ג'קו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lian16

New member
ג'קו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה אי אפשר להצביע לג'קו בקטוגריית של הזמרים? הוא הרבה יותר טוב מכל הרשימה שם!!!! ג'קו המלךךךךךךךךך

I N S T I N C T

New member
כנסי..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

אי אפשר להצביע לג'קו כי הוא לא מועמד בקטגורית זמרים.. צריך שהוא יוצא לפחות איזה 2 סינגלים.. ככה לפחות זה היה עם הראל סקעת שהוא הרבה יותר זמר מג'קו..{כל אחד והטעם שלו אבל עובדות הן עובדות} ואם כבר ג'קו אז צריך לפתוח לו קטגורית פרונו.. חבל.. הוא שר מדהים.. וכוב נולד לא הייתה המטרה לסרטי פורנו..

Enterr

New member
מה זה קשור???

שיעשה מה שבא לו!! העיקר הוא שר טוב?! זהו זה!

I N S T I N C T

New member
ממש לא../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

מה זה יעשה מה שבא לו?! חוץ מזה אמרתי לך צריך לפחות 2 סינגלים.. מה הוא מפגר?! מה הוא אומר שצבא זה חרא ושהמדינה שלנו מזויינת וזה יאלה שילך לחפש מי בגלל יבחר בו .. אני לא באה אליך בטעות או משהו אבל זה נכון..

I N S T I N C T

New member
..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

כל אחד והטעם שלו אבל כרגע לא מגיע לו להיות בקטגורית זמר.. שנת טובה

../images/Emo31.gifממש לא ....../images/Emo31.gif

בארור שהראל יותר טוב מג'קו הג'וקי הזה ... למה מי זה ג'קו סתם כוכב פורנו ..איכככככככככס ... הראל בהרבה יותר טוב מימנו בהרבהההההההההההההה ...!

RiVkA 01

New member
התקלתם אותי אני אוהבתא ת שניהם אבל.

אני מתה על ג'קו וגם על הראל הם שנייי הכוכבים שאני הכי מעריצה... בעצם היחידים... מאיפה החוצפה הייתה להגיד שיפתחו לו קוטגוריה של פורנו?! למה סתם להתחיל לקלל?! מה שעשית היה ממש לא לעניין... חוץ מזה מותק לג'קו כבר יש את נרדם על החולות ואת נשארתי נורמלי.. אומנם לא אלבום.. אבל יש... כרגע הצבעתי להראל סקעת בהמשךךך אני יצטרךך לחשוב ג'קו או הראל?

למעלה