גסטון או "פנינים"?

• פותח הנושא Yaldi
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

Yaldi

New member
גסטון או "פנינים"?

גסטון או "פנינים"?
בקר אור
בפעם הקודמת הצליח לנו עם ה"פנינים" - נרות ועכשיו הרופא שוב ממליץ מדוע אני שמה לב שבנות כאן מזריקות גסטון ולא הולכות על הפנינים?

סביון1

New member
כל רופא וה"אמונות הטפלות" שלו

גסטון או "פנינים"?
בקר אור
בפעם הקודמת הצליח לנו עם ה"פנינים" - נרות ועכשיו הרופא שוב ממליץ מדוע אני שמה לב שבנות כאן מזריקות גסטון ולא הולכות על הפנינים?
כל רופא וה"אמונות הטפלות" שלו
הרופא שלי לעומת זאת, רושם לי גם גסטון וגם נרות (אנדומטרין, לא פנינים). אגב, בהריון הקודם עשו לך בדיקות פרוגסטרון בימים שבין ההחזרה לבטא? אם כן, יתכן שכבר אז ראו שהפנינים נספגות היטב בגופך ואין צורך ביותר מזה.

היי ילדי ../images/Emo13.gif

גסטון או "פנינים"?
בקר אור
היי ילדי

הרופא שלנו טעון שסיכויי היקלטות הריון הם לטובת הגסטון בכ- 3% עד 5% אחוז. אחרי ה-ß לא הפריע לו איזה תמיכה לקחת. מסיבות כלכליות אנחנו המשכנו עם הגסטון עד סוף שבוע 7 ואת השבועיים האחרונים עברנו לקרינון. מה לעשות, גם עם היד המאומן שלי בהזרקת גסטון, הלחמניות של פילפלת התחילו לצעוק
הצילו

ayoosh

New member
אכן כל רופא והמחקרים שלו...

גסטון או "פנינים"?
בקר אור
אכן כל רופא והמחקרים שלו...
גם אני התפלאתי כשהרופא שלי אמר לי שהוא בעד תמיכה וגינלית בלבד. בעיקר מכיוון שכולן פה בפורום עם גסטון וגם אני בטיפול הקודם הייתי עם גסטון. הוא טוען שדווקא מחקרים מוכיחים שתמיכה וגינלית טובה ואיכותית יותר מזריקות (גם אם ערכי הפרוגסטרון בבדיקות הדם נראים לא הכי גבוהים, בכלל הוא שלח לי מאמר שבין השאר כתוב בו שכל העניין של בדיקות הדם - לבדיקת רמת התמיכה מאוד בעייתי ולא משקף, יש צורך בשלוש בדיקות מקבילות ובדיקת הממוצע שלהם, וגם כך לגבי IVF -לא ברור האם הן נותנות באמת מידע מהימן ורלוונטי. אני יודעת שיש בתי חולים שבהם הפסיקו לעשות מעקב לבנות אחרי החזרה לגבי התמיכה...). הוא טוען שהגישה הדוגלת בגסטון כבר לא מעודכנת... כאמור- כל רופא והמחקרים שהוא קורא, והנסיון האישי שלו... ואם הצלחת בפעם הקודמת עם הפנינים (נכון שזה דוחה כל ההפרשות
) - למה לא ללכת על המתכון המנצח...
...

sagivkr

New member
גסטון או נרות וגינליים...

גסטון או "פנינים"?
בקר אור
גסטון או נרות וגינליים...
נראה לי שזה מאוד אינדיבידואלי, וכל מקרה לגופו. אני כבר עברתי 4 החזרות ללא הצלחה, ובהן קיבלתי גם ג'סטון וגם אנדומטרין. הרופא שלי (פרופ' משיח) טוען שהוא בעד שילוב של שני הדברים. מאחר ולא הצלחנו כבר 4 פעמים, הוא מנסה לעשות שינוי הפעם, ואני מקבלת פחות זריקות ג'סטון (יום כן ויום לא), ובמקום אנדומטרין אני מקבלת המון המון אוטרוגסטן ("פנינים"). אני מקווה שהשינוי הזה יביא הפעם את ההצלחה. אני בעד לא להחליף "סוס מנצח". אם הצליח פעם אחת בדרך כלשהיא, אני בעד להתמיד בא וללכת באותה דרך גם בפעם הבאה. שיהיה לך המון המון בהצלחה!!! יפעת

מצב
הנושא נעול.
למעלה