ג'נסיס

AriesBU

New member
ג'נסיס

רציתי להתחיל לשמוע את ג'נסיס אבל אני לא יודע איפה להתחיל. איזה דיסק כדאי לי להתחיל? איזה דיסק נחשב להכי טוב?

וינסנטי

New member
בלי שום ספק:

"סלינג אינגלנד ביי דה פאונד". האלבום כנראה הכי טוב של הרוק המתקדם בכל הזמנים, שכל אחד מהלהקה בשיאו. אתה תידהם מהתיפוף המדהים של קולינס, מהקול הטהור של גבריאל, מהבס הכ"כ חכם של ראת'פורד, מהגיטרה המעולה של האקט.. ויש עוד אחד, באנקס, שהוא הקלידן הכי טוב שיצא לי לשמוע, ועליו כל מילה מיותרת. קנה! אל תקשיב לאף אחד אחר שיאמר לך לקנות את "פוקסטרוט" [יצירת מופת לכשלעצמה..]- סלינג הוא ההתחלה.

zamibc

New member
דווקא לא..

נתחיל בזה שאני יותר אוהב את פוקסטרוט בכלל, אבל למי שמגיע מהרוק יהיה יותר קל להתחיל איתו מאשר אם סלינג.

Metheny

Member
צודק

אז עדיף שיתחיל עם Invisible touch

מורנא007

New member
לא

כי זמן החיים מוגבל. עדיף לשמוע את הכי טוב מיד, כי מי יודע מה ילד יום... ביחוד במקום שבו יש הרבה פיגועים ו/או תאונות דרכים
ג'ניס ג'ופלין אמרה דברים ברוח דומה בוודסטוק.

RedCherry

New member
אני מודע לעבודה הזאת.

אבל גם מנת יתר זה סוג של תאונה (טוב לגבי ג'אניס יש האומרים אחרת...).

Mr Mustard

New member
אתה אומר שרוב מקרי המוות ממנת יתר

הם נסיונות התאבדות? (זה אני הדובדבן האדום, עם ניק חדש...)

D r o r R

New member
לא נסיונות התאבדות

אבל גם לא תאונות. מנת יתר היא תוצאה של שימוש לא אחראי בסמים (לא שאני מצפה ממישהו מסטול להצליח לחשב מינונים).

ehh

New member
אם לא עשית את זה במטרה להתאבד,

עשית את זה בטעות (=תאונה). כמו שנהיגה לא אחראית עלולה להוביל לתאונה (תאונת דרכים), גם שימוש לא אחראי בסמים עלול להוביל לתאונה (מנת יתר).

הכוונה היא שעצם השימוש בסם..

הוא לא אחראי וכתוצאה מזה מדובר ב"תאונה מכוונת" , כמו לעלות על מכונית ללא מעצורים מתוך בחירה.

למעלה