גסטון - HELP

רומי^^

New member
גסטון - HELP ../images/Emo18.gif../images/Emo131.gif../images/Emo18.gif

נכון. אני יודעת שהנושא נטחן מכל צדדיו וכאביו - אבל עכשיו הגיע תורי המפוקפק להזריק אותו ואני חייבת לדעת מה לעשות להפחתת הכאב
אז כל עצה, תרופה פלאית, או סוד שמור (ממלכתי תמורתו, כמובן
) - יתקבלו בברכה. וכמה שיותר מהר אם אפשר....
כמו כן זכורה לי מעין "משחת פלא" שדוסקסה פה לפני חודשים אחדים. אז לפני ש(גם ככה) אני מאבדת שפיות - עזרו לי אוהבת, ועדיין פה.

א י נ ס

New member
אוי רומי מסכנונת

עמית פה בהודעה על הקפאת המחטים נתנה שם של משחה טרמומיל (אבל היא לא בטוחה) אני זוכרת שדיברו גם על עזרקאין (משחה נגד טחורים) מאוד טובה. מנסיון. אפילו לבת שלי אני שמה אותה. שלא יכאב יותר, מתוקה.

עמית@

New member
אמממ.... כלום??? ../images/Emo4.gif

אני שונאת את הגסטון הזה- הזרקתי אותו לבד במשך שבועיים מסוייטים- אפשר לשפשף את האמפולה בין כפות הידיים עד שהחומר נמס ונעשה נוזלי ואחר כך לעשות מסג´ בעוצמה רבה על כל אזור ההזרקה במעגלים הולכים וגדלים, ואפשר לרכוש את המשחה שעזרה לאולה- ואפשר לגייס את הבעל (הלוואי עלי) שיעשה את זה בעדינות ויתן מסג´ מרגיע. זה כואב- איך שלא יהיה - אבל אני מקווה שתמצאי את הדרך שלך להרגיע את הכאב
צר לי

רומי 007

New member
נשמה!

העצה שקיבלתי מחנה מזמן ועזרה מאוד מאוד: לחמם את האמפולה בידו המסוקסת של בנזוגך במשך 15 דקות לפני ההזרקה ואח"כ להזריר. החום העדין מפרק קצת את השומניות הלא נעימה של החומר. מיד לאחר מכן - מקלחת ועיסוי המקום במים חמים - ולא נודע כי בא אל קירבו.

היי חמד ../images/Emo24.gif

נשיקה זה עוזר? כי אני אשלח 15..... בענין המשחה-אני לא ממש מכירה אבל זה נשמע לי דומה למשפחת הטראומיל-שזו תרופה הומאופטית שעוזרת לגוף להתמודד אחרי טראומות ופרוצדורות פולשניות. אני הייתי חוששת קצת להשתמש בצורה הנוזלית שלה (אם כי תמיד אפשר לשאול רופא) אבל אם היא מופיעה כמישחה-נראה לי שווה (תבדקי בחנויות טבע) חוץ מזה-ליבי ליבי לך מחזיקה אצבעות שהתוצאה תהיה שווה הרמוניה (שמתחילה את ההתחרפנות-כרגע אצל אמא שלה...)

דרכים להקלת הסבל...

שלום לך! מה שהציעו לי לעשות לפני שהתברר שאני אלרגית לחומר הזה בצורה היסטרית: שימי בקערה קטנה חצי כמות מים וחצי כמות אלכוהול, טבלי סמרטוט ושימי על האזור הדווי. זאת ההמלצה שקיבלתי מהאחות במחלקת IVF. מהתקופה הקצרה שעשיתי את זה, אני יכולה לומר שזה לא היה רע בכלל. אני מאחלת לך שתצטרכי להזריק את הגסטון עוד הרבה זמן... בהצלחה, בהצלחה, בהצלחה!

נועם@בת

New member
אלף ../images/Emo25.gif ועוד ../images/Emo25.gif

כבר אמרו הכל- לחמם את האמפולה לטמפרטורת גוף, אולי טיפה יותר. בשום אופן לא לחמם מעל זה- זה הורס את החומר. אחרי ההזרקה לעסות בכוח את המקום. כמה שהחומר יתפזר יותר מהר, הוא ישאיר פחות נזקים. אחרי העיסוי לעשות קומפרסים- אפשר קומפרסים חמים, אפשר לנסות את הפטנט של דובונת. משחת טראומיל עוזרת להתגבר על צלקות ושאר מריעין בישין. אולי היא תעזור לנוע את הג´ולות שמופיעות אחרי כמה זריקות. אה, רגע, יש לי גם רצפט לקומפרס שקיבלתי מהרופאה הסינית שלי: להרתיח בסיר כ-4 ליטר מים. לשים בבד כותנה או גזה 2 כפות אבקת זנגביל או רסק שורש זנגביל טרי ולקשור (אני שמתי בנייר מגבת צפוף וסגרתי בגומיה). כשהמים רותחים מניחים בתוכם את השקית עם הזנגביל ומכבים מיד את האש. טובלים מגבת במי הזנגביל החמים, מנערים קלות וסוחטים (זהירות זה חם). מניחים על המקום הכואב ומכסים במגבת יבישה. יש להחליף את הקומפרס כל 3 דקות בתחבושת חמה במשך 15-20 דקות. אני אמורה לעשות את הקומפרסים האלו על איזור הכליות כדי לחמם, אבל משום מה המרשם נשאר על המקרר, והשתמשתי בו פעם אחת לכאב הסינוסים של נועם@בן. ככה זה, בהריון הישבן יגדל ויפזר את שארית הכאב (אני כבר לא בטוחה אם זה עידוד
) מחממת גרון לקולולולו, אז תעשי לי נחת
נועם

אולה *

New member
אויש, מסכנה.

גם אני שנאתי את גסטון. אבל משחת הטראומיל ממש הצילה אותי. חוץ מזה, חימום את האמפולות ועיסוי ארוך (+נשיקה) עוזרים.
אולה

למעלה