געגועים........

געגועים........

רק אמרתי שאתם כל עולמי שאף אחד לא יקח אתכם ממני ושאם יעשה כך אעלם איתכם לעולמי עולמים... ואז כמו כל דבר שבא בהפתעה הם לקחו אותכם ממני עד להודעה חדשה אומרים שככה מגינים על ילדים חסרי ישע מההורים... אמרתי, סליחה, זו רק היתה פליטת פה... אבל הם כמו בסרט אימים הסתכלו וצחקו לי בפנים עשית טעות ועל טעות משלמים שעה בלעדיכם ומשתגעת לא מתאפקת שמה עלי בגד קליל ויוצאת... מגיעה אליכם אל המשפחה ההיא מקישה בדלת ואת ילדתי את הדלת פותחת מחייכת.... נבוכה.... לא יודעת איך מקבלים את אמא.... אני מחבקת את מתרחקת לא מבינה איך עזבתי אותך לבד הוא יושב שם בצד על הכורסא מסתכל עלי כאילו, מי את בכלל עזבת אותנו כאן לבד את לא יכולה לטפל בנו מעכשיו את חולה כך אמרו לנו אמא, לא יכולה לטפל בכם יותר... ניסיתי לדבר אבל כעסת אמרת.... לכי...לא רוצה לראות אותך יותר... הלכתי הביתה ובכיתי... איך אוכל לתקן את העוול שגרמו אחרים לכם... חלף שבוע רעדתי כולי מה עכשיו בטח שכחתם אותי את החיבוק והנשיקה את האהבה שרק אני מעניקה אבל אתם קפצתם עלי לא ויתרתם בעצם התגעגעתם באותו יום השתוללנו לנו ועשינו חיים כי אחרי פרידה כזו עושים חיים של שבוע ימים וכל מה שהגבתם אז היה רק מתוך כאב וכעס אוהבת אתכם ילדים ואין לי אף אחד מלבדכם..... ובשקט בשקט ביני לבין עצמי אומרת רק המוות יפריד בנינו אבל בשקט בשקט כי יש מי שמקשיב למילים שאמא לכם לוחשת...... א מ א !!!

leonori

New member
יונית

כל מילה, כל משפט. דקרו בי. כי מבינה. כי יודעת. אנא, אל תרפי מהם. היי חזקה. למענך. ולמענם. איתך מכל הלב L

תותי-בת

New member
יו יוניתוש.... קראתי מספר פעמים... עברו בי צמרמורות כל פעם מחדש - אינני יודעת למה... שיהיה רק טוב, לך, להם ולכולנו, אוהבת, ליאת.

למעלה