געגועים לגרוש

רעיה31

New member
געגועים לגרוש

היי
לא בטוחה שהכותרת מעידה על מה שאכתוב, אבל לא היה לי דרך אחרת להגדיר את זה ..,
אני גרושה רשמית חודשיים ( לפני זה פרודה שנה). יש לי ילד בן שנתיים וחצי.
הגרוש דאז בעלי עזב את הבית ( בגידה)
וחי ונמצא עם הבחורה עד היום.
עברנו עליות וירידות בגירושים כמו כל זוג ( בעיקר התנהגות מגעילה מצידו).
בכל מקרה כרגע המצב די רגוע ( מזונות , רואה את הילד).
יש לי תמיד מין רכש כזה שאולי הכל יחזור להיות כמו פעם.
אני יודעת שאני צריכה להתקדם. אני עובדת יוצאת חיה הכל בסדר. אבל מנסה להבין אם מה שאני מרגישה יעבור כי עדיין הכל טרי ? אולי אני צריכה לשחרר סופית ולהכיר מישהו חדש? לא בטוחה שאני יכולה . אולי מוקדם מידי בשבילי. מרגישה שאני צריכה לחזור למעגל, כדי לא להרגיש ״לוזרית״..
משתפת אתכם בתהיות שלי..
אשמח לתגובות ועיצות בעיקר..

MAYA280

New member
הגרוש תמיד יהיה חלק מחייך,בעיקר עקב

הילד המשותף וגם כי יש לכם עבר זוגי משותף. לדעתי, אם לא היה נאמן לך בעבר, גם אם תחזרו הוא עלול שוב להיות לא נאמן. תתקדמי הלאה. בהצלחה.

בדד1

New member
הכל

בסדר

את עוברת תהליך
ונראה שאת בכיוון הנכון

עוד קצת זמן, ותביני שמה שהיה, לא יהיה שוב

איל85

New member
זמן ועוד זמן

שלום
כפי שנכתב לפני, זה תהליך מוכר, ידוע, אנו לא פועם

"צובעים" את העבר בצבעים נעימים, כי זה קל, וזה בסדר.

היו ויהיו מקרים שזוגות בחרו לחזור לחיות יחד, ועם זאת זה טרי מידי

כדי לדעת מה ואם יילד העתיד. כמו בהרבה דברים, הזמן הוא המרפא

והמאבחן הטוב ביותר. אל תנסי לשכח אותו בכח, זה רק יגביר את הגעגוע,

פשוט המשיכי את מה שכתבת, צאי לעבוד, לבלות להסתובב עם חברות,

עם זוגות חברים. יגיע הרגע שתוכלי שוב לבחון מערכת זוגית. את תדעי זאת - בהצלחה.

כשהלב נתפס

אז רק הזמן יכול לשחרר ולרפא. וכמו שאמרו חכמינו ז"ל - מה שלא עושה השכל, עושה הזמן.
ללב יש את הקצב שלו. זה בכלל לא קשור ליכולת המנטאלית שלך. זה גם לא קשור לשינוי מצב תודעה, למנטרות ראיה חיובית, או לכל החלטה שכלית באשר היא..
בנוסף לזה, כשיש תוספת של פגיעה, אז הכאב גדול יותר. מודגש. תהליך הריפוי איטי יותר.
לא ניתן לעבוד על הלב. לא ניתן להתקדם הלאה מבחינה זוגית (אלא אם את שחקנית מעולה או שקרנית לעצמך). ולכן.. הייתי ממליצה על זמן לבד, עם עצמך. תקיפי את עצמך בחברים וחברות. תגדילי מעגלים חברתיים. תחזקי קשרים עם המשפחה. תעשי דברים שאת אוהבת. תפנקי את עצמך, תלמדי, תירשמי לחוגים/התעמלות.
תמצאי זוגיות בתוכך. מערכת יחסים אינטימית עם עצמך. זה כיף גדול לגלות את המקום הזה.
מהמקום הזה של האהבה שלך לעצמך, של חיזוק הערך העצמי, בבוא הזמן, תבשילי גם למערכת יחסים חדשה וטובה הרבה יותר. הרבה יותר ממה שברגע זה את מרגישה שמגיע לך.

ye44

New member
פשוט מאד

חסר לך כרגע גבר,את יכולה להרגיש שלמה עם עצמך להתחיל להתהולל וזה אגב מה שישחרר אותך, את עדיין תקועה בעבר תתקדמי.

זוגיות עוד שנה שנתיים עד אז עפ"י אמנת ז'נבה את רשאית וזכאית
להתהולל

Zoro477

New member
בגלל שהכל עוד טרי יחסית!

אז טבעי שכך תרגישי.הגרוש שלך מזמן שחרר אותך ועשי את את אותו הדבר.תהני מהחופש שלך ותהני מהחיים וזוגיות מתי שתגיע תגיע העיקר שתעשי בחירה נכונה והקפידי לבחון מי רציני ומי לא ואני בטוח שאת טעויות העבר למדת והכי חשוב ללמוד את הלקח וגם לישם אותם.בהצלחה בעתיד ורק טוב.

למעלה