גסטון

מישהי160

New member
גסטון

היי בנות, שמעתי שהזריקה קשה, האם חייבים לקחת רק אותה? האם לא ניתן לקחת תמיכה אחרת ? תודה!

יש אבל רק באישור רופא

יש אוטרגסטאן שזה כדוריות שמחדירים, ויש קרינון גם בהחדרה, אבל רק רק רופא הוא זה שמחליט איזה תמיכה לתת, ואם הוא מחליט שצריך גסטון אז אל תשכחי שזה כל כך יקר התהליך וכל כך תהליך שנותנים את הנשמה אז כשאני הצטרכתי לקחת גסטון לקחתי ורק השיקול הוא של הרופא.

מיה2013

New member
כשנותנים גסטון יש סיבה בדכ

אני קיבלתי תמיכה נרות והתחילו דימומים מאוד חזקים, מייד התבקשתי לעבור לגסטון והדימומים הופסקו כעבור יום יומיים.
לא הייתי משחקת עם זה.. זה סבל "קטן"...

שושה669

New member
מיה איזה נרות קיבלת?

לי נאמר שלאחר ההחזרה התמיכה היחידה תיהיה פרוגינובה ואנדומטרין בנרות.
אלו הנרות שאת קיבלת?
לא דיברו איתי על גסטון!!!

מיה2013

New member
אטרוגסטן 200 מ"ג

מנסיון שלי כדאי (אני לא רופאה כן..) לעשות בדיקת דם גם לאחר ההחזרה, לי הפרוגסטרון ירד משמעותית וזה כנראה מה שהביא לדימומים שהייתי בטוחה שזו הפלה.. הגסטון עצר אותם. בדיוק אתמול סיימתי להזריק גסטון

מישהי160

New member
גסטון

תודה מיה , קראתי שיש רופאים כמו בידר ולברון שממש לא ממליצים על הזריקה הזו , הנה מה שכתוב באתר (ציטטתי מתוך הכתבה על מסלול תרומה בקזחסטן )"מתן של זריקות פרוגסטרון לא הוכח כיעיל יותר מהטיפול הוואגינלי. מתן זריקות כאלה לאורך זמן עלול לגרום לאבצסים במקום ההזרקה וגורם לכאבים קשים. בכל מקרה במידה ונזקקים לתרופה זו ניתן לתת אותה אחת ליומיים ולפרק זמן קצר".
אבצסים בתחת זה הדבר היחיד שחסר לי עכשיו :) ,אני דווקא מעדיפה שהבליטה תופיע בבטן
גם ככה הזריקות מכאיבות לי עד דמעות ..
מסכימה איתך שחייבים לעשות בדיקות דם לפרוגסטרון כדי לבדוק תמיכה , מה שהרופא שלי לא אמר לי לעשות.. .
כך או כך ,שיהיו לנו בשורות טובות !

לירן 34

New member
זריקת גסטון

היי, אם הרופא מחליט שתצטרכי זריקות אז תעשי אותם, כל התהליך שאנחנו עוברות מאוד יקר מכל הבחינות. חוץ מזה אני חייבת לציין שזריקה לא כל כך כואבת אם מחממים אמפולה בין הידיים ממש טוב ולאחר מכן מזריקים. ברור שלכל אחת מאיתנו סף כאב שונה,. בהצלחה

הזריקה אינה קשה היא לא נעימה....מאחר והחומר הוא שומני, הזרקה לתוך השריר, יש מעט כאב לאחר מכן וייתכן ויהיו גושים שייקח להם זמן להספג אבל לאחר 6 שבועות של הזרקה לא הייתי מגדירה אותה כקשה.
מרבית הרופאים מתחילים בתמיכה של נרות וגינאליים: אנדומטרין, קרינון, אוטרוגסטן.
אני לדוגמא לאחר ההחזרה הראשונה קיבלתי 3 אנדומטרין בבוקר ו 3 בערב. מאחר ורמת הפרוגסטרון שלי ביום הבטא (שהיתה כימית) היתה לא גבוהה מספיק קיבלתי חיזור של גסטון החל מההחזרה השניה.
התמיכה נקבעת על ידי הרופא, חשוב לשמוע מה הוא מציע, וגם אם מציע גסטון לשמוע מדוע
בהצלחה
איילת

אשרת 1972

New member
הרופא שלי נותן אותה נוסף לתמיכה וגינלית

אני מקבלת קרינון הרופא נותן לי לבחור בין אוטרגוטסן , קרינון ואנדומטרין ניסיתי את כולם מעדיפה את הקרינון הוא הכי פחות נורא בעיניי וצריך רק פעמים ביוםמבנוסף אני מקבלת גסטון, הרופא הסביר שזה מנע הרבה הפלות אצלו ונוכח העובדה שמדובר בהליך יקר זה חשוב, תחממי קצת את האמפולה לפני וזה ממש לא נורא ועדיף בטן גדלה עם קצת כאבים בטוסיקח מסיבוכים

למעלה