געגועיי לגעגועים

טלל10

New member
געגועיי לגעגועים

בוקר. לא מצליח להירדם. לילה לבן מלא געגועים. אליך.. להיזכר בצחוק המתגלגל, בעקיצות החכמות, ברגישות והדאגה הכנה כל כך, בלילות הארוכים ובטיולים המגניבים, בשפה שהיא רק "שלך".. בכיף שכל כך היה לי, איתך. אמרת שאת מרגישה חלק ממני, וכל כך רציתי לזעוק שגם את-- אבל מה לעשות ורצה הגורל שאמשך בעיקר לבני מיני ואם זו תהיה אישה אז צריך משיכה מיוחדת שתצליח לעמוד כנגד המשיכה שכנגד.. הלוואי שהייתי יכול לשתף אותך ולא לפתור אותך ב"חוסר רגש". מצטער על תקוות השווא שנפחתי בך. כל כך קשה לחשוב שאולי אני הולך לעשות את זה לעוד בנות, וזה יוצר אי חשק להתחיל שוב, אבל הפסיכולוג אמר שזה מה שצריך לעשות. תהיי חקוקה בליבי לעד ולנצח נצחים. שאלה לי אליך בורא עולם. עד מתי?! עד מתי אסבול אני ואגרום סבל לבנות כל כך תמימות, להורים ולמשפחה שכל כך קשה להם לראות אותי עדיין רווק?

טלל10

New member
שלילי. עם זאת יוצא לי לחבב אותם

http://www.youtube.com/watch?v=rn4Z3Bl_ABs

טל טלטול... כמה טלטלות אפשר להטלטל

בעולם הזה, בעולם שאליו הוכנסנו בעל כורחנו. טלטול של חיים לא ברורים, טלטול של בנות שלא יודעות וגם אחרים-טלטול של תקווה ולצידה אכזבה, טלטול של שאיפה להקים משפחה עם ילדים משלך, טלטול של הורים ומשפחה שבעצם לא מבינים מה קורה איתך, טלטול של אהבת בני מינך, טלטול של חיים שהם לא ברצונך, טלטול ועוד טלטול ועוד טלטול ואינך יודע מתי זה יסתיים כל הטלטלות האלה, כל הבלבלות האלה ובאמת עד מתי, מותר לך לצעוק די, עד כאן או שאני הומו ואצהיר לכל העולם, או שאני יכול להקים בית כמו כולם. הטלטלות, את הנפש מזעזעות. טל(טול) -שמך כל כך מעיד עליך ועל שכמותך. די איני יכול לראות את הסבל שנורא של אחיי הצעירים, שחייהם כמעט ואינם ברורים. טלטול של דמעות שזולגות מעיניי - כי באמת מה האלוקים רוצה מחיי. חלילה לי מלהרהר על דרכו או לערער על קביעתו, אבל באמת תן לנו אות סימן, קמצוץ של בירור, שסוף סוץ נראה את האור ויהיה לנו ברור. דמעות שוטפות את פניי בכאב, כי אני אותכם אחיי ורעיי אוהב. טל- אל תתן למחשבות לטלטל אותך אנה ואנה. אל תתן ליצר לטלטל ולערער את אמונתך החזקה, כי אם באנו לעולם כמו שאנחנו, זה ייעודנו וזו דרכנו. הדמעות זורמות כנהר, כמה אפשר?

frankie246

New member
../images/Emo10.gif בדיוק גם אני סירבתי לחזור למישהי

שוכב במיטה מתהפך זה לילה לבן בגללך תקוות שנפחתי - אצלך, הם חסרי משמעות(!) - בשבילך(!), את לא יודעת, אבל... כשאני שוכב במיטה, אני... "מתהפך"

לגרום סבל לבנות, להורים ולמשפחה

הבומרנג מכֶּה שוב. זהו מעגל של סבל שהחברה השמרנית מביאה על עצמה. החברה השמרנית לוחצת על הומו שייתחתן עם אשה, ההומו, בניגוד לתכונתו הטבעית, נכנע ונוקט צעדים לקראת חתונה כזאת, ובכך הוא ממיט סבל על החברה השמרנית. המעגל נסגר, הבומרנג חזר.

למעלה