאה.
תודה../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אז בקשר לתספורת שדפקתי, זה בדיוק צולם ביום שבת בבוקר שקמתי מהשינה ולא היה הרבה זמן אז העברתי חלמון ביצה+סינטבון+פאן וזה התוצאה.
ש שקר החן New member 13/11/03 #17 את מוזמנת עם התספורת שלך.. להצטרף לכל הפעילויות בפורום מחר תתפרסם כאן ביוגרפיה של איזושהי להקה שבא לי... את העדכון השבועי כבר קראת?
את מוזמנת עם התספורת שלך.. להצטרף לכל הפעילויות בפורום מחר תתפרסם כאן ביוגרפיה של איזושהי להקה שבא לי... את העדכון השבועי כבר קראת?
R RegalBegal New member 11/11/03 #5 מה חשבת? לא שמת לב למינון פלאשים גבוה מהרגיל סביבך בחמישי האחרון? עד שקיבלנו תמונה מזוית (כמעט) אידאלית. למרבה הצער, המסך העתיק שלי מציג מנעד צבעים שנע בין שחור לשחור כהה, ככה שהcolormatching לא משהו.
מה חשבת? לא שמת לב למינון פלאשים גבוה מהרגיל סביבך בחמישי האחרון? עד שקיבלנו תמונה מזוית (כמעט) אידאלית. למרבה הצער, המסך העתיק שלי מציג מנעד צבעים שנע בין שחור לשחור כהה, ככה שהcolormatching לא משהו.
M maxbass New member 11/11/03 #6 לא ממש:/ ועם מי אתה אגב? וראיתי רק תמונה אחת שלי, ועוד שתיים ממש הזויות מחמישי האחרון..
M maxbass New member 11/11/03 #8 חחח... התכוונתי: ומי אתה אגב? (ולא "ועם מי אתה אגב?") זה היה שילוב בין "עם מי אני מדבר" ו "מי אתה"
ש שקר החן New member 13/11/03 #16 תשקול תשקול...../images/Emo13.gif איך אמר פעם מוטי דניאל... "אני אשקול זאת בחיוב ואענה בשלילה"