ג'קוזי

רונה112

New member
ג'קוזי

אני חושבת שאני לא יודעת איך מתחזקים ג'קוזי, אנחנו לא משתמשים בו כל יום וגם לא עושים אמבטיה כל יום, אבל כאשר מפעילים יוצאות תולעים קטנטנות מהחורים של זרמי המים, מה עושים? אני ממש נגעלת... הצילו..

אוצה

New member
מה שאני חושבת שקורה לכם זה

שאתם לא מרוקנים אתה מים לחלוטין מהצינורות. אחרי ריקון הג'קוזי, צריך ללחוץ שוב על מתג ההפעלה עד שישפריצו כל המים שהיו במערכת החוצה. לעשות את זה קצר (כי אסור להפעיל את המנוע על ריק). פשוט שהכל יצא. אלו היו ההנחיות בג'קוזי שאצל הורי. אני מאמינה (וזה ההגיון שלי שמדבר לא הניסיון עם התולעים...) שמה שקורה שנשארים לכם מים עומדים בצינורות וזה מתכון בטוח לכר ריבוי לכל מיני רמשים ומעופפים להטיל שם ביצים. מה שאת רוצה כתולעים זה הלארווה - השלב שלפני שהם הופכים למעופפים. אם זה ממש וגועלי בעניייך, הייתי מפעילה ג'קוזי עם מלבין שירוץ קצת בצינורות. ואז מרוקנת את האמבטיה, מפעילה שוב את הג'קוזי לכמה שניות עד שעודפי המים יצאו וזה. תעדכני איך הולך.

רונה112

New member
זה בדיוק מה שאני עושה

אבל כל פעם למלא ג'קוזי כמה פעמים,1. שטיפה, 2. עם אקונומיקה,3.שטיפת האקונומיקה, זה צורך כמויות מים אדירות, וגם לא יודעת כל כמה זמן צריך לעשות פעולה זו........

אוצה

New member
אבל האם בסיום כל אמבטיה את

מנקזת את כל המים מהאמבטיה ואז- ושוב מפעילה את הג'קוטזי- עד שלא יוצאים מים מהספרינקלרים? אם את עושה כך- אין לי מושגג. תדברי עם מתקין מקוצעי- אולי לו מוכרת הבעיה. להורי יש ג'קוזי 10 שנים ולא נתקלתי מעולם בתופעה.

למעלה