געגוע

ferdinand

New member
געגוע ../images/Emo11.gif

החומר שממנו עשויות הפנטזיות הכי טובות! (לא ככה?!) לחיבוק, חם ואוהב, ליבך הולם קרוב לליבי. להיות איתך, במחיצתך, לראות אותך. להרגיש אותך קרוב. שימי את ראשך על כתפי. להניח לחי על לחי לנשיקה, גם שלי על המצח שלך, אבהית כזו, וגם שלך על העיניים שלי. ואיך שרק מחשבות על דברים כאלו פשוטים "תמימים", גורמים לתשוקה להתעורר. החיבוק יהיה צמוד יותר, ידיים יוצאות למסע, סביב מתנייך, על כתפייך, על שדייך, בין ירכייך.... להיות איתך, לראות אותך, להיזכר בגוף המוכר שמחכה לי מתחת לבגדים.... להרגיש אותך קרוב – להצמד אלייך, להתחכך בך, להרגיש את שדייך על חזי... וראשך שיתחפר בכתפי, יפשיל את הצוארון, להרגיש את הרחרוחים ואת הלשון שלך מתחילה לטייל... והמגע של הלחי שלך על שלי – יבער, כשלחי תסמיק אל לחי, והשפתיים יחפשו את... הנשיקה – לטעום אותך, טועמת אותי, הרכות של שפתייך כל-כך נעים וכל כך... מזמין – לשלוח לשון פנימה, לטעום אותך מבפנים, ואיך הלשון מתרגשת כשפוגשת את אחותה. ואיך הכול מתלקח ומתלהט בשניות, והבגדים נעלמים, והזיקפה שלי, חשופה בפנייך, מצביעה על כמה שאני רוצה אותך. ואיך שנטרף מגופך שנענה לי למגע של שפתי על פיטמותייך. נשיקות אקראיות, להוטות, חפוזות, פעם פוגשות שפתיים, פעם אף, פעם כתף, פיטמה, טבור אצבע, ירך... והלב מזנק, מרטיט כשפיתחך הלוהט, הנוטף מול פני, עוצם את עייני שואף את הניחוח שלך ומשתכר, מלקק את המעיין השופע, בערפול של תשוקה. והעונג של שפתייך על איברי – כשהעונג שלך מתערבב עם העונג שלי. וכל העולם נעלם, וזו רק את, כולך גוף ונפש. עד שבא אלייך – והאושר שעוטף אותי כשאני בתוכך. מתאמץ לא לעצום עיניים, לנעוץ מבט עמוק במבטך. מראה מהדהדת, מבחוץ רואה את הביטוי של העונג שלך. עמוק בעינייך רואה את האושר. ורואה את העונג שלי משתקף בעינייך. ורואה בהן גם את החיה משתוללת בתשוקה. וכשזה מגיע – העונג והאושר המוחלט – זה רגע אחד, שבריר קטן של שקט עמוק – לא יכול יותר לפקוח את עייני, אור בהיר מסנוור אותן – גלים גלים, זה שוב מהדהד בין גופי לגופך, בין נפשי לנפשך. ואז באה השלווה. עמוקה וטובה. קורס עלייך. הלמות לבבות, זיעה ניגרת, רוצה להישאר ככה לנצח, חבוקה בזרעותיי, קרוב כל כך. עמוק כל כך.

../images/Emo99.gif

והנצח כל כך קצר. ידי יוצאות למסע נוסף. על גבך, על כתפיך, ציפורניי מציירות שבילים אדומים. אצבעותי מתחפרות בשער, חוספות חלקת צוואר לנשיקה עמוקה. חבוק בזרועותיי, עמוק בתוכי מתחילים סיבוב שני.

בת מלכה

New member
יש סיפורים יפים

יש סיפורים לא יפים יש סיפורים משעממים יש סיפורים מזעזעים יש סיפורים מגרים במיוחד יש סיפורים מפחידים יש סיפורים מרגיעים יש סיפורים שאני ממש לא מבינה ויש סיפורים שהלוואי והייתי כותבת. זה אחד מהם!

למעלה