געגועים

orlym10

New member
געגועים ../images/Emo14.gif

כשאני צופה בקליפ של מייק "בלב כלה" גם ליבי כלה לחזור אחורה בזמן . מין געגוע לעבר . איך אפשר להתגעגע לתקופה , בה הייתי ילדה קטנה (בת 10 לערך ) שעוד שיחקה עם בובות . מוזר להתגעגע למישהו שהוא לכאורה אינו בן משפחה, אבל מייקי הוא של כולם וגם אני בחודש וחצי האחרון נהנית ממנו
, כל כך נהנית שבעלי רץ לרכוש
שלו ,עם כל השירים שאני אוהבת . בני ביתי , עברו שטיפת מוח רצינית מאז "שגיליתי" מחדש את מייק , הן שומעות אותו באופן קבוע בכל יום שישי , כשאני מבשלת לשבת , במהלך השבוע הן שומעות שירים של מייק לפרקים ואף בצרפתית "רצוצה" הן ממלמלות את מילות השיר המתנגן וזה חזק מהם . הן צוחקות עליי שאני אוהבת זמר שכבר מת ויחד עם זאת , מבלי להרגיש הוא נכנס להם לזכרון , מתיישב להם בלב וזה פורץ , או עולה כשהדיסק מושמע.( אגב התאומות שלי בנות 10 וחצי וזה בדיוק הגיל בו הכרתי את מייק ... מעניין לא ?!!) היום בעלי עזר לביתי להוציא את האופניים מהמחסן שמתחת למדרגות (אני גרה בבנין משותף 6 דיירים ) ומהבית נשמע שירו של מייק לס מואה טמה - ואני בלי בושה הרמתי קולי בשירה ובעלי מסתכל עלי ואומר לי בדאגה, אורלי זה כבר חולני , ככה להאזין למייק כל יום כל היום . כן ככה אני בחודש וקצת האחרון - מעריצה זמר , שהיה גדול מהחיים והחיים היו גדולים עליו. אתם מוזמנים להנות שוב מהקליפ http://www.youtube.com/watch?v=72QGthbF3JY&NR=1 אחד מהשירים היותר יפים של מייק. שבת שלום ומבורכת לכולם , נ.ב למרות שאני לא מכירה אותכם , יש בליבי אליכם המון אהבה , על התעוד ועל שמירת הזיכרון של מייק, זה לא מובן מאליו , בכל זאת עברו 35 שנים . ובעזרת כל אחד ואחד ממעריציו של מייק , זכרונו נשאר לברכה .
תודה .

Alvai

New member
הכל אפשרי כשמרגישים...

ככה זה כשמקשיבים לשיריו, זה לא מסוג הדברים שניתן להסביר במילים, פשוט מרגישים ! את מכירה אותנו דרך מייק, וכשנפגש נכיר יותר...

orlym10

New member
יעקוב יקירי ../images/Emo141.gif

כמו שכבר שמעת ממני לא אחת , אני מרגישה כל הזמן , קשת הרגשות שלי , נעה מזעם , כעס , דרך כאב לב , בכי עובר דרך געגוע לא מוסבר , אשר הופך לרגש רומנטי וכך אני נעה במעגלים רגשיים כבר חודש וחצי. מחכה כבר לפגוש.... שבוע טוב לכולנו.

cheshirecat10

New member
אורלי יקרה ../images/Emo24.gif

דבריך נגעו כל כך לליבי. התחלתי להעריץ את מייק בעקבות הסרט ששודר עליו לס מואה טמה בשנת 2004 אז גיליתי את הזמר הנפלא הזה ואת הסיפור שלו (שלא הכרתי קודם לכן). התחלתי לחקור ולחקור אודותיו ולאט לאט הכרתי גם את השירים הרומנטיים שלו שנגעו לליבי עד עצם היום הזה. אני כל כך מזדהה איתך במה שכתבת ואל תרגישי בכלל מבוכה. בשלב שבו את עכשיו - הייתי בדיוק גם אני לפני כמה שנים. שמעתי בלי סוף את השירים שלו, יש בהם וגם במייק משהו מאוד ממכר. המבט החודר שלו והיופי ביחד עם עוצמות הקול גורמות לך להישאב לתוכם, לתוך השירים ולתוך נשמתו של מייק ואת לא מבינה איך זה קורה ולמה זה קורה. זה בסדר גמור שאת מרגישה ככה תיהני מהשירים שלו עד הסוף... בזמנו גם חברה שלי שאלה אותי את אותה שאלה - איך אני יכולה לאהוב זמר שכבר מת? ועניתי לה שכמו שיש מעריצים לאלביס וללהקת הדלתות ולג'ון לנון (ובטח יש עוד הרבה דוגמאות כאלה) אין סיבה שאני לא יכולה לאהוב גם. לאהבה והערצה אין חוקים וזה לא משנה אם הזמר נפטר המוזיקה שלו נשארת לעד. שיהיה לך שבוע נפלא לואיזה

orlym10

New member
לואיזה קלעת בול

זה השיר שאני הכי הכי הכי הכי אוהבת !!! כל כך כואב לשמוע אותו אחרי הנסיון הראשון , קול שאדם רגיל , אשר מצר על טעות שהוא עשה. תודה לך יקירתי

orlym10

New member
לואיזה מקסימה ../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

מאוד מעניין ,מה שאת כותבת לי כאן . חשבתי שאני היחידה שעוברת/ עברה סערה רגשית , מגוונת כל כך . וכן , אפשר לאהוב גם אדם שאינו עמנו . אני טיפוס דטרמניסטי -מאוד מאמינה , בתיקונים ,גילגולים נשמתיים , מאמינה שנשמות יורדות לעולם , לתקן , להביא אור ובזמן שהוקצב להם מראש , הם עולים למעלה להתחבר לישות הגדולה , לאור הגדול. כך בעניי היה מייק, הוא היה בעצם הכול , יפה , כשרוני , בעל קול אלוהי , חכם , רגיש , מקסים , בעל חוש הומור מדהים , צנוע , איש עם מוסר עבודה גבוהה, איש אשר הלך אחרי החלום שלו ללא פשרות . אני חושבת שלכל אחד ואחד מאיתנו יש תפקיד בסיפור של מייק , מי קרוב יותר ומי רחוק כמוני , כמוך , חשוב לזכור אותו ,להזכיר אותו , לשמוע אותו , כי האנרגייה שלו חייה וקיימת בליבם של האוהבים אותו , אם זה בישראל ואם זה בצרפת . שיהיהי לך שבוע טוב .

למעלה