עדכונים מערוץ 24
אז ככה, ג'קו אכן הגיע וחיכה המון זמן בחוץ. רואים שאיתי שגב חולה עליו! הוא היה חצי לילה שם. לא חושבת שראיתי אותו צוחק כמו שהוא צחק אתמול בעבר. היו שם אודישנים הזויים ל"מנחים" שהיו אמורים להנחות שעה במקום יואב צפיר ואיתי שגב, אבל אני נרדמתי אז אני לא יודעת אם בסוף זה יצא לפועל כי זה התעכב מאוד. באחד האודישנים מישהו התחיל לשיר במזרחית, אז ג'קו רץ לתופים וליווה אותו.. אחד ההזויים! היה אודישן שהנבחן היה צריך לראיין אותו, אז הוא שאל אותו על מה יהיה הדיסק השני. אז ג'קו שאל אותו אם הוא באמת רוצה לדעת. כשנענה שלא, אז הוא שאל - אז בשביל מה אתה צריך תשובה?? חחחח אבל הוא הבטיח שיהיה דיסק מגניב. מה שנכון, זה שנותנים לו הרבה כבוד. כל הזמן מפרגנים לו שם, וגם שמו שוב את נרדם על החולות, ואת קשה לי לא להתרגש. גם שלומי בראל הגיע בשלב מסויים, ועשה חיים קשים לנבחנים. היה קטע שהם עשו כמה שניות חיקוי של "האח הגדול VIP" וג'קו קם, בלי להתעצל התחיל לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן חחחח היה גם קטע שהראו קליפ של שלמה גרוניך, ויואב צפיר החליט (ואיפשהו בצדק) שג'קו דומה לו. מיותר לומר שג'קו התעקש שהוא לא. חחחח זה בערך כל מה שאני מצליחה לדלות מהזיכרון. אני לא יודעת באיזה שלב הוא הלך, כי בסביבות 6 בבוקר כבר העיניים שלי לא החזיקו מעמד. ג'קו!! היה שווה לחכות!! אוהבת אותך המוןןןןןןן! אורטל צברי