געגוע

ללה ה

New member
געגוע

געגוע

היה לי היום געגוע. כזה שכואב בלב. כמעט כמו עם צבט תופס. היה לי היום געגוע והוא היה אליך. הלב שלי כאב והעיניים צרבו בציפייה אליך ושארית הנשמה שנותרה בי ייחלה אליך. שני גילויים בערב אחד. מחיר מציאה ממש. גם נותר בי געגוע וגם הוא אליך. נכון, אתה יכול לומר שמה זה כבר עוזר לך וזה, ואולי אתה צודק, אבל בכל זאת- גיליתי שיש בי עוד געגוע. ורק אתה יכול אולי להבין מה זה אומר. היה לי היום געגוע. חזק. והוא היה אליך. בין כל ההמון, שאתה יודע מה? כמה שהיה יפה אני מתערבת שהסתיר נשמות עוד יותר יפות. לא כמו שאומרת חברה שלי- `תיזהרי מכל הפרצפופים היפים האלה שמחייכים אלייך`... אני בטוחה שבאמת היו יפים מתחת למסכות היופי. ובין כל ההמון הזה, והיופי, נלחץ לי הגעגוע עוד יותר כואב על הלב. רציתי להתקשר אליך, להשתחל אליך דרך חוטי הטלפון הנעלמים. רציתי לראות אותך, לקלף את העור דרך ההמון. רציתי כל כך הרבה ולא עשיתי כלום. כי לא רציתי לפגוע בך. היה לי , הוא היה חזק והוא היה אליך. אבל אני יודעת הוא היה שלי.

moran.l

New member
היופי שבמורכבות

העולם מלא אנשים, יומי עמוס הוויות, גופי רווי כאבים, ראשי נתון להזיות - ועדיין, עם כל הצפיפות הזו - אתה מבהיק שם, באור, כאילו הכל טפל מלבדך - אתה, והגעגוע אליך. מכירה את ההרגשה... מעין כאב, אבל כאב מתוק.. כזה שדי נחמד לחוות, ולו בשל הנוסטלגיה שמכיל, לא? ההתפרקות על מושא הגעגוע אמנם ממלאת כל תא ותא בי בחמימות כזו מוזרה, אבל גם, במקום מסוים, ממכרת, צובטת - תיזהרי לא ליפול לתהום הגעגועים האינסופי, לעיתים העבר מונע מאיתנו עתיד מתוק יותר... אך היפה ביותר הוא - שידעת שהוא היה שלך. אחד שלא עבר געגוע המלווה במודעות, בהכרה ש``זה שלי,, לא ידע על מה אני מדברת... מאחלת לך יום מצוין אוהבת מורן

tairon

New member
ללה קודם כל שמח לראות אותך פה...

ללה להתגעגע למישהו לפעמים יכול להיות ממש כאב ... אני יכול להבין על מה את מדברת אבל לפעמים גם הצד השני מתגעגע.. שיהיה לך יום מדהים

למעלה