גע גע גע

ketty the sheep

New member
גם לי

(טוב, אז זה יותר בסגנון של 'אני מתחמקת מתרגום ע"י גיחות קצרות אל הפורום
אבל שיהיה) מיאו.

../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמנצל"ש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אני מקדיש

את השרשור הזה לכל האנשים שהיה להן היום בוחן\מבחן במתמטיקה (ואני ידוע על כמה חוץ ממני)" ולכל המחבנים הראשונים של השנה. איך עבר לכם המבחן הראשון בשנה
שלי היה היום, עבר בסדר, 7 נק' ירדו (מה שאני יודע בנתיים)
...

De-Panther

New member
../images/Emo4.gif היה לי כבר מבחן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

השנה וגם כמה בחנים וגם מבחן עם כמה בחנים באותו יום
היום היה לי רק מבחן במחשב נראה לי שאני מקבל 100 אני לא בטוח

*קליאו*

New member
היו שניים, ועוד אחד בקרוב..../images/Emo105.gif

הראשון 100, השני 75
דפוק למדי. והיום היה לי מבחן בערבית וקיבלתי בו 92. היא בדקה אותו במהלך השיעור
92 בערבית זה.. לא מספק, אבל.. מה לעשות.
בהצלחה לכולם!

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא לומדת...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ערבית היא לומדת ערבית
כמה זמן למדתי ערבית?? אמממממ שבוע?? שבועיים??

Nagini Potter

New member
היי, גם אני לומדת ערבית!!

ואני יודעת בערך.... שתי מילים...
ואני יודעת להגיד מחבל בערבית, אז אם מישהו ילך ברחוב ויזמזם לעצמו "אני מחבל, חה חה, כולכם תמותו" אז אני אדע
לי זה לא יקרה Nagini Potter "אם תמיד תעשה את מה שתמיד עשית, תמיד תגיע רק למה שתמיד הגעת"

PopPy

New member
גמני לא יודעת כלום, אני רק יודעת

כללי דקדוק טיפשיים (בלחץ) וכל מיני מילים שלא קשורות אחת לשניה בגרוש (למה לעזאזאל אני צריכה לדעת מה זה איגרת בערבית?! זה לא כאילו אני אשלח שנה טובה לחברים שלי בשטחים!). שפה ארורה, שונאת אותה. היא כ"כ צורמת! מזל שהכללי דקדוק די פשוטים (טוב, ערבים..
) אחרת הייתי באמת מסתבכת עם זה. אבל יש לנו הרבה חלונות (מורה מפגרת) וגם את כל ההרצאות האלה מהמודיעין (יש לציין שיש כמה חיילות במודיעין עם טראומה קלה מהשכבה שלנו בזכותי
), ויש השנה גדנ"ע ולמרות שעם המורה שלנו זה יהיה בטח חצי-סיוט (חמישה ימים 24/7 עם המורה שאני הכי שונאת! ;;) כל החברות שלי יחד איתי בערבית אז לפחות נהיה יחד באותו חדר וכאלה. בקיצור, החלטתי להמשיך לסבול את זה השנה ושנה הבאה - מאסלמה אל ערבייה.

Nagini Potter

New member
די פשוטים?../images/Emo2.gif

פיספסתי משהו? יש להם עשרה בניינים לפחות, ויותר מארבעה זמנים (למזלי עוד לא נאלצתי ללמוד זמנים שאין בעברית, אז אני עוד לא יודעת כמה יש) כל שם עצם ברבים חייב לקבל תואר פועל כינוי שייכות וכו' בנקבה יחידה (פרחים אדומה. לכו תבינו.), אלא אם כן זה שם עצם שהיחיד שלו מתאר בן אדם אחד, ואז יש עליו את החוקים ה"רגילים" פועל חייב להיות לפני שם עצם, אבל אחרי שם גוף ("הלך הילד", אבל "הוא הלך") אם יש שני פעלים במשפט, אז אחד מהם צריך להיות לפני שם העצם והשני אחריו, כשכל מה שנמצא לפני שם העצם חייב להיות ביחיד (או נקבה יחידה, אם זה משהו ברבים שהיחיד שלו לא מתאר בן אדם אחד), וכל מילה שאחרי שם העצם אומרים רגיל (יעני כמו בעברית - מה שרבים רבים, מה שזכר זכר) אם יש אות אחת מהאותיות שט"ן תר"ד לצ"ד אז פתאום נעלמת הנקודה הזאת של השווא ומופיע דגש על האות הבאה, ואם מילה נגמרת בשווא ואחריה המילה הבאה מתחילה בשווא אז צריך להפוך את השווא לתנועה - תנועה אחרת לכל מילה, כמובן. ואני רק התחלתי ללמוד דקדוק השנה, שנה שעברה בקושי למדנו דקדוק
ניד איי סיי מור?
לי זה לא יקרה Nagini Potter לא איבדתי את השפיות שלי. היא מגובה על דיסק איפשהו

PopPy

New member
../images/Emo12.gif

באיזה כיתה את יעל?
אנחנו התחלנו עכשיו עם הבניינים, אבל אפשר להסתדר עם זה. לא אמרתי שהדקדוק שלהם חכם, הוא די-מאוד מטומטם. אבל הוא גם לא ממש קשה, סתם דבילי ולא הגיוני.

Nagini Potter

New member
../images/Emo4.gif

אני ב-י'........ וכל מה שחסר הגיון הוא לפחות קצת קשה - כי אם אתה לא יודע את החומר אז אי אפשר להעזר בהגיון כדי לנחש..... לא? לי זה לא יקרה Nagini Potter Jerome and Esme: Married After Only One Night Together Beatrice and Lemony: Love Conquers Nearly Everything

Me 4eVer

New member
הבניינים בכיתה י'?

זה ממש קל.. כאילו, זה נראה מסובך.. ושאי אפשר להסתדר עם זה.. אבל הם נורא פשוטים.. לכל אחד יש סימן מזהה. למדנו את זה שבוע לפני הבגרות וזה היה הדבר שידענו הכי טוב..
זה כמובן אם את לא ממשיכה לחמש יחידות.. בחמש יחידות אני לא יודעת מה יהיה.. לא המשכתי עם זה..
אבל הבגרות של כיתה י'.. היחידה הראשונה- קלה! ואנחנו קיבלנו מבחן קשה יחסית!

PopPy

New member
אני לא עושה את הבגרות של י'../images/Emo3.gif

אני לא עושה בערבית בכלל. רק גומרת את השנה הזו וביי ביי ערבית!

Me 4eVer

New member
לא שווה..../images/Emo3.gif

אחרי ארבע שנות לימוד.. לפחות שתצא מזה יחידה מסכנה!

גדנ"ע עם מורים? ../images/Emo57.gif

איזה מין ביצפר יש לכם? לגדנ"ע הולכים, לובשים מדים ולא רואים את המורים יותר מחמש דקות ביום. זה מרבית הקטע.

למעלה