ג'קו בערוץ 24 תפתחו!!!

שונית 7

New member
ג'קו בערוץ 24 תפתחו!!!

עם דפנה לוסטיג פנינה טורנה ועוד מישהו ששכחתי את שמו והעיקר ... עם

איזה קטע..פתחתי בקטע עם פנינה

וראיתי אותם שרים יחד שיר חתונות של רגב הוד..פנינה מחדשת אותו או משהו? אז מה היה לפני כן..?

שונית 7

New member
לגבי פנינה

פנינה הוציאה עם רגב הוד גירסה מחודשת לשיר..הוא הציע לה באחת הפעמים שהתארחה באולפן השקוף..כי היא שרה אותו כל הזמן באח הגדול ..היום היא הייתה אמורה לשיר אותו לבד ץץאבל לקראת הסוף עלה רעיון שהם ישירו אותו ביחד והוא למד מהר את השיר...זה היה קטע הזוי ומצחיק לראות את ג'קו שר איתה שיר חפלות
שמיותר לציין שהוא לא הכיר אותו בכלל או את רגב הוד ..דווקא שמחתי שזרם עם זה ..בכלל הוא היה חמוד לגמרי ..פירגנו לו מאוד .. והעיקר..הפסדתם שיר חדש שכרגיל אין לו שם אבל כולם היציעו לו שמות ובסוף ג'קו זרק שם שהוא ב"מקרה" חשב עליו : נעצר הזמן או משהו כזה... וגם זה שהגיש עם דפנה לוסטיג ביקש לשיר איתו את הפיזמון של קשה לי ובכלל אמר שסימס לו המון ורגע הגמר שהוא זכה היה שיא מבחינתו.. זה מה שאני זוכרת כרגע ..פתחתי ממש במקרה והופתעתי לגמרי...אם אזכר בעוד פרטים אשלים מחר.. לילה טוב

שיר חדש? טו-אובב../images/Emo45.gif

חבל שלא שמענו על זה קודם.. אבל סבבה שהיה! בכלל כיף לשמוע שככה מפרגנים לו בערוץ.. לגבי פנינה טורנה..אני מקווה שהיא חזרה לעצמה כי באח הגדול ממה שראיתי פה ושם היא הייתה קצת "קוקו לוקו"
אבל גם מצחיקה עם כל המבטאים וחברת הנפש שהיא מצאה שם (ולא, אני לא מדברת על מאיה בוסקילה "אהובתה"
) תודה על ההסבר, לחצתי rec לקטע אני אראה אם יצא משהו מזה.. שרק ימשיך ב"ה
אה ומשהו בקטנה, לגבי ה new look ,אם יד הסטייליסט הייתה בדבר אז מגיע לו שאפו.. צבע כחול עובר מסך יפה

שונית 7

New member
תודה רבה על הקישור ואגב

תרשי לי לא להאמין לג'קו בקשר למוזיקה..נכון הוא קיבל חותמת אבל חותמת כואבת משהו
ואני מאמינה שמוזיקה הוא היה עושה בכל מקרה!!! לגבי דני סנדרסון ..חחח... לרגע חשבתי שבאמת דני שאני מתה עליו בלי קשר רוצה התנצלות
...חלס עם התנצלויות אבל יש משהו בדבריך במקרה הזה

מסכימה איתך..

אגב קטעים ממקו "משהו חייב להשתנות" של ירמי שהם שרים כ"כ טוב יחד מאוד מתחבר.. "אני לא מקנא בי שהייתי גפרור נדלק והייתי גפרור בוער...." אבל, כשהבעירה כ"כ חזקה מבפנים, אז מי יכול עליה.. "וזה בתוך הורידים"..
(חח ראיתי ב24 קטע על מישהי שמתקשרת דרך שירים..נראה לי שהושפעתי קצת...)

Nova5

New member
תודה ענקית שונית

רק בזכותך ראיתי את השידור בגדול זכינו לשמוע שיר חדש בתוכנית כל כך הזויה עם אורחים הזוים לגמרי. כן, אני יודעת על משקלה (תרתי משמע) של דפנה לוסטיג בסצינת המוזיקה העכשווית שלנו, בעיקר - מוזיקת פופ. אבל חברי'ה שהיו שם... זה פשוט לא יתואר... מעניין לשמוע את השיר החדש - "הרגע נעצר" עוד פעם...

למעלה