געגועים

געגועים

חייבת לפרוק: אוף!! בימים האחרונים אני ממש מתגעגעת אליו.ואפילו לא יודעת למה.... אולי לשיגרה שלנו....לחיים שהייתי רגילה אליהם.לחיבוק שלו.... וגם לכלב המתוק שלנו. למה זה קורה? אני משתגעת! הרי אני רציתי להתגרש ואני שלמה עם ההחלטה.אז למה????

cheshire9

New member
זה

דווקא טבעי להמשיך להרגיש ולדעתי פי אלף טוב מאשר לכעוס לנקום ולנטור...... כך או כך לוקח זמן להמשיך הלאה - אז עדיף בטוב ולא ברע.

Bubble Girl 27

New member
זה קורה להרבה

נראה לי שזה געגועים למוכר לידוע גם לחיבוק ולטוב כמו בכל פרידה זוכרים את הטוב שהיה, הדברים הפחות טובים נעלים לתוך העבר בשקט. זה עובר...

שרשירית

New member
מוכר לי מאוד

אני מתגעגעת לחיבוקים, לנישוקים, לצחוקים, לבילויים משותפים... הבנתי שאני מתגעגעת באופן כללי לאינטימיות עם גבר שאוהב אותי ואני אותו, לאו דווקא לגרוש באופן ספציפי. הגרוש חסר לי, אין ספק. אבל חסרה לי בעיקר אהבה, אינטימיות ואכפתיות וכל תחליף של סטוץ לא ימלא את החסר. תנסי לחשוב אם המצב דומה גם אצלך. אם הגעגוע קשור אליו באופן ישיר או שחסר לך חיבוק של בן זוג אוהב. אם עכשיו היה לך בן זוג ואהבה אמיתית עדיין היית מתגעגעת אליו?

cheshire9

New member
כל כך צודקת ....

צריך פשוט להמשיך קדימה ולמצוא את מה שצריך בעתיד ולא בעבר.......

d a n i e l s 5

New member
להמשיך קדימה ...

ולמצוא את מה שצריך בהווה .... עם התובנות מהעבר . שהרי העתיד ....הוא לא ידוע . נכנסתי לרגע....מיד הולכת :)))))

tunalover

New member
../images/Emo45.gifשרשירית, זה בדיוק התהליך שעבר גם עלי

היה בכי של יום אחד והגעתי בעזרת מישהו לתובנה הזו וזה מה שגרם לבכי להיות טוב ולא מפחיד. פשוט, כמו שאת אומרת: "הבנתי שאני מתגעגעת באופן כללי לאינטימיות עם גבר שאוהב אותי ואני אותו, לאו דווקא לגרוש באופן ספציפי". נראה לי שכמעט כולם עוברים את זה. זה קצת מבהיל ומעלה שאלות אבל זה עובר ברגע שמבינים מאיפה זה בא.

תודה לכולם....

כן...חסר לי החיבוק והקרבה למישהו (למרות שאני ממש לא מוכנה לקשר עכשיו) פשוט חשבתי שהכל כבר מאחורי ,היה ונשכח....ואתמול משהו הזכיר לי איזה שטות שהיינו צוחקים עליה והגעגועים עלו. ושוב תודה.

כמו שאני אומרת

אני לא יודעת אם טוב לפעמים שהסיבה לגרושין כל כך מוצדקת, [כמו אלימות, בגידה] כי בהתחלה זו מכה אבל אחר כך את "מתנחת" אם אפשר לקרוא לזה ככה, בעובדה שלא היתה ברירה ומן הסתם באלימות ובגידה את לא ממש רוצה לחזור. אבל אם נפרדים כי זה פשוט לא הלך, זה נראה לי כואב לאורך זמן. מקווה בשבילך שזה יהיה יותר קל, כי בכל מקרה ולמרות שלי היתה סיבה דיי חזקה לגירושין, במשך שנה הזכרונות פשוט לא הפסיקו להציף.

../images/Emo24.gif

אני יכולה להבין אותך, פתאום נזכרים רק בדברים הטובים, נזכרים רק ברגעים הנעימים, פתאום הסיבה לגירושים נראית מינורית ולא ברור למה... הרשי לי לתת לך המלצה שעובדת אצלי- תני קפיצה קטנה לעבר, תזכרי, על אף הכאב הכרוך בכך, למה החלטת לצאת ממערכת הנישואין שהיית בה, תזכרי שההחלטה שלך, קשה ככל שהיתה- היתה ההחלטה הנכונה בשביל עתיד בריא בשבילך, עתיד מאושר ומלא תקווה. את נורמאלית, את לא היחידה, קבלי עוד
לדרך.

לי הוא היה חסר השבוע

יצאנו לטיול מהעבודה וקרו שם דברים נורא מצחיקים. היה לי חסר לשתף אותו בזה. מאוד טבעי להתגעגע למישהו אחרי שנמצאים תקופה ארוכה ביחד. אני מקפידה (למרות שאצלי זה לא ממש קשה
) לזכור גם את הדברים הרעים. זה נותן נקודת מבט נוספת לעניין.

mr_lonely

New member
תנוח דעתך ! ../images/Emo39.gif

כשזה קורה לי אני מרים טלפון ומזמין אותה ל:
ו:
. שתשמין קצת על חשבוני....חחחחח יושבים, שותים קפה, היא אוכלת חצי פרוסה אני אוכל פרוסה וחצי
מפטפטים קצת, מעדכנים ומתעדכנים מעבירים ערב רגוע. היא עושה את אותו הדבר כשזה קורה לה. למה לא ? הרי הוא היה משהו בחייך פעם. יש הרבה גוונים של אפור בין הלבן והשחור.

למעלה