גע גע אוללה!

TEENAGER1

New member
אם את שואלת למה התחפשתי -

(זה מה שאת שואלת?
בילבלת אותי עם השאלת פסח הזו פתאום) אז לא ממש התחפשתי השנה. לא בפורים עצמו, לפחות. ביום של התחפושות בבתי ספר אילתרתי איזה תחפושת של קאובוי, רק כדי לא לאכזב את הילדים החמודים שלי. למרות שנראה לי שגם אם סתם הייתי באה על אזרחי הם לא היו מזהים

Walk Two Moons

New member
רא-מה-ראמהמה.

- שיר השבוע (של אביתר): שיר טיול, אב הרחמן, אמביציה. - שיר השבוע (כללי): בני בשן - ליושינקה, אפרת בן צור - הילדה שרה לנחל, פונץ' - הקומוניסט, דנה ראתה עב"מ, יוסי בבליקי - יש לך מקום, יהודית רביץ - אופליה, ליידי גאגא - Bad Romance. - אלבום השבוע: "חור בשמיים כחולים" - פונץ' ההופעה. - ספר השבוע: אמנון דנקנר - האיש ללא עצמות, לאה גולדברג - אבדות (מתנת צומת ספרים. תמיד כדאי לעצור בצומת
). - ציטוט השבוע: "אתה יכול לשמור אותה, יש לי plenty." - סרט \ סדרת השבוע: אבודים (אפרופו אבודים - מי שעוד לא הצטרף למערך המלחמתי - אשמח מאוד אם תשרשרו
להודעה הזאת ותעזרו לי לזכות. תודה
) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אתה תרצה לצאת לבכות, הם יבקשו ממך סוכר". - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: עראק. להגיד את האמת. שמישהי התקבלה לאנשהו
- משהו שהרס את השבוע: אותה אמת מהסעיף לעיל. - איך היה פורים?: אדיר לגמרי. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם כל מיני מטלות שאני הבאתי על עצמי, לפגוש חברים. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (רצוי עם תחפושת): לפני שנים רבות, בימים שבהם עוד מעיין הייתה מנצחת אותי בתחרות "למי יש יותר זקן", ימי כיתה ו' העליזים - שר הטבעות. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אפרת בן צור, פונץ' ובבליקי. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לתכנן מראש מה תגידו בהשפעת האלכוהול, ואז להאשים את העראק בהכל. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SnapDragon

New member
והנה הגיע בומרנג הטוניסאי

עכשיו אנחנו שווים (פופ-אפ מטריד-משהו של דיוקנו של דנקר) אבל לא הבנתי...התחפשת ליחצ"ן של הסרט או משהו? (איפה זקן לבן כשל גנדאלף, גיבנת ומבט רעב של גולום או סתם אלף ג'ינג' עם שיערות ברגליים..) ומה יש לגברים עם עראק?! ושיחות שכרות בכלל...*נחרת בוז*

Walk Two Moons

New member
והנה מגיע בומרנג הקש... ../images/Emo3.gif

התחפשתי לשר הטבעות. לשר עצמו, כלומר. לא לסאורון, פשוט לביטוי "שר הטבעות". לזכותך ייאמר שהטבעות לא בולטות כ"כ בתמונה

SnapDragon

New member
אכן. הייתה לי התגלות מאוחרת.

הן באמת לא בולטות! (שדדת את אמא או את המכונה של השקל?) אכ, התחפושות המתחכמות האלה...*צקצוקי לשון* שוין, לפחות התחפשת..הקרדיט על זה.

Walk Two Moons

New member
את אמא, את סבתא ואת האחיות ../images/Emo6.gif

זה מתוחכם? זה עוד כלום. בכיתה ה' התחפשתי ל"רוח ספורטיבית" ואף אחד לא הבין חוץ מהמורה

../images/Emo6.gif

בהחלט מגה-חנון כולי ציחקוקים חמוד
הרבה אנשים אמרו לי שזה החדשות הכי משמחות שהם שמעו באותו היום , מקסימים ממש

Walk Two Moons

New member
זה לא שאתם נראיתם יותר טוב בכיתה ו'! ../images/Emo46.gif

תלמדו מטל [כפרה
] - פשוש, זו המילה!

למעלה