געגוע................

חן (*_*)

New member
געגוע................

הגעגועים אליך יוצרים חלל המייחל לאושר והיא שחיפשה להתמלא בך צוללת להיסחפות רגעית כמהה למילה טובה שולחת לך אותות אהבה מחכה לקשר כמו תינוק המצפה בגן לאמו- שתבוא בזמן והיא רצתה להיות לך לאוהבת ואהובה והיא רצתה בכמיהה שלך ליניקה, לאחיזה, למימוש האהבה. ואתה... רצית או לא כמו פנטזיה או אגדה אהבה אחרת.

danistar

New member
געגוע

געגוע לשיחות הארוכות לארוחות לאור נרות אל אותן תחושות מאז לרגש שנחפז , נגנז געגוע ללילות ירח שאת אהבתי היה שולח אל הלילות הכי קרים שהפכו לפתע סוערים תמונות עבר שנעלמו אהבות של אז שנשלמו מה על זה לא נאמר יום אחד הכל נגמר .. געגוע לריחות השחת כשאת לידי מונחת אל אותה זריחה בוהקת שאת שמך היתה צועקת געגוע לימים וללילות שרקמנו יחד חלומות נזכר בחיוכים , בנשיקות בכל אותם רגעי שתיקות תמונות עבר שנעלמו אהבות של אז שנשלמו מה על זה לא נאמר יום אחד הכל נגמר ..

דנילההההה

ויום אחד יהיה משהו חדש יותר, טוב יותר מיוחד יותר אחר יותר רק טוב!!!

ואם זה מה שהוא רצה

שיתפוגג לו.ואת תמציאי את ה-אהבה המיוחדת והגדולה (למי שמאמין במילה הזו כמובן!
) שולחת לך שקית של כוכבי שלווה רק טוב!!!

געגועים

מה זה...כולם מתגעגעים? אז גם אני אתגעגע...גע...גע...גע געגועים מאת עדינה-ו וגם אני כבר מתגעגעת... אל השדות המוריקים, אל ניחוח הפרחים, ואל זה שנמצא... מעבר להרים. ועוד אני מתגעגעת... אל זה שהיה ואינו, אל זה שקיים וישנו, אל אותה יד נעלמה... שמעבר לפינה. געגועי אל זה שכבש את ליבי, ספג את גופי, עוד געגוע קטן בי נותר אל זה שאהב אתמול,היום ואולי גם מחר.

שאול4

New member
מרוב געגועים זה מה שיצא../images/Emo24.gif

[URL='http://'] לפני שאני[/URL] על יצועי עולה, רציתי להשחיל כאן מילה או שתיים- געגוע, משלי. אין זה געגוע של תוגה, אלא של ערגה. אין זה געגוע של עצב אלא געגוע לשעות ברצף. אשר הים והגלים, גם הקצף, לא יוכלו להסיר טביעותיו מעל סודותיו.

שאול ...הגעגועים שלך

געגועיך אל גלי הים והקצף תרצה לא תרצה יגרשו את העצב. שאול געגועיך יפים הם

16אלי

New member
גם אני געגעתי../images/Emo45.gif

ממקום עמידתנו יכולנו לשמוע בבירור את קול געגוע הנחליאלי הבוקע מהנחל הסמוך אני ציפור שיר קטנה בעלת גב אפור, ´סינר´ שחור וזנב צר וארוך, שהאני מנענע בעת הליכתי. אני מופיע בישראל בכל שנה בסתיו. רק טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה