געגוים לנסיכה.....

לב אמיץ

New member
געגוים לנסיכה.....

ברדיו מתנגן לו עוד שיר שמח - בחוץ עוד פרח בר פורח בטלוויזיה מקרינים סרט חדש - על נערה ובלש אבל אני בעולם משלי - בו אני מבלה עם נערתי נערה שהיא נסיכה - וביננו אין כל מבוכה רק חיוך של הנאה ואושר - מקווים שלא יגיע הבוקר שהזמן יעמוד מלכת - ואנחנו נעמוד יחד מתבוננים בשלכת עומדים חבוקים - ופשוט מאושרים מתגעגע נסיכה - מחכה כבר לשיחה שיחה ארוכה ארוכה - שרק הנאה בכל מהלכה חושב עלייך ומחייך - מרים כוסית לחייך אז חזרי מהר נערה - מחכה לסימן ממל במהרה

שילגיה

New member
לחבר יקר שלי

קשה לקרא את שירך מבלי לרצות לחבק אי אפשר שלא להרגיש ברגישותך בכנותך ובאהבתך מקווה שאכן תגיע נסיכתך ואים לא אז........... מחברתך לעד שלגיה.

*נעה*

New member
הנסיכה המפורסמת

לב אמיץ נורא מרגש לקרוא את שירייך מן הסתם מדובר בנסיכה מיוחדת וזאת לפי השירים המיוחדים שמוקדשים לה תמשיך להעניק לי את ההנאה להמשיך לקרוא משיריך!

*נעה*

New member
ללב אמיץ: נושא: ``הנסיכה``

מן הסתם מדובר בנסיכה מיוחדת שאת שיריך לקרוא היא נורא אוהבת המילים, החרוזים והגעגועים לב אמיץ, אתה בטח מעלה על פניה חיוכים המשך בכתיבך הנהדרת מבטיחה להיות ``קוראת`` לתפארת

כוכבית*

New member
ללב אמיץ

קשה לי לפנות אליך בשם לב אמיץ כי אתה הרי יודע ששמך האמיתי את ליבי מקפיץ הבטחתי שלא אעלם ללא הסברים מבטיחה לך את ההזדמנות להסביר את הדברים מתגעגעת אליך מאוד מאוד רוצה לדבר איתך עוד ועוד לשיחות הרצינות והמעניינות שאת ליבי היו מחממות גם כאשר הייתי מתוחה או עצובה תמיד מהמותן ידעת לשלוף תשובה ידעת תמיד אותי לעודד לכן כיניתי אותך בשם: ``---- המעודד`` מבטיחה לחזור במהרה מנסיכתך שהחליפה את שמה.

למעלה