געגועים לאבא ??.

געגועים לאבא ??.

טוב, כמו שכולכם יודעים בעלי יצא למילואים, והיום התגלתה אצל ליאל תופעה מוזרה ומפתיעה. באמצע האמבטיה ליאל התחילה לבכות ולא להרגע, גם בעת ההלבשה היא לא הפסיקה לבכות, רק שהבאתי לה בקבוק היא נרגעה. עכשיו זה די מוזר כי היא מתה על אמבטיה, משתוללת ומשחקת ולא רוצה לצאת מהמים, לכן יש שתי אפשרויות או שהיא היתה מתה מרעב (דבר שקורה לעיתים נדירות מאד..) או שהיא נזכרה באבא שלה כי הוא זה שמקלח אותה כל יום ומשחק איתה באמבטיה. האם זה אפשרי שבגיל 10 חודשים מתוקן יש געגועים כאלו??? אשמח לשמוח אם נתקלתם בתופעה דומה ...

נִירִית

New member
לדעתי זה אפשרי

אני נתקלתי בתופעות דומות של חוסר שקט (בעיקר לקראת הלילה) בתקופות בהן בעלי היה במילואים, וזאת ללא קשר לגיל הילד. הבת שלי, שתמיד הלכה לישון מוקדם, היתה בתקופת המילואים של בעלי נשארת הרבה פעמים ערה עד שעות מאוד מאוחרות - כאילו היא מחכה לאבא שיחזור. היום היא כבר גדולה יחסית (4), ומבינה קצת יותר טוב את ההעדרות.

ואני בקטע הפוך

איה מחייכת אלי, שמחה לראות אותי ומשחקת איתי, אבל כשהיא רואה את אמא אחרי כמה שעות- איזה צחוקים מתגלגלים..... היא בסדר איתי, אבל הרבה יותר מזה עם אמא. אז אולי זה לא געגועים, אבל האבות יכולים להרגיש גאווה בלב על הסיפורים שלכם, לא כמוני שאני מרגיש קנאה קטנה...

asapa

New member
אצלי זה קורה בגיל 4 חודשים

כן גם את בעלי שלחו עכשיו לפצח גרעינים ולשמור על עם ישראל למשך ארבעים יום וארבעים לילה (מה קרה הלילות לא נחשבים??? בעיקר אותם אני סופרת) אני לא יודעת כמה הם מתגעגעים כמו שהם מרגישים רואים את אבא לבוש אחרת וכו, אמא דואגת ובמתח (צריך להזהיר בנות לפני החתונה לא להסתובב עם מפקדים בגולני, כי לפחות חודש בשנה הוא אצל המאהבת גולנצ'קיה) אבל כשהוא הגיע לחופשה והילד פתאום קלט אותו הוא פשוט קפץ לי מהידיים ולא נרגע עד שהאבא הלא מגולח/מסריח/מכוסה בוץ שלו לא לקח אותו על הידיים ואחרי זה אני יכולה להשבע שהם דיברו בינהם ואראל סיפר לאבא בדרך הגירגורים והצרחות שלו כמה היה לו קשה בלעדיו ועכשיו שהוא בחופשה אמא לא מעניינת אותו בכלל כל החיוכים שמורים לאבא. ולך תסביר להם שאנחנו עובדות יותר קשה ממילואים (לפחות יש 8 שעות שינה...)נו מה לא עושים בשביל מדינה...

למעלה