גפן! במיוחד בשבילך...

נ ו ע ם

New member
גפן! במיוחד בשבילך...

לאחוז בכף ידך לחושה באומץ לספוג את זה הרטט הפושט בה מלבך. לאחוז בכף ידך בכל אצבעותייך הלופתות - הודקות את מבוכת לבי. לאחוז בכף ידך לחוש פעימת דמך הולמת במקצב אחיד עם פעימת דמי. לאחוז בכף ידך לרוות ממנה און וחוסן נפש להרגיע לשכך בה רגשתי. לאחוז בכף ידך ובה בטחה לדעת אם גם אפשר שנחרד הלוא אנחנו יחד! נועם

inbale

New member
גרמת לי לשבור שתיקה../images/Emo5.gif ../images/Emo101.gif

אבל חומד...מה זה החארטה הזה? נראה לך שאת גפן שלנו קונים בשיר כזה???? זה יפה שאתה מנסה להחיות את הפורום שלנו אבל ככה לא עושים החייאה... חוץ מזה זה התפקיד שלי להבריח את כולם. גפן לא לתפוס לי את התפקיד בבקשה.
ועכשיו לטון יותר מתון : ברוך הבא נועם. יש פה אחלה קהילה. זה הפורום הכי איכותי ברשת. שב תרגיש בנוח . ורבותיי אחות הבית חזרה....

נ ו ע ם

New member
לא יודע למה....

אבל יש לי הרגשה שאני מכיר אותך... ולשם שינוי אני רציני! נועם

inbale

New member
שיוואו

אני גם גורמת לאנשים להיות רציניים????? אנחנו מכירים?? נו בטח זה הפרצוף הירוק שלי...ידעתי שמיד תזהה אותו (מי אתה בכלל?)

Gefen

New member
ישששש!!! ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

ולנועם - אם בזכותך חזרה אלינו אחות הבית אז ההחייאה כבר עזרה במשהו..... לא התכוונתי חלילה לפגוע, לא צעקתי ולא גרשתי זה הכל מרוב אהבה לבית הזה ולמתגוררים בו אתה מוזמן להשאר אם תהיה ילד טוב
וחאלאסס עם כל כך הרבה רווח בין השורות זה מעצבןן... גפן

נ ו ע ם

New member
נו מה יהיה?!

אפילו הרווחים שלי מעצבנים אותך?! מישהו מוכן לומר לי של מי השורה הזאת?! נועם (מעצבן בעל כורחו)

דוקטור...הבובה חולה ../images/Emo13.gif

ואת...כן כן איימ טוקינג טו יו דארלינג !!!!! לאן נעלמת? מילא אני...עבודה...יו נווו..... אבל את???????????? חסרת לי ממוש...... יאללה עוד כמה ימים נפגשים...גם את סופרת את הימים?????????

inbale

New member
מקסייייייייי

נו תתחילי להכין את המפרום יקרתי...עוד 39 ימים נכון יניבוש? ודרך אגב אני עדין מחכה לתמונה של האציל השווה.... ובטון יותר רציני - תתפסי לי את אייס שלא יברח לנו הא? אני סומכת עליך!

Gefen

New member
חהחהחהח...שמעתי את המילה מפרום????

שאני אמות פה במקום....חהחהח.... אחות הבית חזרה בגלגול חדש אחחח.....איזה כיףףףף אבל מה למקסי האשכנזייה ולמפרום???

מה לא ידעת?????????????????

האני המרוקאית של האשכנזים !!!!!! רומניה לא?
הבישול הוא אחד התחביבים שלי...חכי חכי תתטעמי את המפרום שלי או את הפריקסה או את הקוסקוס..... כמו שאמרו חז"ל חבל"ז מזמז
אני רק מחכה שתבואי...ואז אראה לך איזה אוכל אני מבשלת
בינתיים אני יכולה רק לעשות גראפס
.....

מבטיחה להכין סיר ענק!!!!!!!!!

גפנונית....לשלוח לך עם יניב???????? רק תגידי...וזה בדרך אליך...את יודעת שאני מתה עליך!!!!! וענבלוש....לתפוס את אייס? אממממ נכון שהוא כותב מדהים? פשוט יש לו את זה!!!! ולגבי את סומכת עלי...יש משהו שאני לא יודעת?..חחחחח תמיד אני יודעת אחרונה... והאציל...שווה!!!!!!!!!!!!! מחקתי את תמונתו...לא שומרת דברים כאלה אבל יש לו את היופי...שאני אוהבת ..מזכיר את טוקיו...אחחחחח הטוקיו הזה מעניין למה הריר נוזל לי
מקסימושששששש השובבה

נ ו ע ם

New member
ואגב...

מילות השיר לא כוונו לגפן... מילות השיר כוונו למישהי אחרת שאני אוהב... נועם (ברגע של הבהרה)

inbale

New member
דרך אגב אני כנראה הוזה

כי כתוב בכותרת "גפן במיוחד בשבילך" או שאני...יכול להיות ש.... וואי ..המצב שלי חמור מסתבר. ומי יטפל באחות הבית? הא????? טוב נו הלכתי לבכות קצת בפינה. תיכף אשוב...

למעלה