וכאילו שלא ברור.........ברור שג'ס!!! וגם אם יוסיפו את לוגן לשאלה, ג'ס ינצח. תמיד אהבתי לראות אותם ביחד, ובעונה השישית כשהוא "חזר" והם התנשקו, זה היה כל כך נכון!!!! וחוץ מזה, אם הם ביחד אז הוא מופיע. ואם הוא מופיע, אני שמחה
דין תמיד היה הילד הטוב יותר מידי כזה שטוב להביא לאמא הביתה ותמיד יהיה אלייך רגיש אבל כדמות זה שעמם ודוקא ג'ס שהיה לא צפוי לא ניסה להיות מאמי היה יותר מענין
אסור לשכוח שטוב שג'ס לא כמעט-אנס את רורי. ושהוא ברח בלי להגיד כלום, ובסופו של דבר היה דיי חרא של חבר. ודין היה מקסים. והוא אהב אותה. ונכון, הוא לא היה שנון או מבריק או אינטלקטואל או בקי בתרבות הפופ כמו רורי ולורליי, אבל הוא היה הקונטרה שהיא צריכה!
עד היום אני אומרת לעצמי.. "אוף.. אולי הם יהיו חכמים ויחזירו אותו..." הוא היה מקסים, חמוד ומתאים לה.. אכן גועלי מצידו היה לעזוב ככה בלי לומר מילה, אבל זה לא הופך אותו לפחות מקסים בעיניי.. מלבד העובדה שבעונה האחרונה ששודרה בהולמרק הוא כיפר על זה..
ב', מה קשור "למרות שהיא הייתה בתולה"? את יודעת שגם בתולות מקיימות יחסי מין בשלב מסויים בחייהן. ברור שהוא ניסה לגרום לה לשכב איתו, הוא גבר. והם זוג. לגיטימי שהוא ירצה לשכב איתה. מה שרורי כעסה עליו באותו הערב היה כל המסביב. ההתנהגות של ג'ס, המיקום בבית זר. הוא בשום פנים ואופן לא ניסה לאנוס אותה, את מגזימה טילים. אני לא יודעת בכמה קשרים היית מעורבת בחייך, אבל דברים כאלה קורים.
אבל בעיקר כי לא ממש זכרתי את הסיטואציה, רק זכרתי שזה היה רע. אני חושבת שבאופן כללי, ועם כל הכבוד למנהלת הפורום, אין צורך להיות תוקפנית :/ ועד כמה שזכור לי הוא כן ניסה לדחוף את הגבול, גם אחרי שהיא הבהירה לו איפה הוא נמצא. ובכל אופן, הוא היה שמוק. נקודה!