גע גע גע

De-Panther

New member
העיקר היא תגיד שאין|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תמונות סקס במחשב שלה

שניש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif

אני מעריכה את הברונטית הזו. איך היא מסוגלת לשאת על כתפיה משקל כזה יומם וליל. אכן,אישה חזקה

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif "לא רק שמה הולך|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לפניה" נסו למצוא איפה זה הוזכר

זבנג... ../images/Emo11.gif ../images/Emo57.gif

אני משתמשת בביטוי הזה בדרך כלל כדי לתאר, אה, "ידיד ותיק" (
) שלי, שההקבלה למידת האף שלו היא החזה שהיא זו מהתמונה למעלה >_<. וגם השתמשנו בזה בזאז"ו, מאיה ואני. אחת החברות של סיריוס.

De-Panther

New member
לזה התכוונתי!! זאזו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ואם כבר מדברים על זה מתי יוצא הפרק הבא??

זבנג... ../images/Emo11.gif ../images/Emo57.gif

אני משתמשת בביטוי הזה בדרך כלל כדי לתאר, אה, "ידיד ותיק" (
) שלי, שההקבלה למידת האף שלו היא החזה שהיא זו מהתמונה למעלה >_<. וגם השתמשנו בזה בזאז"ו, מאיה ואני. אחת החברות של סיריוס.

פורנוגרפיה?! חס וחלילה!

1. אלה לא "תמונות במחשב שלי". עשיתי חיפוש במיוחד בשביל לשים בשרשור הזה. אם זועזעתם אז אני מרוצה, למרות שזה לא כ"כ ארוטי ויותר בסגנון של פרסומת סקסית ללבני נשים, עשוייה מאוד גרוע. 2. מחוך
הוא יפה. 3. השדיים של הברונטית בהחלט גדולים מדי ובלעכס, ואני אישית לא יודעת איך הייתי מצליחה לחיות עם כל עודף הצומי שהיא ודאי מקבלת. וכנ"ל גם עם הילדונת הבלונדה והמבורכת. לואיסנה מי? 4. נו מה. אני מסתכלת רק על המחוך. יפה הוא, לא? אולי אתפור אחד לליאם.

Kryptonite

New member
אלה תמונות אירוטיות כמדומני../images/Emo168.gif

מי זה דומני? האם הוא דו מיני?

sarah

New member
איזה אישה נאה ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif../images/Emo128.gif

D o T

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעוד ניצלו"ש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סוף כל סוף הגיעו לי התמונות מהמפגש בעזריאלי(לעולם אני לא אדע איך כותבים את זה......
)כן כן... אותו מפגש מוזר והזוי..(היחיד שהייתי בו...*דופקת ת'ראש בקיר..* |אכזבה|)שהתרחש בתחילתץ-אמצע החופש הגדול.... אך.. זכרונות ילדות...

למעלה