גסטון, זקוקה לעזרה

מצב
הנושא נעול.

זהבית א

New member
גסטון, זקוקה לעזרה

גסטון, זקוקה לעזרה
מחפשת טיפים להזרת גסטון, האם מישהי הזריקה לבד לירך או לטוסיק, עד כמה הזריקה הזו נוראית ? את כל הזריקות התת עוריות הזרקתי לבד לבטן ואת הכוריגון הזרקתי לבד לירך, האם הגסטון הוא כמו הכוריגון מבחינת כאב. פשוט אין לי כוח ללכת כל יום לקופ"ח להזריק, ובעלי לא יכול להזריק לי. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות להזריק לבד או לא ????

זהבית א

New member
גסטון - זקוקה לעזרה

גסטון, זקוקה לעזרה
מחפשת טיפים להזרת גסטון, האם מישהי הזריקה לבד לירך או לטוסיק, עד כמה הזריקה הזו נוראית ? את כל הזריקות התת עוריות הזרקתי לבד לבטן ואת הכוריגון הזרקתי לבד לירך, האם הגסטון הוא כמו הכוריגון מבחינת כאב. פשוט אין לי כוח ללכת כל יום לקופ"ח להזריק, ובעלי לא יכול להזריק לי. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות להזריק לבד או לא ????
גסטון - זקוקה לעזרה
אני מתלבטת האם להזריק לבד או בקופ"ח, עד כמה הזריקה הזו כואבת ? את הכוריגון הזרקתי לבד לירך (יש לציין שזה די כאב), בעלי לא יכול להזריק לי ואין לי כוח ללכת כל יום לקופ"ח כדי להזריק. האם יש לכם עצות להזרקת הגסטון המלצה בירך או בטוסיק ? אשמח לקבל עזרה מהמנוסות ת וכמובן תודה

המממ... גסטון , איזה כיף ../images/Emo5.gif

גסטון - זקוקה לעזרה
אני מתלבטת האם להזריק לבד או בקופ"ח, עד כמה הזריקה הזו כואבת ? את הכוריגון הזרקתי לבד לירך (יש לציין שזה די כאב), בעלי לא יכול להזריק לי ואין לי כוח ללכת כל יום לקופ"ח כדי להזריק. האם יש לכם עצות להזרקת הגסטון המלצה בירך או בטוסיק ? אשמח לקבל עזרה מהמנוסות ת וכמובן תודה
המממ... גסטון , איזה כיף

סליחי על הציניות, אני יודע שזה כוווואאאאבבבבב 8-[ ראשית אנח מצרף קישור של טיפים בהזקת גסטון מפורום פוריות ויש שם קישור לטיפים מהפורום שלנו. בנוסף אני מצרף טיפים על הזרקת גסטון לירח. אני יודע על טיפ שקיטקוט ולני סיפרו עליו וזה של מכשיר עיסוי חשמלי. לגבי האיש. אני מציע לו לאגור אומץ ושיזריק לך את זה. אני זוכר את הפעמים הראשונות שבו הזרקתי לפלפלת, היד שלי ממש רעדה. אבל אחרי כמה פעמים זה היה ממש כדאי ונתן לנו ממש המון חופש ואי-תלות בגורמים אחרים. חוץ מזה יש בזה יתרונות בשבילו, את תהיהי חייבת להיות ממש נחמדה כלפיו בתקופה הזו מאחר האיכות לחמניותיך נתונות לחסדו.

מלח הספיק להקדים אותי ../images/Emo13.gif

המממ... גסטון , איזה כיף

סליחי על הציניות, אני יודע שזה כוווואאאאבבבבב 8-[ ראשית אנח מצרף קישור של טיפים בהזקת גסטון מפורום פוריות ויש שם קישור לטיפים מהפורום שלנו. בנוסף אני מצרף טיפים על הזרקת גסטון לירח. אני יודע על טיפ שקיטקוט ולני סיפרו עליו וזה של מכשיר עיסוי חשמלי. לגבי האיש. אני מציע לו לאגור אומץ ושיזריק לך את זה. אני זוכר את הפעמים הראשונות שבו הזרקתי לפלפלת, היד שלי ממש רעדה. אבל אחרי כמה פעמים זה היה ממש כדאי ונתן לנו ממש המון חופש ואי-תלות בגורמים אחרים. חוץ מזה יש בזה יתרונות בשבילו, את תהיהי חייבת להיות ממש נחמדה כלפיו בתקופה הזו מאחר האיכות לחמניותיך נתונות לחסדו.
מלח הספיק להקדים אותי

וצירף את הקישורים. אני זאת שכתבתי את הטיפ של הזרקת גסטון לירך (תחת שם אחר). בינתיים גיליתי את הקרינון, ג'ל לשימוש תוך-וגינלי (כמו טמפון). אין טיפטופים ו/או דליפות לאחר מכן, לא צריך לשכב - להיפך - מומלץ להתחיל להסתובב מיד, בלי מחטים, בלי כאבים ובלי זריקות. מה שכן - זה לא זול. ממליצה מכל הלב. בהצלחה

זהבית א

New member
תודה

מלח הספיק להקדים אותי

וצירף את הקישורים. אני זאת שכתבתי את הטיפ של הזרקת גסטון לירך (תחת שם אחר). בינתיים גיליתי את הקרינון, ג'ל לשימוש תוך-וגינלי (כמו טמפון). אין טיפטופים ו/או דליפות לאחר מכן, לא צריך לשכב - להיפך - מומלץ להתחיל להסתובב מיד, בלי מחטים, בלי כאבים ובלי זריקות. מה שכן - זה לא זול. ממליצה מכל הלב. בהצלחה
תודה
תודה לכל הטיפים, בינתיים הלכתי לקופ"ח והאחות הזריקה לי, הזריקה עצמה לא כאבה בכלל, אבל עכשו כמה שעות אחרי קצת כואב לי האיזור. לגבי הקרינון , קיבלתי גם זריקות גסטון וגם את הקרינון (לא יודעת למה כ"כ הרבה פרוגסטרון) ממליצה בחום על הקרינון משתמשת בו כבר כמט שנה והוא מעולה. כרגע סדר היום שלי מכיל: 3 פרוגינובה + 2 אסטרופם + גסטון + קרינון כל היום אני עסוקה רק בתפריט המעניין הזה....

תקווה5

New member
אפשרי לבד..

גסטון, זקוקה לעזרה
אפשרי לבד..
אני בפעם האחרונה, החלטתי להזריק לבד, ממש כמוך לא בא לצאת, וכן גם אני הזרקתי בעבר לבד את כל שאר הזריקות, בבטן ביירך וכו'..את הגסטון צריך להזריק בטוסיק, זוהי זריקה שומנית יותר וחשוב שהיא תוחדר כמה שיותר עמוק. אז ככה, מכינה את הזריקה לאחר ששמתי את האמפולה במים חמים למספר שניות, שואבת את החומר, מחליפה למחט ירוקה שהיא יותר עבה, מתיישבת, אוחזת את החלק העליון של הטוסיק הרבע העליון ממש קרוב לירך אבל יותר רך, מכניסה את המחט מזריקה בשניות וזהו! לפעמים יורד טיפת דם אבל זה קורה גם כשמשהו אחר מזריק לך, מעסה את המקום וחייבת להגיד שזה הכי פחות כאב לי מכל הזריקות שקיבלתי ע"י אחרים...אם זה לא ברור תעבירי מסר ואנסה להיות יותר מדויקת.. בהצלחה ותעיזי, יש לזה פוטנציאל..

פיש10

New member
אני בחרתי להזריק דרך קופה...

גסטון, זקוקה לעזרה
אני בחרתי להזריק דרך קופה...
מאחר ובעלי לא היה מוכן להזריק ולמרות שאין בי שום פחדים ואת הזריקות של הטיפולים האחרים הזרקתי לעצמי לבטן ולירך, החלטתי בג'סטון להשקיע! זו זריקה שומנית שחשוב להזריקה לטוסיק ולמיקום מסוים. לא רציתי לקחת סיכונים מיותרים שחלק מהחומר לא יכנס או יספג ובגלל זה אאבד את ההריון, אז על בוקר במשך 13 שבועות נפגשתי אצל האחיות בקופה בשעה 8:00, ובששי - שבת הסעתי למוקד. האמת השד לא נורא כל כך וההשקעה השתלמה. אחרי כל זריקה הייתי קופצת ושותה קפה עם עוגיה to-go בבית הקפה הסמוך מה שפיצה על תחושת האי נוחות. בהצלחה בהמשך.

קיטקוט

New member
מישהי אמרה - ג ס ט ו ן ???

גסטון, זקוקה לעזרה
אני כבר צוחקת שאני מכורה לגסטון ומה יהיה עוד מעט יגידו לי להפסיק? הרופא בקופ"ח חשב שאני משוגעת כששאל אותי אם נאי רוצה להחליף למשהו אחר! ואני אמרתי לו שאני מסתדרת עם הגסטון! אז ראשית את כל הטיפים כבר מלח נתן את כל הקישורים - ואכן אני יכולה לאומר שהמכשיר של המסג' עושה פלאים!! כמובן לא לשכוח לפני זה לשים קרח, ולחמם את האמפולות בכרית קוסמת שקונים בחנויות טבע ( שמים במיקרו את הכרית 3 ד' ) אז זה לגבי ההקלות בכאב! לגבי הזרקה עצמית אז לשמחתי בעלי למד איך להזריק הוא פעמים היה איתי אצל האחות, אבל מי שבאמת לימד אותו זה חבר שלנו שהוא חובש והדגים לו על תפוז ונתן לו הסבר ואח" תמיכה בטלפון ובעלי עכשיו ממש מומחה!! אבל מה יוצא שיום אחד בשבוע הוא נוסע ולא בבית עד הערב, ואז אני מזריקה לעצמי! אז ראשית ממליצה לך אם את ימנית תזריקי בצד ימין ( או להפך שמאל-שמאל ) תשכבי על המיטה תשימי כריות לגב ולראש תכיני לך את כל האינסטרומנטים לידך, אני גם פותחת טלויזיה וכך אני מזריקה לאט לאט כשאני צופה במשהו נחמד , כך שהגוף משוחרר ונינוח! זה לא מסובך, וזה עדיף מאשר להיות תלויה באחיות קופ"ח שאין להן איך לחמם את האמפולות כמו בבית, איך לך קרחון, ואין לך מסג' - ולפעמים האחות ממהרת ותוקעת את החומר מהר מידי!! אז שיהיה בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות או צריכה הנחיה יותר אישית תפני אלי במסר, אני מוכנה להדריך אותך בזמן אמת בשלט-רחוק
שיהיה בהצלחה

זהבית א

New member
תודה על הטיפים

אני כבר צוחקת שאני מכורה לגסטון ומה יהיה עוד מעט יגידו לי להפסיק? הרופא בקופ"ח חשב שאני משוגעת כששאל אותי אם נאי רוצה להחליף למשהו אחר! ואני אמרתי לו שאני מסתדרת עם הגסטון! אז ראשית את כל הטיפים כבר מלח נתן את כל הקישורים - ואכן אני יכולה לאומר שהמכשיר של המסג' עושה פלאים!! כמובן לא לשכוח לפני זה לשים קרח, ולחמם את האמפולות בכרית קוסמת שקונים בחנויות טבע ( שמים במיקרו את הכרית 3 ד' ) אז זה לגבי ההקלות בכאב! לגבי הזרקה עצמית אז לשמחתי בעלי למד איך להזריק הוא פעמים היה איתי אצל האחות, אבל מי שבאמת לימד אותו זה חבר שלנו שהוא חובש והדגים לו על תפוז ונתן לו הסבר ואח" תמיכה בטלפון ובעלי עכשיו ממש מומחה!! אבל מה יוצא שיום אחד בשבוע הוא נוסע ולא בבית עד הערב, ואז אני מזריקה לעצמי! אז ראשית ממליצה לך אם את ימנית תזריקי בצד ימין ( או להפך שמאל-שמאל ) תשכבי על המיטה תשימי כריות לגב ולראש תכיני לך את כל האינסטרומנטים לידך, אני גם פותחת טלויזיה וכך אני מזריקה לאט לאט כשאני צופה במשהו נחמד , כך שהגוף משוחרר ונינוח! זה לא מסובך, וזה עדיף מאשר להיות תלויה באחיות קופ"ח שאין להן איך לחמם את האמפולות כמו בבית, איך לך קרחון, ואין לך מסג' - ולפעמים האחות ממהרת ותוקעת את החומר מהר מידי!! אז שיהיה בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות או צריכה הנחיה יותר אישית תפני אלי במסר, אני מוכנה להדריך אותך בזמן אמת בשלט-רחוק
שיהיה בהצלחה
תודה על הטיפים
אני כבר לא יכולה לשבת מרוב סימנים כחולים בת... . בשבת לא היתה לי ברירה אז הזרקתי לבד (בד"כ אני מזריקה בשעות הבוקר ולא רציתי לחכות עד הערב שהמרם יפתח), האמת לא היה כ"כ נורא, אולי אפילו בצורה יותר עדינה מהאחיות בקופ"ח. אתמול קניתי מזרקים תוצרת איטליה, והיום אני אנסה אותם. האמת שלא השתמשתי בכרית חימום ולא במכשיר מסג' ואפילו לא בקרחון, ואולי בגלל זה אני כבר לא יכולה לשבת. תודה לכל הממליצים

מצב
הנושא נעול.
למעלה