גסיסה

ycyclop

New member
גסיסה

מה קורה? למה אנשים לא מגיבים לשרשורים שנפתחו? מה צריך לעשות כדי לעורר את הפורום? כמה מכם טענו שיש מקום לאתר משחקי לוח, אבל חומר שיופיע שם בצורה מסודרת יכול להופיע פה גם (קצת פחות יעיל אבל בתור התחלה ומעורר מוטיבציה). היו במפגש האחרון כל כך הרבה אנשים אבל אף אחד לא כותב פה. למה? אני באמת מנסה להבין. רעיונות רבותי.

montgomery

New member
עכשיו תנו לי לספר לכם דבר שתאכלו

את הלב בגללו. יום אחד אני הולך בתיכון שלי לכיוון הלוקר ובמקרה אני עובר ליד social studies. ומה אני רואה? ארון מלא axis and allies!!!! חקו עכשיו זה נהייה מעניין. שאלתי לעניין ומה מסתבר יש כיתה של seniors שמשחקת תמורת ציון!!!!!!!!
טובת שיהיה לכם יום נעים

ycyclop

New member
למה לא.

תזרע לנו מלח על הפצעים. מה עשינו לך רע שאתה מספר לנו סיפורים כאלה???

ננסק

New member
יותר מדי תחביב, פחות מדי עיסוק

אני יכול להגיד בשמי שעד כמה שאני אוהב משחקי לוח, אני מוצא שפחות מעניין אותי לדון לגביהם מאשר לשחק בהם, בניגוד, למשל, למשחקי תפקידים בהם גם הדיון מעניין אותי למדי. זה לא שמשחקי לוח הם לא מעניינים, להיפך - הייתי מת לקרוא בערך חצי מ-boardgamegeek, אבל יש לי כמות מוגבל של זמן ומשאבים נפשיים, ואני מעדיף להשקיע את הכמות המסויימת של התלהבות שיש לי במשחקי תפקידים ובעבודה שלי. אני אניח שכך זה גם לכל השאר, רק -שהם גם לא כותבים שום דבר בפורום אף פעם-, שזה דווקא לא משהו יקר במיוחד במשאבים.

ycyclop

New member
קצת מאמץ מצד כולם

כי בקצב כזה הפורום יסגר תוך חודשיים שלושה ואז מה יהיה? כל מה שבנינו יתמוסס ויעלם

eru

New member
my 2 cents

נראה לישעיקר התוכן בפורום שכזה צריך להיות חדשותי. כלומר - הגיע משחק חדש X. סקירה של המשחק. לאחר מכן, אחרי ששיחקו אותו במפגש פורום - ביקורת. מתוך הסקירה,המשחק והביקורת - יהיה דיון בין השחקנים. עוד נושא - הבדלים בין משחקים דומים. מבט חטוף בשרשורי הפורום מראה שרובם הם או "מי מכיר את המשחק..." או כאלו הנוגעים למפגש - לפני ואחרי. אם כך, "מי מכיר" מצביע על הצורך בסקירות, שלאחר מכן יעברו למאמרי הפורום. ומהמפגשים יעלו דיונים תוכניים לגבי המשחקים. תודה, י.

ycyclop

New member
מקבל את הערות

ולכן עיכבו אחרי ההרכזה שתבוא היום

למעלה