גסטון

מאי25

New member
גסטון

פשוט לא מצאתי תשובה בארכיון לשאלתי אז אשאל אתכן , אני אמורה להזריק ממחר גסטון יום כן יום לא ונאמר לי להזריק בטוסיק, אני מעדיפה להזריק לבד לא ללכת כל הזמן לקופ"ח, האם את המזרק' מחזיקים ישר או בזווית? ולמנסונות בגסטון מה עדיף באמת להזריק בקופ"ח או לבד????

שהבעל ילמד להזריק

זה חומר די שומני ודורש קצת השקעה כדי לשרוד אותו אחר כך. אם אני יכלתי להזריק לפילפלת שלי
חודש +, אז למען הלחמניות שלך אני ממליץ לך שבעליך יזריק לך. לאחות בקופ"ח אין אף את זמן או את הסבלנות להשקיע כדי להזריק לך את זה ללא גושים וללא כאבים. ציפרתי קישור שנמצא בשאלות נפוצות תחת הקטגוריה של הורמונים
תמיכה

מאי25

New member
האם מישהו יודע

אם בקופ"ח כללית יש להם שרות כזה שאפשר להזמין אחות הביתה ע"מ שתזריק בסכום סימלי?

מאי25

New member
וחזרתי עכשיו מהמרפאה

ואין שרות כזה כיום בגלל "קיצוצים" כדברי הרופא שלי, וביררתי גם במוקד של הכללית, משיהי מכירה אחות שעושה זאת באופן פרטי ולקוחת סכום סימלי,,(באזור חולון) תודה...

שויו

New member
מאי 25

לדעתי את יכולה להזמין ביקור בית דרך מוקד המ.ר.מ או תחליף שלהם. לא יודעת כמה זה עולה או שאת יכולה לגשת למרפאה של המרמ (יש לפחות אחת בחולון) ולעשות שם. אני אישית לימדתי את הבעל וקראתי לפני כן את כל העיצות של הבנות והבנים כאן. בהצלחה!!

אני הזרקתי ג'סטון לבד

בירך. אחרי שלמדתי לעשות את זה בעדינות רבה - זה כמעט ולא כאב. כשהלכתי לאחות פעם כדי לתת מנוחה לשרירי הירך. היא הזריקה לי כל כך מהר שלא יכולתי לשבת. אז, או שהבעל שלך ילמד להזריק (אצלנו יש םחד היסטרי ממחטים) או שתמצאי אחות עם סבלנות בקופה או שתלמדי להזריק לבד. אני ממליצה בחום על אפשרות א'

למעלה