ג'קוזי ענק

• פותח הנושא ainy
  • פורסם בתאריך

ainy

New member
ג'קוזי ענק

אני אוהב לבלות בג'קוזי ענק כאשר מזדמן לנו אחר העבודה, עם ערב.

המים החמים מפכפכים בו יצרים אדוות על פניהם, אדים עולים ונבלעים בבולען שמעל.

כאשר מכוונים את המפשעה או את הישבן למקום הנכון, מהיכן שהמים פורצים מדפנות האמבט הענק פנימה, זוכים לליטופם הנהדר והמגרה כל כך.

האשכים מתנדנדים הלוך ושוב והזין שנעמד לו זוכה לליטוף החם. כאשר מכוונים נכון אפשר לחוש את מגע הזרם המלטף ברכותו המיוחדת מקצה עצם הזנב בואכה חריץ הישבן אל שקיק האשכים ובמעלה הזקפה על הוריד הפועם ועד הכיפה התפוחה.

גבר שלא ידע מימיו מגע זרם מי הג'קוזי ממש ישירות על נקב איברו התפוח, מומלץ לו שימהר אל החוויה הנפלאה הזו.

ויש את התחת, אותו מקום שרבים חולמים לחוש את הנגיעה האחרת בו אך אינם מעיזים, זה המקום, בג'קוזי, לחוש את הנגיעה האחרת בישבן, להתיישב ממש בפישוק פלחי הישבן ולתת לזרם המים לעשות את שלו, לדגדג לאורך החריץ, לפשפש בשולי פי הטבעת המתרכך, לצהול נוכח הנגיעה של המים החודרים פנימה, מלטפים נקודות סמויות שאינן זוכות בדרך כלל לנגיעה הזו.

ויש את מימי, אשר למולי הנמצאת יחד איתי, וידיה מצטרפות אל זרם המים ונוגעות בגופי, מכפות רגלי ועד קצה ראשי הן מרפרפות מעט בטרם תטרפנה את דעתי כאשר הן מפזזות במפשעתי ובישבני, עוטפות, מלטפות, מושכות, דוחפות, חודרות.

וידי שלי, הן נעות על מרקם גופה הרענן, שדיה המוצקים של מי שטרם ידעה ללידה, פטמותיה שאני אוהב לצבוט בהן כשהיא עד שהיא לוחשת שאפסיק.

מימי אוהבת כאשר בעת ובעונה אחת אצבעות ידי האחת חודרות על בין רגליה ואצבעות ידי האחרת מלטפות עמוק באחוריה.

וכך, אנו מוצאים עצמנו צמודים זה לזו, כפות ידינו ואצבעותינו מלהטות במפשעת וישבן האחר, שדיה נמעכים אל חזי ושפתותינו נושקות זו לזו והלשונות נעות מפה אל פה בשקיקה.

אחר כך אני מושיב את מימי על מקום הישיבה שבג'קוזי מפשק רגליה, מבקש שתעצום עיניה ואצבעותיי חודרות אל תוכה נעות בקצב מהיר, ראשה נשען על כתפי והיא גונחת וממלמלת מילים לא ברורות של עונג עד שהיא לפתע נמתחת ורגליה מקפצות ללא שליטה בתוך המים ואני ממש חש יחד עם צעקתה ורעד גופה את התפרצות נוזליה שלה כאשר היא גומרת עוד ועוד.

אחר כך מימי מבקשת שאשכב על דופן הג'קוזי מחוץ למים, היא לא מוכנה לוותר על ההזדמנות לינוק את איברי אל גרונה ובה בעת למרוח משחה קרירה ולנעוץ אצבעה בעמקי עכוזי, להרחיב את הפתח עוד ועוד, אצבע, אחר כך שתיים, ושלוש וארבע.

אצבעות ידה האחת עמוק בישבני, אצבעות ידה האחרת עוטפות חזק את בסיס איברי שעה שהיא יונקת אותו אליה שלא אוכל לבוא אל הגמירה, עד שהיא מחליטה שבא הרגע.

או אז היא לובשת את הדידלו הדו ראשי, חלקו הענק נכנס עמוק אל תוכה ואת חלק הבולט ממנה, הדק, היא תכוון את ישבני ותנעץ אותו לאט לאט, תמלא אותי לדעת את עונג תחושת הבעילה.

היא תכנס ותצא מגרגרת בהנאה את הרגע ולא תפסיק עד שתגמור שוב ואני כאשר כבר לא אוכל להתאפק עוד ידי תלטף את גבורתי המייחלת לדעת את האורגזמה ומימי תצחק למראה זרעי שניתז ממני ממלא בנקודות לבנות את בטני.

אחר שנרגע והנשימה תחזור אלינו נתרחץ ונתלבש ונחזור אל בתינו.

מימי תמהר אל ביתה, בעלה וילדיה ואני אמהר אל ביתי וזוגתי.

שנינו נסביר למשפחותינו כיצד עומס העבודה מביא אותנו להגיע מאוחר כל כך אל בתינו.

למחרת בבוקר מימי תגיע אל משרדי הקונצרן תמהר אל משרדה שבקומה העליונה לנהל את החטיבה העסקית של הקונצרן ואני עם בוקר אגיע ואמהר אל לשכתי שבקומה העליונה לנהל את חטיבת הכספים של הקונצרן.

ואם נהיה לבדנו במעלית, נתחבק לרגע ונחליף מילים על החוויה של אמש ....

giligil55

Member
כאן ועכשיו

זה גם מה שאני אוהבת ורוצה

למעלה