ג'נסיס.... הייתכן...?

MIRUSH8

New member
ג'נסיס.... הייתכן...? ../images/Emo12.gif

במקרה צפיתי הערב בתוכניתו של אורי גלר, כאשר לקראת סוף התוכנית נזקרה הצהרה מפיו על אמן בינלאומי שהשתייך ללהקה מפורסמת ויופיע בתוכנית בשבוע הבא.... כמובן שמיד "קפץ" לי שמו של פיל קולינס לראש... כשאכן... האופציה הראשונה שהוזכרה הייתה זו של פיל וג'נסיס (לא... לא מדובר באינטואיציה על חושית... נראה לי שהוא פשוט היה מצליח להשייך אצלי, איך שהוא, לכל קטגוריה שהיא...) את שאר הקטגוריות איישו: אואזיס, יוריתמיקס, הספייס גירלז... ועוד אמן נוסף... השאלה הגדולה היא... האם יש מצב...? הייתכן שבמסגרת קידום סיבוב ההופעות נזכה לראותם בארץ הקודש? (אמן... אמן... אמן...), או שמא... שוב מדובר במפח נפש ואזכה לראות את פיל כנראה רק בבית אבות... איך לעזאזל מבררים את העניין... ???

alpha80

New member
איך מבררים מה...

אם פיל יגיע לאורי גלר?.. מאמין שנדע בימים הקרובים... ובקשר לאיחוד של ג'נסיס (כמו שם של Police ) - מי יודע... אולי יתחשבו בנו בסיבוב ההופעות שלהם... בהתחשב בעובדה שגם פיל וגם סטינג הם אמנים שהיו בארץ ודי נהנו... חוץ מזה! מה שלומה?!

MIRUSH8

New member
שלום... שלום...

אכן... מזמן לא השתמענו...
מקווה ששלומך חביב... (אצלי ב"ה סביר מאוד...) לאן נעלמת...???
לגבי פיל... העובדה שאדע לגבי ההופעה במהלך השבוע לצערי לא עוזרת לי... אני חייבת תכנון מראש... אין מצב שאפספס שוב את ההזדמנות...

MIRUSH8

New member
אבוי לי... ../images/Emo5.gif

נכנסתי אפילו לפורום "אורי גלר מחפש יורש" על מנת לחפש מידע... (לדבריהם אגב... הבי-ג'ייז, חבריו הטובים של גלר, יהיו כאן בשבוע הבא...) בקיצור... אם אתם שומעים איזה שהוא פירור מידע... אשמח מאוד להתעדכן...

למעלה