ג'קו אייזנברג.

ענת 19

New member
ג'קו אייזנברג.

חבר'ה יש שאלה אליכם, נכון שדבריו של ז'קו על רמי היה גועל נפש. אבל האם עכשיו ממש סימנתם אותו באיקס, כלומר לא תקשיבו למוזיקה שלו גם אחרי התנצלות, לקיחת פסק זמן וכו'.? כלומר האם אתם בתור אנשים שמעריכים מאוד את רמי שונאים (טוב אולי זאת לא המילה הנכונה) את ג'קו? בכ"ז הבן אדם באמת מוכשר, יש לו מוזיקה טובה וקול מיוחד. מה אתם אומרים?

pc girl

New member
../images/Emo128.gif

אז ככה, בקשר ליכולות ולביצועים שלו כפי שכבר אמרתי... אני לא יכולה להגיד כלום. אף פעם לא שמעתי את הבן אדם שר. אבל לדעתי יש צורה להגיד משהו מסויים (ביחוד בעסק הזה)... ואני לא מדברת רק על רמי (גם על כתיבת שירים ליום הזיכרון...). בכל אופן, אני לא יכולה להעריך ולאהוב אמן שמדבר לא יפה על אמנים אחרים שאני מאוד מאוד אוהבת. (דרך אגב, לא חושבת שהוא אפילו התנצל על מה שהוא אמר בקשר לרמי. הוא התנצל רק על מה שהוא אמר על החיילים ועל המדינה). אז קודם כל שיגיע לחמישית ממה שרמי עשה ואח"כ ידבר. בקיצור, אני לא מתכוונת לשמוע את המוזיקה שלו בזמן הקרוב (או בכלל?).

glitter8

New member
מגיבה

צריך להפריד- א- כבר אמרתי שכמו שאני מכירה את העיתונות, הם בטח הוסיפו מלח פילפל ואבקת אפיה. ב- הוא חיית במה מטורפת ואני נהנת מכל רגע שהוא על הבמה...ודבריו לא קשורים לטיב ההופעה שלו ולאכותו כזמר. ג- צריך לדעת לסלוח. וברור שעליו להתנצל בפני רמי. מגיע לרמי קצת כבוד... גם לאחרים וגם לעצמינו. ולפעמים זה יותר קשה.

ענת 19

New member
מסכימה איתך../images/Emo70.gif

בהחלט צריך לדעת לסלוח וצריך גם לדעת לסתום את הפה. כלומר, אני מאמינה שכרגע ג'קו ממש מתחרט על דבריו ואני מקווה שבהמשך הוא גם יתנצל בפני רמי אם כי זה לא מבחינתי הדבר הכי חשוב. אני חושבת כרגע הוא צריך קצת לשתוק ולחכות שהכל יירגע ואז יהיה בסדר. בכ"ז הוא לא סתם נבחר הוא באמת מוכשר, יש לו קול מטורף והוא חיית במה. אני אישית חושבת שאמשיך לשמוע אותו גם אם קשה לי כל מה שקרה איתו. (ודרך אגב אני יודעת שכרגע הוא במגע עם אחת ממשפחות ההרוגים בלבנון על איזו תביעה שהוא תבע אותם כי כנראה שוב דברים יצאו מפרופרוציה וחבל. אותה משפחה היא באמת מקסימה אני מכירה אותם אישית. ואין שום הצדקה)

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo127.gif...וואקו ג'קו...../images/Emo128.gif

טוב אז ככה.... מה שיהיה עם ג'קו הדביל מעכשיו יהיה בדיוק כמו שעשיתי עם אביב גפן- אני מפרידה בין העשיה לבן אדם! אני יכולה לא לסבול את שניהם אבל להקשיב למוזיקה שלהם כי לדעתי היא טובה (אביב גפן סתם דוגמא..אני לא מקשיבה לו באמת...טוב נו, אולי רק ביום הזיכרון לרבין
) בכל אופן, לפרנס אותו אני בטל לא אפרנס! את כל השירים אני יוריד וגם יפיץ אם צריך!
הוא הביא את זה על עצמו, ולי באמת היו כוונות טובות

למעלה