גננת שיח

הדס125

New member
גננת שיח

מישהוא יודע מה זה גננת שיח הבן שלי בן 5 וממליצים לו גננת שיח.

אבן החן

New member
גננת שיח זו מין גננת עזר

בבית הספר המקבילה היא מורת מתי"א - מורה להוראה מתקנת. אם לילד יש קושי במוטוריקה, התארגנות או כל דבר אחר בגן שבו הוא אמור להסתדר אבל מגלה קושי, הוא מקבל פעם או פעמיים בשבוע גננת שמגיעה לגן ויושבת איתו לבד או בקבוצה קטנה ועוזרת לו במה שקשה. אם המליצו - לכי על זה ותתעקשי שיקבל. הרבה פעמים אין שעות ואין תקציבים ולא מקבלים. בתחילת השנה הבאה תתעקשי ותודאי שיקבל בהצלחה

גננת שיח

ערב טוב גננת שיח היא גננת עזר שמגיעה פעם או פעמיים בשבוע לגן ומסייעת לילדים בהתאם לצורך האישי שלהם. המטרה היא לתווך, להעמיק הבנה ולעבוד במקומות שהילד מתקשה. גננת שיח קיימת רק בגני חובה ועל מנת לקבל אותה הילד זקוק לאבחון או המלצה של פסיכולוג/ית. ועדות ההשמה ששם דנים מי יזכה לקבל עזרה כבר התכנסו ולכן כנאה שמדובר בועדת חריגים. בהצלחה, עינת.

הדס125

New member
יש המלצה

אנחנו מטופלים אצל פסיכולוגית בבית חולים סורוקה יש המלצה לקבל גננת שיח אבל יש לי בעיה שבגן של הילד היה כבר ועדות דיברתי עם המפקחת של הגן והתשובה היתה יש ועדות חרגים אני סבלנית מקווה לטוב תודה לך

חגית35

New member
הבהרה- לא תמיד גננת שיח זה בגן

עצמו, אצלינו זה מתקיים החל משנה זו בשעות אחה"צ במסגרת מתי"א. השינוי הוא- שזה פעמיים בשבוע ולא רק פעם אחת כמו בגנים. אולי זה לא כך בכל עיר. לדעתי, ולמיטב ידיעתי, כשזה מתקיים בגן אין כל תשלום, אבל כשזה אחה"צ התשלום הוא לפי תעריפי מתי"א, משהו כמו 1200 ש"ח לשנה.

הדס125

New member
גננת שיח

זה נחמד אחר צהריים הילד לא לא מרגיש שיש לו בעיה וצריך לצאת באמצע הריכוז או פעילות מהגן

למעלה