געגועים ../images/Emo14.gif
כשאני צופה בקליפ של מייק "בלב כלה" גם ליבי כלה לחזור אחורה בזמן . מין געגוע לעבר . איך אפשר להתגעגע לתקופה , בה הייתי ילדה קטנה (בת 10 לערך ) שעוד שיחקה עם בובות . מוזר להתגעגע למישהו שהוא לכאורה אינו בן משפחה, אבל מייקי הוא של כולם וגם אני בחודש וחצי האחרון נהנית ממנו
, כל כך נהנית שבעלי רץ לרכוש
שלו ,עם כל השירים שאני אוהבת . בני ביתי , עברו שטיפת מוח רצינית מאז "שגיליתי" מחדש את מייק , הן שומעות אותו באופן קבוע בכל יום שישי , כשאני מבשלת לשבת , במהלך השבוע הן שומעות שירים של מייק לפרקים ואף בצרפתית "רצוצה" הן ממלמלות את מילות השיר המתנגן וזה חזק מהם . הן צוחקות עליי שאני אוהבת זמר שכבר מת ויחד עם זאת , מבלי להרגיש הוא נכנס להם לזכרון , מתיישב להם בלב וזה פורץ , או עולה כשהדיסק מושמע.( אגב התאומות שלי בנות 10 וחצי וזה בדיוק הגיל בו הכרתי את מייק ... מעניין לא ?!!) היום בעלי עזר לביתי להוציא את האופניים מהמחסן שמתחת למדרגות (אני גרה בבנין משותף 6 דיירים ) ומהבית נשמע שירו של מייק לס מואה טמה - ואני בלי בושה הרמתי קולי בשירה ובעלי מסתכל עלי ואומר לי בדאגה, אורלי זה כבר חולני , ככה להאזין למייק כל יום כל היום . כן ככה אני בחודש וקצת האחרון - מעריצה זמר , שהיה גדול מהחיים והחיים היו גדולים עליו. אתם מוזמנים להנות שוב מהקליפ http://www.youtube.com/watch?v=72QGthbF3JY&NR=1 אחד מהשירים היותר יפים של מייק. שבת שלום ומבורכת לכולם , נ.ב למרות שאני לא מכירה אותכם , יש בליבי אליכם המון אהבה , על התעוד ועל שמירת הזיכרון של מייק, זה לא מובן מאליו , בכל זאת עברו 35 שנים . ובעזרת כל אחד ואחד ממעריציו של מייק , זכרונו נשאר לברכה .
תודה .
כשאני צופה בקליפ של מייק "בלב כלה" גם ליבי כלה לחזור אחורה בזמן . מין געגוע לעבר . איך אפשר להתגעגע לתקופה , בה הייתי ילדה קטנה (בת 10 לערך ) שעוד שיחקה עם בובות . מוזר להתגעגע למישהו שהוא לכאורה אינו בן משפחה, אבל מייקי הוא של כולם וגם אני בחודש וחצי האחרון נהנית ממנו