געגוע

געגוע

כל כך הרבה זמן חיכינו לרגע הזה. כל כך הרבה זמן.

אני יושבת על המיטה כשאתה נכנס לחדר.

אתה גבוה כל כך.

נעמד בכניסה ואני יודעת שההתרגשות היא זו שעוצרת אותך לרגע.

אני מרגישה את הלב מגביר בתוכי קצב.

אתה מתקרב ומתיישב על המיטה לידי. קרוב. שולח יד ומושך את ידי שלי אל חיקך.

המגע חם כל כך.

אני מוצפת.

אנחנו שותקים.

כל כך הרבה זמן חיכינו לרגע הזה.

כף ידי בידך, ואתה מושך קלות, מסמן לי בסימן עדין, כמעט בלתי מורגש, להתקרב.

פנים מתקרבים אל פנים. השפתיים שלך קרובות כל כך לשלי, ואני חשה את נשימתך - עדינה, כמעט בלתי מורגשת, מוחזקת מרוב התרגשות.

אתה נושך את השפה התחתונה שלך בעדינות. אני מכירה את התנועה הזו שלך, אתה נרגש. ההתרגשות שלך מזרימה בי חיים והדם פועם בי ביתר חוזקה.

הלשון שלי נשלחת מעצמה, להרטיב את שפתיי, ואתה מיד שולח לשון משלך - לגעת בשלי.

הלשונות הנוגעות זו בזו מציתות את מה שהוחזק עד עתה בכוחה של ההתרגשות המציפה.

השפתיים שלנו נצמדות, והנשיקה שלך רכה כל כך. אני מרגישה איך אני מתחברת אליך, טובעת, איך הלשון שלי מתרפקת על זו שלך - בגעגוע. בחיבור מדוייק שלא יכול להפסיק.

אצבעותי מחזקות את אחיזתן בכף היד שלך ויד שניה נשלחת מעצמה לחוש את צווארך - כל כך הרבה זמן חיכינו לרגע הזה.

אני מרגישה את כף ידך השניה, גדולה וחזקה וחמה, מגששת דרך נרגשת אל מתחת לחולצה שלי. העור העדין, החלק, מתרגש למגע הליטוף החולף לאורך המותן ומעלה.

אני לא בטוחה אם זה לוקח נצח או שניה - הכל מאוד מסוחרר, כשאתה מגיע אל השד הגדול והרך, ומועך אותו מבעד לתחרת החזיה השחורה.

"אוחחחחח...." שנינו נאנקים כאילו תיאמנו תזמון מדוייק, למפגש היד והשד, ואתה משחרר אחיזתך מכף ידי ועולה לאורך גבי - מחפש את סוגר החזיה, לשחרר אותו.

כל כך הרבה זמן חיכינו - אבל היד שלך זוכרת היטב, מוצאת בקלות, פותחת, והחזה הכבד משתחרר מאחיזת בד החזיה, משקלו ממלא את ידך, גולש ממנה, ואתה מתרגש למגע ועוצר: "אוחחחחח...."

הפטמות שלי זקורות.

אתה מוריד מעליי את החולצה, ואני משחררת את כתפיות החזיה, משליכה אותה לרצפה.

אני פותחת כפתור ורוכסן, ומושכת את מכנסיך מטה, בשעה שאתה עושה לי את אותו הדבר בדיוק.

אנחנו בתחתונים.

עומד לך, ואני מחזיקה את עצמי לא לזרז את הרגע.

נשכבת על צדי ואתה לידי - קרובים מאוד אך רחוקים מספיק כדי שאגן לא יגע באגן, וידינו יוכלו להיות חופשיות לטייל וללטף.

הידיים שלך עוברות לאורך עמוד השדרה שלי, אני מצומררת, ואז עולות שוב אל החזה - הפעם שתיהן - אחת אוחזת בכל שד, מועכות את הרכות החלקה, המזמינה, מושכות בעדינות, והפיות שלנו מחפשים בכח משל עצמם, נצמדים שוב לנשיקה ארוכה שאינה רוצה להסתיים.

מבעד לעומק הנשיקה, מבעד לצבעים החזקים המציפים אותי, אני חשה את צביטת אצבעותיך בפטמותיי, וראשי נשלח לאחור - מתנתק בכח מהנשיקה - "אההההה...." זרמים עוברים בי, האגן רוצה להתקרב אליך, להתחבר אליך, להיצמד - ואני מתקרבת. "מתפתלת. עוד לא" אתה נושם אליי בכבדות, מרחיק ביד חזקה את האגן הכמה אליך, אוחז בשערותיי ומחזיר את פי אל פיך - לשון מתחברת שוב אל לשון - אחחח - המתיקות הזו.

עכשיו הידיים שלי מחפשות - מוצאות בקלות - את הבליטה המרגשת שבתוך תחתוניך. אתה זקוף, מתוח, כל עצביך דלוקים - כשאצבעותיי פוגשות אותך - ומלטפות בהתרגשות את הכתם הקטן הרטוב בראש העטרה הנחבאת מאחורי הבד, תורך להתנתק מן הנשיקה ולנהום מתשוקה - "אהההההה...."

אני כל כך רוצה להיצמד אליך - ואתה עדיין עוצר מבעדי. הפה שלך עובר עכשיו אל חיבור שבין הכתף לצוואר, מנשק, מוצץ, נושך, והידיים שלי מלטפות את זקפתך המתוחה - רוקדות לאורכה - מעלה ומטה, מתעכבות שוב ושוב בכיפה הרגישה, ובכל עיכוב שכזה אני שומעת מתוך צווארי את האנחה הבלתי נשלטת הנלווית למגע אצבעותיי שם.

הפה שלך יורד אל הפטמות שלי - תנועה שמרחיקה מעט את אגנך מידיי - ועכשיו אתה מוצץ בכח - והאגן שלי מפסיק להישמע לאיפוק שפקדת עליו - הוא נע קדימה - נאבק בידך שאחזה אותו ומחפש את קרבתך, את חום גופך, את זקפתך, אתה מוצץ פטמה בכח, ואני לא יכולה שלא לצעוק, מורידה את תחתוניי שלי ושולחת במאמץ יד להסיט את בד התחתונים מעל לזקפה המתוקה. האצבעות עוטפות את הזין החשוף ואתה שב ונוהם - תורך לנוע קדימה בתנועה מחפשת.

אני יורדת במורד גופך - הפה נרגש ומתמלא ברוק למראה האיבר הזקוף - אני מנשקת אותך בביצים, ומעבירה לשון רטובה, מלמטה - לאט לאט לאט - לאורך האיבר העומד - מגיעה למעלה ומתעכבת שם - מלקקת אותך במעגלים קטנים סביב העטרה, אוספת עוד טיפות של התרגשות שמגיעות בזו אחר זו, אתה מתפתל ונאנח, מתפל ונאנח, הנהמות שלך חייתיות ומעוררות אותי - אני מסובבת אותך על הגב - ועולה מעליך - הפתח שלי חם ורטוב ונרגש - מעל הזין שלך הזקוף, המלא, אך אני עוד לא מתיישבת.

אני רק נעה מעליך בתנועות קטנות - נוגעת ולא נוגעת.

החזה שלי מיטלטל מעל חזך - גם הוא נוגע לא נוגע, הפטמות שלי מתחככות בך - "תשבי עליי" אתה נוהם, בקושי מצליח לבטא את המילים "תשבי עליי" ואני מותחת את הרגע - עוד טיפה ועוד טיפה - הכוס שלי בוער ואני צריכה להתאמץ שלא להתיישב ולמלא אותו - "תשבי עליי - תשבי עליי" - אתה תופס את שני שדיי - ואת אחד מהם לוקח אל פיך - הזרם החד שעובר לאורך גופי לא משאיר בי עוד כח להתנגד - ואני מתיישבת עליך - מתמלאת באיבר הגדול, הנרגש - "אוחחחחחח..." ואנו מאבדים שליטה - מזדיינים בכח - אתה מוצץ ונושך - אוחז לי בכח בתחת בשתי ידיים ומנסה לקרב אותי אליך עוד ועוד - כאילו אפשר להתקרב יותר מצמוד לגמרי - אנחנו מזדיינים ואני מרגישה את החיבור המושלם - לא רוצה שייגמר ויודעת שעוד רגע - עוד רגע - אתה נכנס אליי עוד ועוד - בתנועות חזקות - עוד רגע - עוד רגע - אני נע מעלה ומטה עליך - עוד רגע - וזרם אדיר של אורגזמה גורם לי לחבק אותך ברעדה - שורטת שריטות בגבך ונושכת כתף.

אני כל כך מרוכזת בגמירה - שרק לאחר שהרעידות נחלשות - אני מבינה שגמרת אתי.

כל כך הרבה זמן חיכינו לרגע הזה.

למעלה