ג'קו הגיע לטקסס

ג'קו הגיע לטקסס

המשלחת הכינה "חדר משלחת" ששם יש המון דברים על ישראל שבזמן חופשי הילדים הולכים לראות. זה ממוין לספרים, חולצות וכו' עכשיו הדיסקים הישראלים גם שם והדיסק של ג'קו כמובן 1 ברשימה. אביא תמונה בקרוב. יש שם דיסקים של החלונות הגבוהים, כוורת וכו' וג'קו ממש ראשון ברשימה. נראה אולי כשאלמד את הילדים עברית אז נשיר את "נרדם על החולות" או משהו כזה. בכל מקרה הכל נהדר פה

../images/Emo6.gif יפה.מוסרים לג'קו גם ד"ש מארגנטינה../images/Emo222.gif

תראה איך הגיבו לסרטון שהעליתי של ג'קו והגרוב ביוטיוב---- שם : AndreaRodriguezArias ההודעה: "vey nice Jako !!! love when you sing in English, Congrats! Regards from Argentina! " אז מה...נחמד נחמד.. בטקסס-אתה דואג להפצה,בארגנטינה מתברר יש מי שאוהב גם, ברשמי כתבו לנו פעם מעוד כמה מקומות בארה"ב וכד' שהתעניינו ואהבו עוד מימי כוכב גם יצא לי למשל להתכתב עם נערה יהודיה שגרה ברוסיה ואוהבת מוזיקה ישראלית ופנתה אליי השנה ביוטיוב כי התעניינה בשירי ג'קו,שלחתי לה לינקים והיא מאוד אהבה.. למה לא..שיכירו גם בעולם..בכיף

Nova5

New member
אור - אתה ../images/Emo47.gif../images/Emo220.gif

ישר כוח בטוחה שתלמד אותם לשיר את "נרדם" אולי תרצה תרגום לאנגלית? ואתה יודע מה? לך גם על "קשה לי לא להתרגש" אתה בכל זאת בטקסס - תעשו גירסה קאנטרי לזה - יהיה מגניב

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif אתה :)

מה שלומך? נדמה לי שראיתי משהו לגבי שטפונות בטקסס, אבל מכיוון שאני כל כך לא מעורה בענייניי חדשות יכול להיות שהזיתי :) בכל מקרה אני מקווה שהכל בסדר.

למעלה