ג'נסן ובארט
N Nataly and stuff New member 30/5/11 #4 האהא../images/Emo6.gif ג'נסן ובארט וג'ארד ופרנצ'סקו (שבמהלך הכנס הפך לפרנצסקה.. ) כולכך כולכך מדהימים
האהא../images/Emo6.gif ג'נסן ובארט וג'ארד ופרנצ'סקו (שבמהלך הכנס הפך לפרנצסקה.. ) כולכך כולכך מדהימים
• •°D a N u § h°• New member 31/5/11 #5 שירנוש... תודה רבה על התמונות, אבל תשתדלי פעם הבאה לשרשר אותן לשרשור שכבר קיים (למשל לשרשור תמונות שכבר פתחת למטה) תודה
שירנוש... תודה רבה על התמונות, אבל תשתדלי פעם הבאה לשרשר אותן לשרשור שכבר קיים (למשל לשרשור תמונות שכבר פתחת למטה) תודה
כ כפרעע על גנסן אקלס New member 31/5/11 #9 אווו איזה מושלמים ! אבל... jensen - what the hell with the mustache?
S shirani2010 New member 31/5/11 #10 מצחיקונת זה לא ג'נסן זה ווירג'יל המלאך שניסה להרוג אותם בשליחות רפאל
S shirani2010 New member 31/5/11 #11 איזו סתומה אני זה לא וירג'יל זה שד של קראולי נראה לי מפרק 10 עם האלפא ערפד שסמואל כלא באיזה מקלט
כ כפרעע על גנסן אקלס New member 31/5/11 #12 אין מצב בטח שזה ג'נסן , זה כ"כ הוא , עם השפעם המזוויע אני עדיין מזהה אותו את אפילו כתבת J&J M יעני ג'ארד, ג'נסן ומישה , לא?
אין מצב בטח שזה ג'נסן , זה כ"כ הוא , עם השפעם המזוויע אני עדיין מזהה אותו את אפילו כתבת J&J M יעני ג'ארד, ג'נסן ומישה , לא?
S shirani2010 New member 2/6/11 #14 חח... לא דיברנו על אותה תמונה את צודקת זה ג'נסן הוא וג'ארד אמרו שבזמן שאין צילומים הם לא מרבים להתגלח כי בצילומים הם מתגלחים כל יום והם רוצים לתת מנוחה לעור
חח... לא דיברנו על אותה תמונה את צודקת זה ג'נסן הוא וג'ארד אמרו שבזמן שאין צילומים הם לא מרבים להתגלח כי בצילומים הם מתגלחים כל יום והם רוצים לתת מנוחה לעור
כ כפרעע על גנסן אקלס New member 2/6/11 #15 אה... אוקי חח כבר הייתי בטוחה שאני טעיתי לגבי ג'נס, נבהלתי אבל... השפם\זקן שלו ממש מזוויעים, בכיף שלא יתגלח, אבל לפחות שיסדר את זה כמו שצריך , אך עם זאת הוא עדיין מושלם !
אה... אוקי חח כבר הייתי בטוחה שאני טעיתי לגבי ג'נס, נבהלתי אבל... השפם\זקן שלו ממש מזוויעים, בכיף שלא יתגלח, אבל לפחות שיסדר את זה כמו שצריך , אך עם זאת הוא עדיין מושלם !
• •°D a N u § h°• New member 2/6/11 #13 תמונות מקצועיות של כמה מהשחקנים.. http://dean-sam.livejournal.com/14334921.html#cutid1