ג'סטון מהתחת

ג'סטון מהתחת

לרוב שקטה ובדרך כלל מאלו שיודעות לקרוא ופחות לכתוב. אחרי מחזור "שמרני" החליט הרופא שלי על שבועיים + גסטון ואחר כך נראה. קבלת זריקות היתה תמיד טראומטית עבורי (פעם בנערותי אפילו התעלפתי כאשר עמדו להזריק לי). את הזריקה הראשונה קיבלתי הבוקר. נראה לי שחוסר השקט שלי הלחיץ את האחות שבשלב מסויים איבדה את הסבלנות כלפי. בדקירה הראשונה זזתי, האחות נלחצה הוציאה את המזרק ונאלצה לדקור אותי פעם שניה. הפעם הייתי ממש "ילדה טובה". קיצקץ, אחרי ההזרקה ירד לי מעט דם מהטוסיק אך לא הרגשתי ממש כאבים. חזרתי לעבודה ולקראת הצהריים החלו לי כאבים חזקים בישבן. החלק העליון של הישבן שבו "חטפתי" את הג'סטון רגיש מאוד למגע יד, כסא וכו'. הכאב מקרין לרגל וגורם לי לצליעה קלה. בשל ההיסטוריה ההיסטרית שלי לא נעים לי לשוב לרופא שיחשוב שאני סתם קוטרית ופחדנית. מצד שני, רק מהמחשבה להיות מחר שוב על המיטה בחדר האחות (ושוב ושוב, כל יום, עוד 17 פעמים) אני ממש מבועתת. האם מישהי חוותה טראומה דומה עם הג'סטון? האם אני סתם היסטרית או שכדאי לקחת סיכון ולדווח בכל זאת לרופא? סתם עצות טובות? מצטערת על ההודעה החדשה והאורך, לא מצאתי הקשר מתאים בהודעות האחרונות. תודה למשיבות.

ל א ו

New member
גאסטון אכן כואב ביותר../images/Emo25.gif

יכול להיות שגם בגלל שזזת האחות פגעה לך בנים דם בישבן ובגלל זה הכאב. פעם חוויתי זריקה בישבן לא במקום-אחד הדברים הכואבים ביותר הכחול נשאר שם כמה ימים. אז
למקום הכואב ושלא יכאב לך יותר מידיי!

שווערצה

New member
וכמה עצות להזרקת גסטון:

א. להשתדל לא לעשות שריר בזמן ההזרקה
את יכולה לבקש מהאחות ש"תבלבל" לך מעט את הישבן במגע של כאילו, ובסופו של דבר תזריק בהפתעה, כדי שלא תדעי בדיוק מתי היא דוחפת את המחט ולא תספיקי לעשות שריר
ב. למרוח משחת "אמלה" על האיזור המיועד להזרקה כחצי שעה לפני ההזרקה. משחה זו ניתן לרכוש בבתי המרקחת ללא מרשם (אם כי יש מעט הנחה אם רוכשים עם מרשם). היא עוזרת פלאים, ומאלחשת את המקום. המקום המיועד להזרקה נקבע על פי הכללים הבאים: * כל יום צד (לחי) אחד של הישבן * את ה"לחי" הנבחרת - יש לחלק לארבעה חלקים דמיוניים. הזריקה תבוצע ברבע הימני/שמאלי (לפי העניין) העליון של הלחי הנבחרת. כדאי למרוח את המשחה בקוטר נרחב שישאיר מספיק מרחב פעולה למזריק/ה. ג. לעסות את מקום הזריקה מספר דקות לאחר ההזרקה. ד. יש בנות שהצמדת קרח לישבן לאחר תום העיסוי מקלה להן על הכאבים, ויש כאלו שמעדיפות כרית חמה. תנסי מה מתאים לך - ותאמצי.

בפורום תר' ביציות יש טיפים ../images/Emo13.gif....

בפורום תרומת ביציות ריכזו הרבה מידע על זריקת גסטון וכיצד להישאר בחיים
. אני מצרף קישור לשאלות הנפוצות של הפורם ההוא. מניסיון אישי, בזכות המידע הזה הישבנים של פילפלת נראו לא רע
בנוסף, אני ממליץ לך לגייס את הבעל
להזריק לך ולא ללכת לאחות מאחר שהלחמינה התורנית זקוקה לקצת תצומי לפני עם קרח, הזרקה איתית של עיסויים עם קרח. ואחות בקופ"ח ממש לא תעשה לך את זה. אם אני עשיתי את זה אז גם הוא יכול.

עינת ב6

New member
הי לך...../images/Emo142.gif

הי חמודה...
לשמחתי עוד לא התנסתי עם הגסטון, אבל כבר דיווחו לי שהוא לא ממש חביב... יש לי חברה שהיסטרית לחלוטין לגבי כל מה שקשור בזריקות , והיא משתמשת במשחת אמלה (כמו ששורצה הציעה) ומאז החים שלה הרבה יותר יפים... והיא מתקשרת אלי כל יום לאחר הזריקה ומהללת מחדש את גבורתה ואת משחת האלה אז שווה לנסות!
בכל אופן... אחרי הזריקה תעשי קצת את המקום זה בד"כ מפזר את החומר ומוריד קצת את הכאב...
שיהיה המון המון בהצלחה חמודה
, וכל הכבוד על הגבורה!

תודה מכל הלב לתגובותיכם

נדמה לי שתגובותיכם נתנו לי במרוכז את כל האינפורמציה והטיפים האפשריים, ומעבר לזה. לא להאמין, כל כך הרבה ידע על דקירה שכולה pain in the ass. לצערי, איני יכולה להעזר בבעלי האהוב. כרגע אני נמצאת ומטופלת בחו"ל והאופציה של הזרקה "ביתית" לא הוצעה לנו. האמת שבמקרה שלנו זה לא משנה בגלל שעות העבודה המטורפות והלא צפויות של כל אחד מאיתנו. מדבריכם נרגעתי מעט ולא התקשרתי לרופאי. זה השתלם. הרופא התקשר אלי ביוזמתו לשאול על תופעות לוואי ובכלל. הוא מאוד התעניין אם ה"צליעה" היא בגלל כאב מקומי בישבן או מגבלה בתנועה. לדעתו זהו גודש שומני של חומר שלא התפזר טוב. מחר הוא יראה אותי, ימסור לי ספריי להרגעה ויבקש מהאחות להשתמש בו לפני ההזרקות. אגב האם המשחה עליה המלצתן נקראת Elma? הרופא המליץ לי לנסות את הספריי לטשטוש מקומי ואם זה לא עוזר להשתמש במשחה שאת שמה איני זוכרת. אגב, גם רופאי שותף לדעתכם לגבי חיוניות המסג' שאחרי להפגת הכאב ופיזור הג'סטון. תודה לכולכן/ם. מקווה שבפעם הבאה אשמע ואשמיע "קיטורים" ר ק על הבטן התפוחה וכמה זה קשה... קשה להיות בהריון.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

על ספרי עדיין לא שמענו כאן. אולי מחר תוכלי לכתוב לנו את ההתרשמות שלך מהשימוש בו, ואת השם שלו. לבאות בתור
בהצלחה.

למעלה