געגעתי
כנסו

געגעתי ../images/Emo24.gif כנסו

היום הייתי בת"א ורכשתי את רוטב פירי פירי שום של ננדוס הנה האתר שלהם עם מתכונים . מי שאכל בננדוס יודע שהרוטב שלהם פיצוץ ומי שלא טעם .זה הזמן לרכוש את המוצר . לאחרונה הכנתי הרבה מטעמים וקינוחים וצילמתי ,אז מחר אשלח את התמונות כולל מתכונים ערב נעים לכולם תהנו

מתכון לחצילים../images/Emo13.gif

חצילים פיקנטייםו pirge ו 17:20 | 20/06/05 לפרוס חצילים להמליח קלות--- ולהשהות חצי שעה או יותר לייבש במגבות ניר לטבול בקמח מתובל במעט פלפל שחור ופפריקה לטגן מ-2 הצדדים טעים גם עם חצילים קלויים בתנור על ניר אפיה ומרוחים שמן זית--לפרוס את הפרוסות קצת עבה. לשים על ניר סופג בסיר לשים 2 כפות שמן זית ולטגן בצל קצוץ ולהזהיב כשהבצל מזהיב להוסיף 3 שיני שום או יותר קצוצות ולערבב דקה להוסיף: 4 עגבניות מגוררות כף קטשופ חצי כפית סוכר רסק עגבניות קטן כף רוטב צ'ילי לא חובה מעט מים מלח פלפל חריף לטעם ופפריקה מתוקה פלפל שחור חצי כוס פטרוזיליה קצוצה להוסיף את פרוסות החצילים . להרתיח ולהנמיך להבה. אחרי רבע שעה מוכן. תהנו

Y A E L I 37

New member
נעמונת כייף לראותך כאן../images/Emo24.gif

ג'מני מתה על ננדוס אחחחחחחחחחחחח הזכרת לי נשכחות. מזמן לא ביקרנו שם. נראה שעשית חיים בת"א אני גם אוהבת לטייל בת"א בייחוד בדר' ת"א ברחוב החשמל יש חנות שנקראת דיאור ואבגד אני קונה שם חרוזים לתכשיטים.

היי יעלי כנסי

אתמול הייתי כ":כ עייפה שלא יכולתי להגיב . אז עכשיו ניכנסתי ורציתי לואמר לך שאני מכירה את החנות שנקראת דיאור וא ב ג ד וגם אני בעבר קניתי שם חרוזים לתכשיטים .יש להם תכשיטים יפים זהו יום נעים

למעלה