געגועים....

געגועים....

אני מתגעגעת אליך... כן... מתגעגעת ה-מ-ו-נ-י-ם!!! ואני עוד מחכה שתשאל... רוצה שתחייך יותר, תתעצב פחות... שהחיוכים שלך יתחילו מבפנים וישתקפו לבחוץ... שאני אוכל לראות את עצמי משתקפת בחיוכים היפהייפים האלה ולדעת שזו אני שגורמת לאושר האינסופי הזה... במיוחד איתך... חשוב לראות אותך ככה... למה??? כי....
יצא לכם פעם להוריד דמעות מגעגוע למשהו/למישהו???
מי או מה זה???
תשתפו את אותו אדם {ואם זה משהו,אז אדם שקשור למשהו} מה הגעגוע עשה לכם או שתסתפקו במילה:"התגעגעתי"???
אחרי ששיתפתם האדם שממולכם כך או כך,האדם משיב לכם בצורה שגרתית,איך תגיבו: א.באותו הרגע ב.מכאן ולהבא.

שומר 23

New member
וואו התגעגעתי..

יצא לי להתגעגע ועדיין יוצא.. אין כמו געגוע לבטא את התחושה של הכמיהה לפגוש שוב את אותו מגועגע.. הגעגועים שוברים לב אך גם בונים לב.. התגעגעתי וקיבלתי תגובה של געגוע משכנגד.. אך גם יצא לי לקבל תגובה שיגרתית .. אמנם ברגע הראשון הציפייה היא לקבל תגובת געגוע אבל הנסיון מלמד שהתגובה לא תמיד מבטאת את תחושת ליבו של העומד ממול.. כך שגם אם יצא לבכות זה מתוך רגש שלעיתים הוא לא טוב.. כיוון שמספר מילים בהמשך מבטאות הרבה יותר מתגובת געגוע.. מתגעגע..

לפעמים...

יש מקומות שאני עוברת בהם,מביטה לצדדים וממשיכה הלאה. ויש אנשים שאני פוגשת בהם,מחייכת קלות וממשיכה הלאה. אבל יש,לא הרבה כמובן,רק כמה מיוחדים אי-שם, מקומות שאני עוברת בהם ונשארת, כי טוב לי וחם. וקשה מאוד להמשיך הלאה. כי נקשרתי ואני אוהבת וגם כשאני ממשיכה הלאה זה נשאר עמוק בלב... ולפעמים מרוב געגוע נבלעות המילים.. ואת גופי מכסה הרגשה מוזרה. רוצה אותך לחבק, עוד פעם אחת לנשק ולומר כמה אני מתגעגעת כמה אני אוהבת.

שומר 23

New member
מאיפשאני אדע..

אגב הסיפור שאני מספר על השכנה מבוסס על סיפור אמיתי.. ולא רק מבוסס.. גם כל ה-אבלים לא רק מבוססים..

שומר 23

New member
צועד לי לתומי..

ברחוב.. לאחר שירדתי במדרגות ביתי.. צועד שלא לאיטי היות ואני ממהר שלא אפספס את האוטובוס המוביל אל העיר שיתכן ומשם תבוא הישועה.. לאחר מאה צעדים מהירים אני מבחין לצידי בפרצוף מוכר המציץ אלי בינות לשקיות מרשרשות וכבדות.. במבט שני אני קולט את שכנתי גברת לא צעירה הצועדת ביגיעה ובכבדות אל עבר ביתינו.. ביישנים אנו אז לקח לי שנייה להתגבר על הבושה ולגשת אליה.. רחמנים .. גומ``ח .. ניגשתי ונטלתי ממנה את מלוא כובד משקלם של השקיות.. כמובן שזה היה לאחר שהבעתי את דעתי בצורה ברורה.. מה סתם הגעתי לכאן עכשיו.. הקב``ה מוליך רגלי חסידיו.. היא כמובן מסבירה לי שבבית אצלה שתי הטלפונים תפוסים ולכן ילדיה לא עוזרים לה כעת.. ובנוסף גם אני מקבל הסבר לקניה הגדולה.. פשוט מאיזו שהיא סיבה רפואית אנו נאלצים לטוס הערב לחו``ל בפתע.. אגב היא אומרת לי אם מישהו צריך לברר עליך תשלח אותו אלי.. כמובן שזו לא פעם ראשונה שהיא אומרת לי את זה אלא בכל פעם שהיא בדרך במדרגות להוריד את הפח.. המוליך רגלי חסידיו מזמן אותי לשם ואז הרחמנים ביישנים גומ``ח מתעוררים לפעול.. האוטובוס איחר בחצי שעה.. למה.. ? כי המוליך הוליך כך.. הייתה גם פגישה אבל .. כרגיל האבל .. אותו אבל ששלח לביתן הרבה בנות ישראל העומדות ערב היותן נשות חיל.. ישנם הפותחות את פיהן בחכמה אך השקר וההבל תוקעים מקלות בגלגלי השידוך.. וישנם אשר פיהם דיבר שווא ואז נוצר הצורך של להקשיב שוב למילות הניגון שקר והבל..

אם הוא זכה

אני לא בטוחה... מה שכן, אני בטוחה במליון אחוז שאני זכיתי. {אל תתרגשו אל תוציאו את בגדי החתונה מהבוידעם ואל תתאמנו בלרקוד החתונה שלי עוד רחוקה מכפי שאתם חושבים...}

kiss 18

New member
בקיצור אנחנו מודיעים לך חגיגית שהוא זכה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שומר 23

New member
חגיגית..

העיר כולה לבשה חג.. כל הבתים נתכסו בכמין אור יקרות שכזה.. העיירה כולה הייתה כמרקחה.. בהשמע דבר הידיעה הלזו.. מאושרת.. מאושרת סחו כולם.. מצאה את הזוכה.. הזוכה המאושר.. איזה אושר איזו שמחה.. מה קרה בעיירה..

kiss 18

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifפששש איזה אושר הכנסת לשיר...

אין אדם שמח ומאושר ממך...
יש כישרון, איפה החבאת אותו עד עכשיו??!!

יצא לי לבכות מגעגוע

נסעתי לרוסיה למשך שבועיים ויום לפני שחזרתי היא טסה לחו``ל גם לשבועיים... בקיצור חדש שלם לא ראיתי אותה... נשרפתי מגעגועים והייתי גמור אותו חדש וגם היא הגיבה בצורה דומה למרות שדיברנו הרבה בטלפון אבל כמובן זה לא זה... כל הזמן הזה חשבתי מה אני אגיד לה כשאני אראה אותה ותכננתי איך לבטא את הגעגועים .. אבל כשראיתי אותה, הכל פרח לי מהראש ורק חבקתי אותה חזק חזק חזק...

למעלה