ג'סטין

• פותח הנושא fuf
  • פורסם בתאריך

fuf

New member
ג'סטין

סוף סוף הבנתי למה אני לא סובלת אותו. למרות שבעונות הראשונה והשניה ממש אהבתי אותו. מה שהיה מקסים בו זו האהבה העצומה שהיתה לו לבריאן למרות השוני הכל כך גדול בייהם. למרות שבריאן עשה כל מה שהוא יכול היה לחשוב עליו כדי להעיף אותו - ג'סטין לא ויתר. אהבתי גם שכשהוא הרגיש שבריאן לא מסוגל לתת לו מה שהוא צריך הוא הלך. ופתאום מה??? אחרי שברין לקח אותו מהאסון של אית'ן, ג'סטין נהיה בריאן 2 (רק גמדי קצת) פתאום כן נראה לו לזיין את כל העולם ולהתחלק בבריאן. פתאום זה גם מה שהוא רוצה. עם כל הכבוד זה לא מתאים לו וזה מוציא ממנו את כל היופי שהיה בו. בעונה 4 שוב התחלתי לחבב אותו אחרי שהוא כל כך נהרס מהסרטן ומזה שבריאן זרק אותו. כל הכבוד. זה החזיק 2 פרקים והוא כבר מוכן להתחפף ולהתחיל לבייס קולנוע. האמת... אני מתה שבריאן ישתחרר ממנו. ימשיך הלאה, ייסר אותו ויחזיר אותו להרהר במה חשוב באמת..... :)

zulzula

New member
האממ...

זה מעניין מה שאת אומרת.. ואת צודקת.. אבל זאת עדיין לא סיבה לא לסבול אותו... הוא כל כך מתוק!! מתה עליו! ובקשר לזה שהוא נהיה בריאן 2.. ניראה לי פשוט שאין לו ברירה אחרת... מה הוא פשוט ישב בבית וימשיך לסבול שבריאן מזיין אחרים?? אז הוא פשוט עושה את אותו הדבר..חוץ מיזה..שניהם יודעים שאין ביניהם מחויבות כלשהי.. אז למה שגם ג'סטין לא יזיין את מי שבא לו?? מה רק לבריאן מותר?

fuf

New member
לדעתי זה לא נכון

בן אדם לא צריך להפוך את מה שהוא רק בגלל להתאים את עצמו לסביבה. נכון שבריאן הוא טיפוס מסויים אבל לפחות הוא אמיתי ונאמן לעצמו. ג'סטין בכלל לא התעניין באף אחד חוץ מבריאן אז סתם לזיין כי בריאן עושה את זה? מה עם להיות נאמן לעצמך? ולגבי המחויבות. אני חושבת שיש ביניהם מחויבות מאוד גדולה ושניהם יודעים את זה.. בעונה 3 פרק אחרון בריאן הודה שג'סטין הוא החבר שלו וזה שמערכת היחסים שלהם היא שונה משאר מערכות היחסים בסדרה לא אומרת שאין ביניהם מחויבות (חכי לנאום של ג'סטין בפרק הבא)

למעלה