גס וואטטטטטטטט יש לי הליקס יאייייייי וליורי יש אינדסטריאללללללל! הו הו הוווווווווווווו [מרי קריסמס]
M may90 New member 28/9/05 #1 גס וואטטטטטטטט יש לי הליקס יאייייייי וליורי יש אינדסטריאללללללל! הו הו הוווווווווווווו [מרי קריסמס]
R rockistit666 New member 28/9/05 #3 עשית הליקס?????? תחדשיייייי!! גמניייי עשיתיייי (לפני שבועיייםםםםםם)
R rockistit666 New member 29/9/05 #8 כןןן...נכון שזה נורא ביום הראשון? לא הצלחתי לישון כל הלילה אבל אח"כ בקטנה עוברים... חחח..המכשפה אה? חחחחחחחח XDDDD
כןןן...נכון שזה נורא ביום הראשון? לא הצלחתי לישון כל הלילה אבל אח"כ בקטנה עוברים... חחח..המכשפה אה? חחחחחחחח XDDDD
M may90 New member 29/9/05 #9 לא:| זה בכלל לא נורא בוים הראשון לא כאב לי בכלל גם כשהוא העביר את המחט וכו' אפילו האוזן לא אדומה\נפוחה ולא הייתה טפו טפו טפו אבל אמרו לי לא לישון על האוזן לפחות 3 חודשים וזה קשה
לא:| זה בכלל לא נורא בוים הראשון לא כאב לי בכלל גם כשהוא העביר את המחט וכו' אפילו האוזן לא אדומה\נפוחה ולא הייתה טפו טפו טפו אבל אמרו לי לא לישון על האוזן לפחות 3 חודשים וזה קשה
R rockistit666 New member 1/10/05 #11 מה??!!!! 3 חודשים?! לא אמרו לי על זה כלוםםםםםם... אצלי כאב לי ביום הראשון ולא הצלחתי לישון כמעט......... בלאטטט!~ עדיין קצת כואב לייי
מה??!!!! 3 חודשים?! לא אמרו לי על זה כלוםםםםםם... אצלי כאב לי ביום הראשון ולא הצלחתי לישון כמעט......... בלאטטט!~ עדיין קצת כואב לייי
L l AdidAs l New member 28/9/05 #6 זונע../images/Emo2.gif גמאני עושה!!11 בבוא הזמן [מוכר לך מאיפשהו? ] אה תתחדשי מה