גפן

nycny

New member
גפן

ערב עירוני (נתן אלתרמן.יוני רכטר) שקיעה ורודה בין הגגות אספלט כחול מלמטה עיני נשים נוגות נוגות אומרות לערב למה באת הפנסים פרחי העיר מלבלבים באור ניחוח אביב חשמל עצוב בהיר משכרונו אסור לברוח הוא רק יתום ורק תמים נולד לרגע ואיננו בין הלילות והימים הוא בא לזרוח בעיננו בין הימים והלילות לנאות מראה כחולים נלך נא כל נשמותינו הבלות שם עשב דשא תלחכנה נפנוף שלום ילדה קטנה את חיוכה נשא האוטו מה שהיה ולא היה נדמה כמו ישוב להיות עוד כעת אני מאוד אחד ומסתכל מאוד בשקט איך הלבנה חולצת שד מקיר הבית שמנגד גופי נקטן ומתנמך אבל ראשי כל כך גבוה עד שאפילו אם אלך לא אתבונך לאן אבואה שקיעה ורודה על סף הרחוב ורחוב כמנהרה של תכתל מי שיגיע עד הסוף ירצה לבכות מרוב תוחלת

DJNYC

New member
גפן

יש לי את השיר בשבילך, כשתהיי ONLINE אני אשדר לך אותו.

lmami

New member
ישראל הישנה והיפה

שהיתה ואיננה כנראה שנצטרך לחקות עוד אלפיים....

Gefen

New member
ל- nycny ודי ג´יי...../images/Emo24.gif

פשוט אין כמוכם.. חודשים חפשתי את השיר הזה והנה נמצאה האבידה. nycny- תודה על ההשקעה... אז שני דברים טובים קרו לי הערב- ההודעה שלכם ...והסרט החדש של טום קרוז ופנלופה קרוז vanilla sky - סרט שמשאיר אותך חושב...אהבתי... והמשפט שהכי אהבתי שם הולך כך:
" look at us...i´m frozen and you´re dead and i love u" ועוד אחד במיוחד לאוהבי החתולים:
" I´ll see u in another life when we´re both cats" וזהו..אפסיק לקלקל למי שעוד לא ראה... גפן

Yaniv-DC

New member
../images/Emo41.gifובקרוב...../images/Emo41.gif

עוד דברים טובים יקרו לגפן. אני יודע מהם. גפן יודעת גם. כל השאר - בקרוב. מוגש בחסות מועצת הירקות והפרות

למעלה